Preporučena ruta
Split
Izravno putovanje do Atena let
Atena
Saznajte cijene
Alternativni pravci
Split
Putovanje trajekt za Dubrovnik
Dubrovnik
Putovanje let za Atena
Atena
Saznajte cijene
Split
Putovanje autobus, dijeljenje prijevoza za Beč
Beč
Putovanje let za Atena
Atena
Saznajte cijene

Kako doći iz Split u Atena?

Planirate li putovati u Split iz Atena i tražite najbolje mogućnosti prijevoza za svoje putovanje? Znamo da je često teško odabrati najbolje prijevozno sredstvo za putovanje od Split do Atena, bilo zbog cijene, vremena ili praktičnosti. Vivanoda će vam pomoći pronaći sva prijevozna rješenja za putovanje između Split i Atena, bilo avionom, vlakom, autobusom ili zajedničkom vožnjom.

Uz detaljne informacije o svakom načinu prijevoza i prijevozničkim tvrtkama (FlixBus, Aegean Airlines, Meridiana, Easyjet ili Jadrolinija), možete jednostavno usporediti cijene, rasporede i vremena putovanja kako biste odabrali opciju koja vam najbolje odgovara.

Bez obzira jeste li putnik s ograničenim proračunom ili tražite brz i praktičan način putovanja između Split i Atena, imamo sve informacije koje su vam potrebne za planiranje nezaboravnog putovanja od Split do Atena.

Za vaše putovanje od Split do Atena imate nekoliko opcija prijevoza

Split - Atena trajektom

Trajekt između Split i Atena atraktivna je opcija prijevoza za putnike koji traže putovanje bez stresa i jedinstveno iskustvo.

Autobus od Split do Atena

Autobusi su često najekonomičniji izbor za putovanje od Split do Atena, jer nude izravne opcije putovanja ili s usputnim stajanjima.

Letovi Split Atena

Mnogi letovi povezuju Split s Atena svaki dan, što je brza i praktična opcija za putnike. Ako ste u žurbi, avion je najbrže rješenje da stignete u Atena u rekordnom roku.

Zajedničko putovanje Split Atena

Rješenje zajedničkog putovanja između Split i Atena savršeno je ako želite putovati u Atena u dobrom društvu i smanjiti troškove prijevoza. Ali može postojati ograničena fleksibilnost u pogledu vremena i mjesta preuzimanja bilo u Split ili Atena.

Bez obzira na vaš izbor, naša usporedba cijena omogućit će vam da pronađete opciju prijevoza između Split i Atena koja najbolje odgovara vašim potrebama i proračunu.

Informacije o putovanju u Split Atena

Grad polaska
Split
Hrvatska
Split-Dalmacija
Grad odredišta
Atena
Grčka
Atika
Udaljenost
867 km
Izravna veza
Nijedno prijevozno sredstvo ne nudi izravnu vezu
Pretražite karte za Split Atena
Pronađite smještaj u Atena
Lako organizirajte svoje putovanje između Split i Atena uz Vivanodu

Lako organizirajte svoje putovanje između Split i Atena uz Vivanodu

S Vivanodom možete jednostavno usporediti sve dostupne načine prijevoza, kao što su letovi, vlakovi, autobusi i zajednički prijevoz, na temelju vaših preferencija i proračuna. Također možete filtrirati rezultate na temelju cijene, trajanja putovanja, vremena i mogućnosti udobnosti. Zahvaljujući jednostavnosti korištenja i jasnoći, Vivanoda vam omogućuje da u samo nekoliko klikova pronađete karte između Split i Atena koje najbolje odgovaraju vašim potrebama. Vivanoda također prikazuje sve posebne ponude i promocije različitih kompanija kao što su FlixBus, Aegean Airlines, Meridiana, Easyjet ili Jadrolinija kako bi vam pomogla uštedjeti na vašim kartama. Zato nemojte više oklijevati i koristite Vivanodu sada da potpuno bezbrižno pripremite svoje putovanje između Split i Atena!

Usporedba načina prijevoza između Split i Atena

Prednosti i mane putovanja autobusom od Split do Atena?
Cijena Cijene autobusnih karata između Split i Atena često su mnogo jeftinije od karata za vlak ili avion do Atena (a ponekad jeftine poput zajedničkog putovanja), što ih čini pristupačnom opcijom za putnike koji paze na troškove.
Usluge na brodu Moderni autobusi koji voze između Split i Atena obično su opremljeni udobnim sjedalima, klima uređajima, besplatnim Wi-Fijem, električnim utičnicama i toaletima.
Vrijeme putovanja Autobusi od Split do Atena većinu su vremena puno sporiji od vlakova do Atena kako bi prevalili udaljenost od 867 km.
Udobnost Split Atena autobusi mogu biti manje udobni od vlakova zbog smanjenog prostora za noge i kvalitete ovjesa.
Prednosti i nedostaci letenja između Split i Atena?
Izbor zrakoplovnih prijevoznika Mnogo je zračnih prijevoznika koji obavljaju letove od Split do Atena, bilo izravne ili s međuslijetanjem, dajući putnicima mnogo izbora.
Ubrzati Zrakoplovi između Split i Atena najbrži su način prijevoza za putovanje od 867 km između Split i Atena.
Cijena Avionske karte od Split do Atena mogu biti skuplje od karata za vlak ili autobus, posebno tijekom razdoblja velike gužve (praznici, vikendi itd.).
Ekološki nedostaci Letovi iz Split za Atena imaju negativan utjecaj na okoliš zbog emisije stakleničkih plinova, a let je jedan od načina prijevoza koji najviše zagađuje okoliš.
Prednosti i nedostaci zajedničkog putovanja od Split do Atena?
Fleksibilnost Vozni redovi za odlazak iz Split u Atena zajedničkim prijevozom često su fleksibilniji nego za druge načine prijevoza.
Prilagođenost korisniku Zajednički prijevoz između Split i Atena često je ugodniji i prijateljskiji od drugih načina prijevoza, osobito ako put dijelite s dragim ljudima.
Osjećaj nesigurnosti Može se dogoditi da se ne osjećate sigurno u automobilu s vozačem, zbog njegovog stava ili načina vožnje.
Pouzdanost Za svoje putovanje u Split Atena morate se osloniti na točnost i pouzdanost vozača. Nije uvijek točan u naznačeno vrijeme.
Prednosti i nedostaci putovanja trajektom između Split i Atena?
Praktično Moguće je putovati i vozilom, što može biti vrlo praktično za obiteljski odmor i prijevoz teške ili glomazne prtljage.
Ugodno iskustvo Trajektni prijelazi između Split i Atena vrlo su ugodno iskustvo putovanja, često nudeći panoramski pogled na more ili obalu.
Cijena Cijene karata za prijelaze između Split i Atena mogu biti više od ostalih načina prijevoza.
Fleksibilnost Vremena polaska trajekta između Split i Atena mogu biti ograničenija od ostalih načina prijevoza, što može otežati planiranje putovanja u Atena.

Odakle ići u Split? Gdje ćemo doći do Atena?

Polazne luke u Split

Split
Kartica

Polazne autobusne stanice u Split

Split
Kartica
Split
Kartica

Polazne zračne luke u Split

Split
Kartica

Dolazne zračne luke u Atena

Eleftherios Venizelos International
Kartica
Pretražite karte za Split Atena
Pronađite smještaj u Atena

Trajekt Split Atena

Većina trajektnih kompanija nudi Wi-Fi na brodu između Split i Atena, ali to može izazvati dodatne troškove. Stoga se preporuča provjeriti kod odgovarajuće tvrtke je li Wi-Fi dostupan i naplaćuju li se.

Uvijek se preporuča unaprijed rezervirati prijevoz trajektom između Split i Atena, osobito u razdobljima najveće gužve. To vam omogućuje da dobijete najbolje cijene i jamčite svoje mjesto na brodu.

Uvelike ovisi o godišnjem dobu u koje želite putovati između Split i Atena. Podsjećamo vas da ne postoji izravna trajektna linija između Split i Atena te da ćete prijelaz do Atena morati kombinirati s drugim načinom prijevoza.

Pogodnosti na trajektu od Split do Atena razlikuju se ovisno o trajektnoj tvrtki i vrsti broda. Međutim, moderni trajekti obično nude sadržaje kao što su restorani, barovi, trgovine, dječja igrališta, saloni i kabine.

Trajektne tvrtke Split Atena

Jadrolinija
Jadrolinija
Traži karte za trajekt Split Atena

Autobus Split Atena

Prosječna cijena autobusne karte za liniju Split - Atena ovisi o prijevozniku i vremenu rezerviranja. Na određene popularne datume cijene se mogu udvostručiti! Usporedite sve cijene autobusa Split-Atena na Vivanoda.

Većina prijevoznika omogućuje online rezervaciju mjesta za autobus Split-Atena. Ova usluga se često naplaćuje.

Vrijeme putovanja autobusom između Split i Atena obično varira ovisno o prometnim uvjetima i zaustavljanjima na putu. Vivanoda će vam omogućiti da u stvarnom vremenu vidite sve autobuse koji putuju za Atena za vaš datum putovanja.

Autobusi između Split i Atena obično imaju WC za putnike, no uvijek se preporučuje provjeriti kod prijevoznika prije putovanja. U svim slučajevima, pauze na benzinskim postajama na autocesti su zajamčene.

Autobusne tvrtke Split Atena

FlixBus
FlixBus
Pretražite autobusne karte za Split Atena

Letovi Split Atena

Airlines Split Atena

Aegean Airlines
Aegean Airlines
Meridiana
Meridiana
Easyjet
Easyjet
Croatia Airlines
Croatia Airlines
Niki Airlines
Niki Airlines
Air Serbia
Air Serbia
Olympic Air
Olympic Air
Austrian Airlines
Austrian Airlines
Traži letove Split Atena

Zajedničko putovanje Split Atena

Prosječna cijena zajedničkog putovanja između Split i Atena ovisi o nekoliko čimbenika, uključujući doba godine, potražnju i ponudu te korištenu platformu za dijeljenje vožnje. Kako biste dobili vrlo preciznu procjenu cijene i dostupnosti zajedničkog putovanja Split-Atena, pokrenite pretraživanje na Vivanoda unosom datuma putovanja.

Broj slobodnih mjesta u vozilu za zajednički prijevoz između Split i Atena ovisi o vozaču i vrsti vozila koje se koristi. Općenito, vozač može ponuditi između 1 i 4 sjedala.

Moguće je rezervirati mjesto za zajednički prijevoz u zadnji čas, ali to ovisi o raspoloživosti vozača i potražnji za putovanjem. Preporučljivo je rezervirati svoje mjesto unaprijed kako biste osigurali svoje putovanje.

Zajednički prijevoz smatra se zelenijom opcijom od drugih načina prijevoza jer pomaže u smanjenju emisije CO2 smanjenjem broja automobila na cesti. Međutim, to ovisi o broju ljudi koji dijele isto vozilo i potrošnji goriva vozila.

Platforma za zajedničko korištenje automobila Split Atena

Blablacar
Blablacar
Potražite zajednički prijevoz Split Atena
Filtri pretraživanja
Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska