Putujte od Pula u Helsinki

Organizirajte svoje putovanje Pula u Helsinki u autobus, trajekt, carpooling, avion

Datum odlaska
(Datum povratka)
1
Traženje  
Oglašavanje

3 opcije za povratak Pula u Helsinki u avion, trajekt, automobil, autobus

  • Odaberite rutu po svom izboru
  • Unesite datume putovanja kako biste pronašli najbolje ponude.
1
Pula
Helsinki
  • Nabavite cijene
2
Pula
Venecija
Helsinki
/
/
  • Nabavite cijene
3
Pula
Stockholm
Helsinki
  • Nabavite cijene

Putovati Pula Helsinki

Načini prijevozaavion, carpooling, trajekt, autobus
udaljenost1854 km
Izravna linijaDa

Kako je moguće ići Pula do Helsinki ?

Kao i mnogi putnici, tražite najjeftinije ponude prijevoza Pula do Helsinki? Obično to nije lak zadatak i morat ćete pregledati više web lokacija da biste usporedili sve ponude.

Na Vivanodi, jedinstvenom planeru putovanja koji uspoređuje i kombinira letovi, trajekt, carpooling i autobusi ići Helsinki iz Pula, uštedjet ćete vrijeme i novac! Jednostavno unesite datum putovanja u Helsinki a Vivanoda čini ostalo. Na kraju, za pročišćavanje rezultata koristite filtre i opcije sortiranja.

Da stignete na svoje odredište Pula, putovat ćete Norwegian Air Shuttle, SAS - Scandinavian Airlines, Blue1, FlixBus, Blablacar, Croatia Airlines, Silja Line ili Viking Lineom autobusi, carpooling, trajekt ili letovi,

Svi načini prijevoza Pula Helsinki

Za putovanje Pula (Istra, Hrvatska) do Helsinki (Finska) s udaljenosti od 1854 km možete posuditi 4 načina prijevoza, moguće kombinacije avion, carpooling, trajekt i/ili autobus, a prema tome trajanje putovanja bit će značajno različito,
Izravni let Pula > Helsinki će biti najbrži put do odredišta.
Izlaz Pula i stići dovoljno rano (najmanje 2 sata prije vašeg odlaska) u zračnu luku Pula PUY 7.1 km, za prijavu vaše prtljage za let do Helsinki (zračna luka od Helsinki-Vantaa, IATA kod: HEL) kojim upravlja Norwegian Air Shuttle ili Finnair.
Nema izravnog prijelaza Pula Helsinkimorat ćete upotrijebiti drugi način (avion) kombinirati s trajektom za dovršetak prijelaza na more Pula-Venecija,
Ukrcat ćete se u luku Pula na 0.7 km od Pulana brodu Atlas Kompas, Commodore Cruises ili Venezia Lines. Brod će pristati u luciVenezia Tronchetto na 2.7 km od Venecija, Savjetujemo vam da odete u lukuPula za ukrcaj jedan do dva sata prije vremena naznačenog na vašoj rezervaciji.
Iako nije moguće napraviti put Pula Helsinki samo autobusom postoje i druga prijevozna sredstva (avion) koji će dovršiti putovanje Pula-Venecija,
Vi ćete se ukrcati na FlixBus bus na Pula, Autobus će vas odvesti na autobusnu stanicuMestre (Train station) (9.8 km od Venecija, Italija). Idite na autobusnu stanicuPula (na 1.3 km od Pula) najkasnije 15 minuta prije polaska za Venecija,
Blablacar je glavna platforma za prijevoz automobila u Europi gdje vozači imaju Pula-Venecija može vas odvesti kao putnika i kombinirati s putovanjem u avion pokriti cijelo putovanje.

Transportne tvrtke idu od Pula u Helsinki?

Airlines
Smart Wings leti od zračne luke Pula PUY nalazi se u 7.1 km. središtu grada Pula u Prag (dolazak u zračnu luku Prague Ruzyne PRG)
Czech Airlines osigurava rotaciju od zračne luke Prague Ruzyne PRG (nalazi se na 12 km od središta grada) Prag, Češka Republika) na Helsinki (posluživanje zračne luke Helsinki-Vantaa HEL)
Croatia Airlines upravlja letom od zračne luke Pula PUY nalazi se u 7.1 km. središtu grada Pula u Zurich (dolazak u zračnu luku Zurich ZRH)
Blue1 osigurava zračnu vezu od zračne luke Zurich ZRH (nalazi se na 9.2 km od središta grada) Zurich, Švicarska) na Helsinki (posluživanje zračne luke Helsinki-Vantaa HEL)
Norwegian Air Shuttle leti od zračne luke Pula PUY nalazi se u 7.1 km. središtu grada Pula u Helsinki (dolazak u zračnu luku Helsinki-Vantaa HEL)
SAS - Scandinavian Airlines pruža sljedeće rotacije: od zračne luke Pula PUY (nalazi se na 7.1 km od središta grada) Pula, Hrvatska) na Stockholm (posluživanje zračne luke Arlanda ARN) i od zračne luke Arlanda ARN nalazi se u 37 km. središtu grada Stockholm u Helsinki (dolazak u zračnu luku Helsinki-Vantaa HEL)
Swiss International Airlines upravlja letom od zračne luke Zurich ZRH (nalazi se na 9.2 km od središta grada) Zurich, Švicarska) na Helsinki (posluživanje zračne luke Helsinki-Vantaa HEL)
Edelweiss Air osigurava zračnu vezu od zračne luke Pula PUY nalazi se u 7.1 km. središtu grada Pula u Zurich (dolazak u zračnu luku Zurich ZRH)
NextJet leti od zračne luke Vasteras/Hasslo VST (nalazi se na 87 km od središta grada) Stockholm, Švedska) na Helsinki (posluživanje zračne luke Helsinki-Vantaa HEL)
Finnair osigurava rotaciju od zračne luke Pula PUY nalazi se u 7.1 km. središtu grada Pula u Helsinki (dolazak u zračnu luku Helsinki-Vantaa HEL)
Carpooling
Ovisno o traženom datumu, Blablacar može ponuditi ponude za izvršenje carpooling Pula-Venecija (134 km)
Brodarske tvrtke
Brodovi St. Peter Linea osiguravaju pomorsku vezu između luke Stockholm Frihamnen Terminal i to od Helsinki (Helsinki West Terminal u gradu 2 km)
Atlas Kompas trajekti čine prijelaz između Pula i Venecija gdje će služiti lukama Pula i Venezia Tronchetto odnosno 0.7 km i 2.7 km od središta njihovih gradova.
Brodovi Tallink upravljaju morskom vezom između luke Stockholm Värtahamnen Terminal i to od Helsinki (Helsinki Hansa Terminal u gradu 16 km)
Brodovi Commodore Cruises a osiguravaju pomorsku vezu između Pula i Venecija gdje će služiti lukama Pula i Venezia Tronchetto odnosno 0.7 km i 2.7 km od središta njihovih gradova.
Viking Line trajekti čine prijelaz između luke Stockholm Frihamnen Terminal i to od Helsinki (Helsinki Katajanokan Terminal u gradu 1.8 km)
Brodovi Silja Line upravljaju morskom vezom između Stockholm i Helsinki gdje će služiti lukama Stockholm Frihamnen Terminal i Helsinki Katajanokan Terminal odnosno 3.3 km i 1.8 km od središta njihovih gradova.
Brodovi Venezia Linesa osiguravaju pomorsku vezu između luke Pula i to od Venecija (Venezia Tronchetto u gradu 2.7 km)
Autobusna poduzeća
Autobusni operater FlixBus pruža uslugu autobusnog prijevoza od autobusnog kolodvora Pula u Pula i to od Mestre (Train station) (Veneto Italija)
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)