Putujte od Dubrovnik u Grad Luksemburg

Organizirajte svoje putovanje Dubrovnik u Grad Luksemburg u vlak, autobus, carpooling, avion

Datum odlaska
(Datum povratka)
1
Traženje  
Oglašavanje

3 opcije za povratak Dubrovnik u Grad Luksemburg u avion, vlak, automobil, autobus

  • Odaberite rutu po svom izboru
  • Unesite datume putovanja kako biste pronašli najbolje ponude.
1
Dubrovnik
Grad Luksemburg
  • Nabavite cijene
2
Dubrovnik
Frankfurt na Majni
Grad Luksemburg
/
  • Nabavite cijene
3
Dubrovnik
Pariz
Grad Luksemburg
/
/
  • Nabavite cijene

Putovati Dubrovnik Grad Luksemburg

Načini prijevozaavion, carpooling, autobus, vlak
udaljenost1203 km
Izravna linijaDa

Kako putovati Dubrovnik do Grad Luksemburg ?

Planirate putovanje iz Dubrovnik do Grad Luksemburg i poput mnogih putnika tražite najbolji i najjeftiniji način prijevoza između njih Dubrovnik Grad Luksemburg? Općenito pregledavate nekoliko web stranica i trošite sate a da niste sigurni da su sva transportna rješenja razmatrana.

Zahvaljujući vašoj multimodalnoj tražilici Vivanoda, na istoj stranici pronaći ćete sve cijene za sve autobusi, carpooling, vlakovi i letovi doći do Grad Luksemburg, Samo unesite svoje datume putovanja za Grad Luksemburg tada će Vivanoda učiniti ostalo. Pročistite, filtrirajte, sortirajte prema Vašim željama putovanja, a zatim odaberite Dubrovnik - Grad Luksemburg ponuda koja vam najviše odgovara.

Uglavnom ćete koristiti vlakovi, letovi, carpooling i autobusi od Croatia Airlines, ALSA, Flibco, Luxair, SNCF, Blablacar, Transavia.com France ili Lufthansaa do dosega Grad Luksemburg,

Transportne tvrtke idu od Dubrovnik u Grad Luksemburg?

Airlines
Croatia Airlines leti od zračne luke Dubrovnik DBV nalazi se u 16 km. središtu grada Dubrovnik u Frankfurt na Majni (dolazak u zračnu luku Frankfurt International FRA)
Lufthansa osigurava rotaciju od zračne luke Frankfurt International FRA (nalazi se na 11 km od središta grada) Frankfurt na Majni, Njemačka) na Grad Luksemburg (posluživanje zračne luke Luxembourg LUX)
Transavia.com France upravlja letom od zračne luke Dubrovnik DBV nalazi se u 16 km. središtu grada Dubrovnik u Pariz (dolazak u zračnu luku Paris Orly ORY)
Transavia.com osigurava zračnu vezu od zračne luke Dubrovnik DBV (nalazi se na 16 km od središta grada) Dubrovnik, Hrvatska) na München (posluživanje zračne luke Franz Josef Strauss MUC)
Luxair leti od zračne luke Dubrovnik DBV nalazi se u 16 km. središtu grada Dubrovnik u Grad Luksemburg (dolazak u zračnu luku Luxembourg LUX)
Carpooling
Ovisno o traženom datumu, Blablacar može ponuditi ponude za izvršenje carpooling Frankfurt na Majni-Grad Luksemburg (192 km)
Željezničke tvrtke
SNCF nudi liniju Pariz-Grad Luksemburg Vlak TGV od željezničke stanice Paris-Est (2.4 km od centra grada) i služi željezničku stanicu Luxembourg na dolasku (1.2 km od centra)
Autobusna poduzeća
Autobusni operater IC Bus pruža uslugu autobusnog prijevoza od autobusnog kolodvora Frankfurt am Main, Flughafen u Frankfurt na Majni i to od Luxembourg Gare ( Luksemburg)
ALSA je operater koji vam omogućuje da putujete preko linije između grada Frankfurt na Majni (usluga do autobusne postaje Frankfurt Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB) na 1.2 km od centra grada) i grada Grad Luksemburg gdje će vas autobus odvesti na autobusnu stanicu Luxembourg Gare nalazi se oko 1.2 km. od centra.
Rotira se tvrtka Flibco Bus od autobusnog kolodvora Frankfurt am Main, Flughafen u Frankfurt na Majni i to od Luxembourg Kirchberg, Rue Alphonse Weicker ( Luksemburg)

Svi načini prijevoza Dubrovnik Grad Luksemburg

Za putovanje Dubrovnik (Dubrovnik-Neretva, Hrvatska) do Grad Luksemburg (Luksemburg) s udaljenosti od 1203 km možete posuditi 4 načina prijevoza, moguće kombinacije avion, carpooling, autobus i/ili vlak, a prema tome trajanje putovanja bit će značajno različito,
Izravni let Dubrovnik > Grad Luksemburg će biti najbrži put do odredišta.
Izlaz Dubrovnik i stići dovoljno rano (najmanje 2 sata prije vašeg odlaska) u zračnu luku Dubrovnik DBV 16 km, za prijavu vaše prtljage za let do Grad Luksemburg (zračna luka od Luxembourg, IATA kod: LUX) kojim upravlja Luxair.
Iako nije moguće napraviti put Dubrovnik Grad Luksemburg samo autobusom postoje i druga prijevozna sredstva (avion) koji će dovršiti putovanje Frankfurt na Majni-Grad Luksemburg,
Vi ćete se ukrcati na IC Bus, Flibco ili ALSA bus na Frankfurt na Majni, Autobus će vas odvesti na autobusnu stanicuLuxembourg Gare (1.2 km od Grad Luksemburg, Luksemburg). Idite na autobusnu stanicuFrankfurt Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB) (na 1.2 km od Frankfurt na Majni) najkasnije 15 minuta prije polaska za Grad Luksemburg,
Nije moguće izravno otići Dubrovnik u Grad Luksemburgbez promjene. Možete uzeti vlakPariz-Grad Luksemburg i koristiti avion da biste došli do svog konačnog odredišta.
Vlakovi TGV od SNCF do Grad Luksemburg odlazak s željezničke stanice Paris-Est u Pariz, Dolazak uGrad Luksemburg će biti na postaji Luxembourg (1.2 km od centra).
Blablacar je glavna platforma za prijevoz automobila u Europi gdje vozači imaju Frankfurt na Majni-Grad Luksemburg može vas odvesti kao putnika i kombinirati s putovanjem u avion pokriti cijelo putovanje.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)