Preporučena ruta
Split
Izravno putovanje do Bratislava dijeljenje prijevoza, autobus
Bratislava
Saznajte cijene
Alternativni pravci
Split
Putovanje let, autobus, dijeljenje prijevoza za Beč
Beč
Putovanje autobus, vlak, dijeljenje prijevoza za Bratislava
Bratislava
Saznajte cijene

Kako doći iz Split u Bratislava?

Planirate li putovati u Split iz Bratislava i tražite najbolje mogućnosti prijevoza za svoje putovanje? Znamo da je često teško odabrati najbolje prijevozno sredstvo za putovanje od Split do Bratislava, bilo zbog cijene, vremena ili praktičnosti. Vivanoda će vam pomoći pronaći sva prijevozna rješenja za putovanje između Split i Bratislava, bilo avionom, vlakom, autobusom ili zajedničkom vožnjom.

Uz detaljne informacije o svakom načinu prijevoza i prijevozničkim tvrtkama (Niki Airlines, FlixBus, Blablacar ili ÖBB), možete jednostavno usporediti cijene, rasporede i vremena putovanja kako biste odabrali opciju koja vam najbolje odgovara.

Bez obzira jeste li putnik s ograničenim proračunom ili tražite brz i praktičan način putovanja između Split i Bratislava, imamo sve informacije koje su vam potrebne za planiranje nezaboravnog putovanja od Split do Bratislava.

Za vaše putovanje od Split do Bratislava imate nekoliko opcija prijevoza

Autobus od Split do Bratislava

Autobusi su često najekonomičniji izbor za putovanje od Split do Bratislava, jer nude izravne opcije putovanja ili s usputnim stajanjima.

Split - Bratislava vlakom

Ako volite putovati na više ekološki i ekonomičan način, vlak Split Bratislava je idealan i ispunjava vaša očekivanja.

Letovi Split Bratislava

Mnogi letovi povezuju Split s Bratislava svaki dan, što je brza i praktična opcija za putnike. Ako ste u žurbi, avion je najbrže rješenje da stignete u Bratislava u rekordnom roku.

Zajedničko putovanje Split Bratislava

Rješenje zajedničkog putovanja između Split i Bratislava savršeno je ako želite putovati u Bratislava u dobrom društvu i smanjiti troškove prijevoza. Ali može postojati ograničena fleksibilnost u pogledu vremena i mjesta preuzimanja bilo u Split ili Bratislava.

Bez obzira na vaš izbor, naša usporedba cijena omogućit će vam da pronađete opciju prijevoza između Split i Bratislava koja najbolje odgovara vašim potrebama i proračunu.

Informacije o putovanju u Split Bratislava

Grad polaska
Split
Hrvatska
Split-Dalmacija
Grad odredišta
Bratislava
Slovačka
Udaljenost
518 km
Izravna veza
Nijedno prijevozno sredstvo ne nudi izravnu vezu
Pretražite karte za Split Bratislava
Pronađite smještaj u Bratislava
Lako organizirajte svoje putovanje između Split i Bratislava uz Vivanodu

Lako organizirajte svoje putovanje između Split i Bratislava uz Vivanodu

S Vivanodom možete jednostavno usporediti sve dostupne načine prijevoza, kao što su letovi, vlakovi, autobusi i zajednički prijevoz, na temelju vaših preferencija i proračuna. Također možete filtrirati rezultate na temelju cijene, trajanja putovanja, vremena i mogućnosti udobnosti. Zahvaljujući jednostavnosti korištenja i jasnoći, Vivanoda vam omogućuje da u samo nekoliko klikova pronađete karte između Split i Bratislava koje najbolje odgovaraju vašim potrebama. Vivanoda također prikazuje sve posebne ponude i promocije različitih kompanija kao što su Niki Airlines, FlixBus, Blablacar ili ÖBB kako bi vam pomogla uštedjeti na vašim kartama. Zato nemojte više oklijevati i koristite Vivanodu sada da potpuno bezbrižno pripremite svoje putovanje između Split i Bratislava!

Usporedba načina prijevoza između Split i Bratislava

Prednosti i mane putovanja vlakom od Split do Bratislava?
Ekološki Vlak Split Bratislava smatra se ekološki prihvatljivijim prijevoznim sredstvom od aviona ili osobnih automobila.
Pristupačnost Željezničke stanice u Split ili Bratislava nalaze se u središtu grada, što olakšava pristup drugim prijevoznim sredstvima za dolazak u središte grada.
Fleksibilnost Vrijeme vlakova od Split do Bratislava može biti ograničeno i može biti teže promijeniti vlak ako je potrebno.
trošak Karte za vlak za Split Bratislava mogu biti skuplje od karata za autobus ili dijeljenu vožnju, posebno za brze vlakove.
Prednosti i nedostaci zajedničkog putovanja od Split do Bratislava?
Fleksibilnost Vozni redovi za odlazak iz Split u Bratislava zajedničkim prijevozom često su fleksibilniji nego za druge načine prijevoza.
Ekološki Dijeljenjem vozila jedne osobe smanjujete utjecaj na okoliš putovanja od Split do Bratislava.
Osjećaj nesigurnosti Može se dogoditi da se ne osjećate sigurno u automobilu s vozačem, zbog njegovog stava ili načina vožnje.
Udobnost Prostor u automobilu morate dijeliti s drugim putnicima tijekom cijelog putovanja između Split i Bratislava.
Prednosti i mane putovanja autobusom od Split do Bratislava?
Cijena Cijene autobusnih karata između Split i Bratislava često su mnogo jeftinije od karata za vlak ili avion do Bratislava (a ponekad jeftine poput zajedničkog putovanja), što ih čini pristupačnom opcijom za putnike koji paze na troškove.
Fleksibilnost Autobusne tvrtke nude mnoge mogućnosti voznog reda za putovanje između Split i Bratislava, što može biti zgodno ako imate određena vremenska ograničenja.
Vrijeme putovanja Autobusi od Split do Bratislava većinu su vremena puno sporiji od vlakova do Bratislava kako bi prevalili udaljenost od 518 km.
Udobnost Split Bratislava autobusi mogu biti manje udobni od vlakova zbog smanjenog prostora za noge i kvalitete ovjesa.
Prednosti i nedostaci letenja između Split i Bratislava?
Izbor zrakoplovnih prijevoznika Mnogo je zračnih prijevoznika koji obavljaju letove od Split do Bratislava, bilo izravne ili s međuslijetanjem, dajući putnicima mnogo izbora.
Ubrzati Zrakoplovi između Split i Bratislava najbrži su način prijevoza za putovanje od 518 km između Split i Bratislava.
Cijena Avionske karte od Split do Bratislava mogu biti skuplje od karata za vlak ili autobus, posebno tijekom razdoblja velike gužve (praznici, vikendi itd.).
Sigurnosne provjere Putnici koji lete za Bratislava često moraju ranije stići u Split zračnu luku zbog strogih sigurnosnih provjera.

Odakle ići u Split? Gdje ćemo doći do Bratislava?

Polazne autobusne stanice u Split

Split
Kartica
Split
Kartica

Polazne zračne luke u Split

Split
Kartica

Dolazne autobusne stanice u Bratislava

Bratislava Most SNP
Kartica
Bratislava Einsteinova
Kartica
Bratislava BTS
Kartica
Bratislava (central bus station)
Kartica

Dolazne stanice u Bratislava

Bratislava-Petrzalka
Kartica
Bratislava-Lamac
Kartica
Pretražite karte za Split Bratislava
Pronađite smještaj u Bratislava

Autobus Split Bratislava

Prosječna cijena autobusne karte za liniju Split - Bratislava ovisi o prijevozniku i vremenu rezerviranja. Na određene popularne datume cijene se mogu udvostručiti! Usporedite sve cijene autobusa Split-Bratislava na Vivanoda.

Autobusi između Split i Bratislava obično imaju WC za putnike, no uvijek se preporučuje provjeriti kod prijevoznika prije putovanja. U svim slučajevima, pauze na benzinskim postajama na autocesti su zajamčene.

Učestalost polazaka za Split iz Bratislava ovisi o prijevozniku, razdoblju i danu u tjednu. Kako biste imali sveobuhvatan pregled polazaka autobusa za Bratislava, odredite datum polaska i pretražite Vivanoda.

Autobusi Split-Bratislava uglavnom su opremljeni klimatizacijskim sustavom kako bi se osigurala udobnost putnika, posebno ljeti kada su temperature visoke.

Autobusne tvrtke Split Bratislava

FlixBus
FlixBus
Pretražite autobusne karte za Split Bratislava

Vlakovi iz Split u Bratislava

Vlakovi između Split i Bratislava opremljeni su električnim utičnicama i besplatnim bežičnim internetom za putnike. Električne utičnice dostupne su u većini automobila, dok Wi-Fi može biti nestabilan u nekim područjima.

Može postojati razlika u cijeni ovisno o dobu dana kada putujete vlakom između Split i Bratislava. Ulaznice kupljene izvan špice jeftinije su od onih kupljenih tijekom špice. Kako bi imali detaljan pregled svih cijena, Vivanoda uspoređuje sve načine prijevoza između Split i Bratislava.

Prosječno vrijeme putovanja vlakom između Split i Bratislava ovisi o vrsti vlaka kojim idete. Regionalni ili međugradski vlakovi za Bratislava sporiji su od TGV-a. Usporedite trajanje svih putovanja tražeći cijene na Vivanodi.

Za djecu, studente i starije osobe koji putuju vlakom između Split i Bratislava postoje popusti koji ovise o vrsti karte i dobi osobe. Kada u pretrazi na Vivanodi navedete svoju dob, prikazane cijene uzimaju u obzir sve popuste vezane uz vašu dob.

Željezničke tvrtke između Split i Bratislava

ÖBB
ÖBB
Traži karte za vlak Split Bratislava

Letovi Split Bratislava

Airlines Split Bratislava

Niki Airlines
Niki Airlines
Traži letove Split Bratislava

Zajedničko putovanje Split Bratislava

Na Vivanodi, našoj platformi za usporedbu načina prijevoza između Split i Bratislava, imat ćete pristup svim dostupnim ponudama zajedničkog prijevoza s cijenom, približnim trajanjem i lokacijama preuzimanja.

Prosječna cijena zajedničkog putovanja između Split i Bratislava ovisi o nekoliko čimbenika, uključujući doba godine, potražnju i ponudu te korištenu platformu za dijeljenje vožnje. Kako biste dobili vrlo preciznu procjenu cijene i dostupnosti zajedničkog putovanja Split-Bratislava, pokrenite pretraživanje na Vivanoda unosom datuma putovanja.

Trajanje zajedničkog putovanja između Split i Bratislava također ovisi o prometnim uvjetima i ruti kojom ide vozač. Pokretanjem pretraživanja cijena na Vivanoda sada, pristupit ćete procijenjenom trajanju za svaku dostupnu ponudu zajedničkog putovanja.

Moguće je rezervirati mjesto za zajednički prijevoz u zadnji čas, ali to ovisi o raspoloživosti vozača i potražnji za putovanjem. Preporučljivo je rezervirati svoje mjesto unaprijed kako biste osigurali svoje putovanje.

Platforma za zajedničko korištenje automobila Split Bratislava

Blablacar
Blablacar
Potražite zajednički prijevoz Split Bratislava
Filtri pretraživanja
Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska