Preporučena ruta
Split
Izravno putovanje do Amsterdam let, autobus
Amsterdam
Saznajte cijene
Alternativni pravci
Split
Putovanje let za Berlin
Berlin
Putovanje dijeljenje prijevoza, autobus, vlak za Amsterdam
Amsterdam
Saznajte cijene
Split
Putovanje dijeljenje prijevoza, autobus za Beč
Beč
Putovanje let, autobus, dijeljenje prijevoza za Amsterdam
Amsterdam
Saznajte cijene

Kako doći iz Split u Amsterdam?

Planirate li putovati u Split iz Amsterdam i tražite najbolje mogućnosti prijevoza za svoje putovanje? Znamo da je često teško odabrati najbolje prijevozno sredstvo za putovanje od Split do Amsterdam, bilo zbog cijene, vremena ili praktičnosti. Vivanoda će vam pomoći pronaći sva prijevozna rješenja za putovanje između Split i Amsterdam, bilo avionom, vlakom, autobusom ili zajedničkom vožnjom.

Uz detaljne informacije o svakom načinu prijevoza i prijevozničkim tvrtkama (Deutsche Bahn, FlixBus, CityBusExpress, Czech Airlines ili KLM), možete jednostavno usporediti cijene, rasporede i vremena putovanja kako biste odabrali opciju koja vam najbolje odgovara.

Bez obzira jeste li putnik s ograničenim proračunom ili tražite brz i praktičan način putovanja između Split i Amsterdam, imamo sve informacije koje su vam potrebne za planiranje nezaboravnog putovanja od Split do Amsterdam.

Za vaše putovanje od Split do Amsterdam imate nekoliko opcija prijevoza

Autobus od Split do Amsterdam

Autobusi su često najekonomičniji izbor za putovanje od Split do Amsterdam, jer nude izravne opcije putovanja ili s usputnim stajanjima.

Split - Amsterdam vlakom

Ako volite putovati na više ekološki i ekonomičan način, vlak Split Amsterdam je idealan i ispunjava vaša očekivanja.

Letovi Split Amsterdam

Mnogi letovi povezuju Split s Amsterdam svaki dan, što je brza i praktična opcija za putnike. Ako ste u žurbi, avion je najbrže rješenje da stignete u Amsterdam u rekordnom roku.

Bez obzira na vaš izbor, naša usporedba cijena omogućit će vam da pronađete opciju prijevoza između Split i Amsterdam koja najbolje odgovara vašim potrebama i proračunu.

Informacije o putovanju u Split Amsterdam

Grad polaska
Split
Hrvatska
Split-Dalmacija
Grad odredišta
Amsterdam
Nizozemska
Udaljenost
1305 km
Izravna veza
Nijedno prijevozno sredstvo ne nudi izravnu vezu
Pretražite karte za Split Amsterdam
Pronađite smještaj u Amsterdam
Lako organizirajte svoje putovanje između Split i Amsterdam uz Vivanodu

Lako organizirajte svoje putovanje između Split i Amsterdam uz Vivanodu

S Vivanodom možete jednostavno usporediti sve dostupne načine prijevoza, kao što su letovi, vlakovi, autobusi i zajednički prijevoz, na temelju vaših preferencija i proračuna. Također možete filtrirati rezultate na temelju cijene, trajanja putovanja, vremena i mogućnosti udobnosti. Zahvaljujući jednostavnosti korištenja i jasnoći, Vivanoda vam omogućuje da u samo nekoliko klikova pronađete karte između Split i Amsterdam koje najbolje odgovaraju vašim potrebama. Vivanoda također prikazuje sve posebne ponude i promocije različitih kompanija kao što su Deutsche Bahn, FlixBus, CityBusExpress, Czech Airlines ili KLM kako bi vam pomogla uštedjeti na vašim kartama. Zato nemojte više oklijevati i koristite Vivanodu sada da potpuno bezbrižno pripremite svoje putovanje između Split i Amsterdam!

Usporedba načina prijevoza između Split i Amsterdam

Prednosti i mane putovanja vlakom od Split do Amsterdam?
Ubrzati Split Amsterdam vlakovi su često mnogo brži od autobusa ili automobila.
Udobnost Vlakovi između Split i Amsterdam općenito nude više prostora za noge i dodatnu udobnost za putnike.
Fleksibilnost Vrijeme vlakova od Split do Amsterdam može biti ograničeno i može biti teže promijeniti vlak ako je potrebno.
trošak Karte za vlak za Split Amsterdam mogu biti skuplje od karata za autobus ili dijeljenu vožnju, posebno za brze vlakove.
Prednosti i mane putovanja autobusom od Split do Amsterdam?
Fleksibilnost Autobusne tvrtke nude mnoge mogućnosti voznog reda za putovanje između Split i Amsterdam, što može biti zgodno ako imate određena vremenska ograničenja.
Cijena Cijene autobusnih karata između Split i Amsterdam često su mnogo jeftinije od karata za vlak ili avion do Amsterdam (a ponekad jeftine poput zajedničkog putovanja), što ih čini pristupačnom opcijom za putnike koji paze na troškove.
Vrijeme putovanja Autobusi od Split do Amsterdam većinu su vremena puno sporiji od vlakova do Amsterdam kako bi prevalili udaljenost od 1305 km.
Udobnost Split Amsterdam autobusi mogu biti manje udobni od vlakova zbog smanjenog prostora za noge i kvalitete ovjesa.
Prednosti i nedostaci letenja između Split i Amsterdam?
Izbor zrakoplovnih prijevoznika Mnogo je zračnih prijevoznika koji obavljaju letove od Split do Amsterdam, bilo izravne ili s međuslijetanjem, dajući putnicima mnogo izbora.
Ubrzati Zrakoplovi između Split i Amsterdam najbrži su način prijevoza za putovanje od 1305 km između Split i Amsterdam.
Sigurnosne provjere Putnici koji lete za Amsterdam često moraju ranije stići u Split zračnu luku zbog strogih sigurnosnih provjera.
Cijena Avionske karte od Split do Amsterdam mogu biti skuplje od karata za vlak ili autobus, posebno tijekom razdoblja velike gužve (praznici, vikendi itd.).

Odakle ići u Split? Gdje ćemo doći do Amsterdam?

Polazne autobusne stanice u Split

Split
Kartica
Split
Kartica

Polazne zračne luke u Split

Split
Kartica

Dolazne autobusne stanice u Amsterdam

Amsterdam
Kartica
Amsterdam Radarweg 1043
Kartica
Amsterdam Europaboulevard P18
Kartica

Dolazne stanice u Amsterdam

Amsterdam Centraal
Kartica

Dolazne zračne luke u Amsterdam

Amsterdam-Schiphol
Kartica
Pretražite karte za Split Amsterdam
Pronađite smještaj u Amsterdam

Autobus Split Amsterdam

Putnici obično mogu ponijeti prtljagu u autobusima Split-Amsterdam, ali je važno provjeriti ograničenja težine i veličine kod prijevoznika. Njihov je broj također vrlo često ograničen.

Prosječna cijena autobusne karte za liniju Split - Amsterdam ovisi o prijevozniku i vremenu rezerviranja. Na određene popularne datume cijene se mogu udvostručiti! Usporedite sve cijene autobusa Split-Amsterdam na Vivanoda.

Pravila otkazivanja i ponovnog rezerviranja mogu se razlikovati ovisno o autobusnoj tvrtki, stoga je važno provjeriti uvjete prilikom rezervacije. U većini slučajeva otkazivanje ili promjena autobusne karte Split-Amsterdam izazvat će dodatne troškove.

Autobusi između Split i Amsterdam obično imaju WC za putnike, no uvijek se preporučuje provjeriti kod prijevoznika prije putovanja. U svim slučajevima, pauze na benzinskim postajama na autocesti su zajamčene.

Autobusne tvrtke Split Amsterdam

FlixBus
FlixBus
CityBusExpress
CityBusExpress
Pretražite autobusne karte za Split Amsterdam

Vlakovi iz Split u Amsterdam

Preporuča se rezervirati kartu za vlak između Split i Amsterdam barem nekoliko tjedana unaprijed kako biste dobili najbolje cijene.

Karte za vlak između Split i Amsterdam mogu se povratiti ili zamijeniti, ali općenito su skuplje. Najjeftinije karte su nepovratne i nezamjenjive.

Za djecu, studente i starije osobe koji putuju vlakom između Split i Amsterdam postoje popusti koji ovise o vrsti karte i dobi osobe. Kada u pretrazi na Vivanodi navedete svoju dob, prikazane cijene uzimaju u obzir sve popuste vezane uz vašu dob.

Može postojati razlika u cijeni ovisno o dobu dana kada putujete vlakom između Split i Amsterdam. Ulaznice kupljene izvan špice jeftinije su od onih kupljenih tijekom špice. Kako bi imali detaljan pregled svih cijena, Vivanoda uspoređuje sve načine prijevoza između Split i Amsterdam.

Željezničke tvrtke između Split i Amsterdam

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
Traži karte za vlak Split Amsterdam

Letovi Split Amsterdam

Airlines Split Amsterdam

Czech Airlines
Czech Airlines
KLM
KLM
Easyjet
Easyjet
Transavia.com
Transavia.com
Air Berlin
Air Berlin
Germanwings
Germanwings
Niki Airlines
Niki Airlines
Austrian Airlines
Austrian Airlines
Traži letove Split Amsterdam
Filtri pretraživanja
Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska