Kako doći do Beč?

Planirate li putovanje u Beč? Ali ne znate kako doći do toga? Vivanoda vam pomaže organizirati putovanje u Beč dopuštajući vam pretraživanje i usporedbu najboljih ponuda za vlak, autobus i letovi.

Vlakovi za Beč

Vlak je ekonomičan i ekološki način da dođete do Beč. Na taj način možete jednostavno stići u središte Beč i uživati ​​u znamenitostima.

Autobus za Beč

Međugradski autobus izuzetno je ekonomično prijevozno sredstvo za boravak u Beč. S druge strane, putovanje autobusom do Beč puno je sporije nego vlakom ili avionom.

Letovi za Beč

Let je najbrži način da stignete do Beč. Međutim, morate dodati vrijeme potrebno da stignete do zračne luke, koja je izvan središta Beč. Cijene letova za Beč također su često atraktivne.

Prijevoz do Beč u brojkama

Zemlja
Austrija
Broj tvrtki koje opslužuju Beč
56
Broj stanica ili zračnih luka u Beč
1 zračnih luka
8 autobusnih stanica
12 stanica
Pretražite i pronađite karte za Beč
Tražite smještaj u Beč
Zašto tražiti karte za putovanje u Beč s Vivanodom?

Zašto tražiti karte za putovanje u Beč s Vivanodom?

Kada planirate putovanje u Beč, važno je odabrati način prijevoza na temelju svojih potreba, proračuna, vremena i udobnosti. Bilo da putujete vlak, autobus ili letovi, izbor prijevoza može značajno utjecati na cijenu i kvalitetu vašeg putovanja u Beč. Zato je za kupnju karte za Beč važno koristiti komparator prijevoza i cijena.

Vivanoda je praktičan alat koji vam omogućuje da brzo pronađete najbolje mogućnosti putovanja u Beč u pogledu cijene, vremena i kvalitete. S Vivanodom možete usporediti različite karte za vlak, autobus i letovi dostupne za vaše putovanje u Beč. Na taj način ćete pronaći najjeftinije i najprikladnije opcije za svoje potrebe.

Najpopularnije rute za Beč

Predstavljamo najpopularnije rute do Beč iz svih većih europskih gradova, bilo vlak, autobus ili letovi. Bilo da želite pronaći najjeftiniji let za Beč, najbrži vlak ili najudobniji autobus, prikupili smo sve informacije koje su vam potrebne da s povjerenjem isplanirate svoje putovanje u Beč.

Bez obzira putujete li iz Zagreb, Split, Dubrovnik, Trogir, Opatija ili Makarska ili nekog drugog većeg europskog grada, uspoređujemo različite načine prijevoza kako bismo vam pomogli odabrati najbolju opciju za dolazak u Beč. Pronaći ćete informacije o najpopularnijim rutama, prijevozničkim tvrtkama, vremenima putovanja, cijenama karata i savjete za sigurno i udobno putovanje. Također smo uključili savjete kako uštedjeti novac i pronaći najbolje cijene karata za Beč. Bez obzira jeste li putnik s ograničenim proračunom ili tražite vrhunsku udobnost, ovdje ćete pronaći sve mogućnosti za planiranje putovanja u Beč s povjerenjem.

Pretražite i pronađite karte za Beč
Tražite smještaj u Beč

Putovanje vlakom do Beč

Gdje su željezničke stanice u Beč?

Da biste došli do Beč vlakom, možete birati između 12 stanica, uključujući Wien Westbahnhof, Wien Hütteldorf, Wien Meidling, Wien Grillgasse, Wien Hadersdorf i Wien Hausfeldstraße.

Wien Westbahnhof
Stanica udaljena 2.8 km od centra Beč
Kartica
Wien Hütteldorf
Stanica udaljena 0.1 km od centra Beč
Kartica
Wien Meidling
Stanica udaljena 4.7 km od centra Beč
Kartica
Wien Grillgasse
Stanica udaljena 5.3 km od centra Beč
Kartica
Wien Hadersdorf
Stanica udaljena 11.1 km od centra Beč
Kartica
Wien Hausfeldstraße
Stanica udaljena 8.8 km od centra Beč
Kartica
Wien Hbf
Stanica udaljena 2.7 km od centra Beč
Kartica
Wien Penzing
Stanica udaljena 8.1 km od centra Beč
Kartica
Wien Simmering
Stanica udaljena 5.6 km od centra Beč
Kartica
Wien Stadlau
Stanica udaljena 6.1 km od centra Beč
Kartica
Wien Weidlingau
Stanica udaljena 11.9 km od centra Beč
Kartica
Wien Wolf in der Au
Stanica udaljena 10.1 km od centra Beč
Kartica
Prikaži više željezničkih stanica
Prikaži manje željezničkih stanica
Traži karte za vlak do Beč

Putovanje autobusom do Beč

Savjeti kako pronaći jeftiniju autobusnu kartu za Beč

Iako je putovanje autobusom već ekonomičan način dolaska do Beč, uvijek postoje načini da uštedite još više.

Nemojte čekati zadnji trenutak da rezervirate kartu za Beč
Nakon što pronađete najnižu cijenu karte na Vivanodi za svoje putovanje u Beč iz, na primjer, Frankfurt na Majni, Zurich, München, Berlin, Hamburg ili Nürnberg, odaberite je i bit ćete preusmjereni na web stranicu prijevoznika (FlixBus, WestBus i Hellö). Preporučamo da brzo rezervirate svoju kartu jer cijene mogu brzo porasti!
Fleksibilnost datuma: prednost za vaše putovanje autobusom u Beč
Ako nemate određeni datum za putovanje u Beč autobusom, najbolje je isprobati više datuma i izbjeći vikend jer su karte iz Saalfelden, Dornbirn, Bregenz, Angers, Hallein ili Dorfgastein često skuplje!
Usporedite sve ponude autobusa za Beč
S Vivanodom možete pregledavati, filtrirati i odabrati sve ponude FlixBus, WestBus, Hellö, Eurolines i Eurolines CH u jednoj pretrazi. Bilo da putujete iz Frankfurt na Majni, Zurich, München, Berlin, Hamburg ili Nürnberg, ovo vam olakšava pronalaženje onog koji najbolje odgovara vašim kriterijima u pogledu cijene, vremena i trajanja.

Gdje su autobusne stanice u Beč?

Ovdje je popis od 8 autobusnih stanica (ili autobusnih stanica) koje opslužuju grad Beč.

(VIB) Vienna International Busterminal
Autobusni kolodvor 0.1 km od Beč
Kartica
Wien Westbahnhof
Autobusni kolodvor 2.9 km od Beč
Kartica
Vienna (central station)
Autobusni kolodvor 2.7 km od Beč
Kartica
Vienna (Karlsplatz)
Autobusni kolodvor 1.0 km od Beč
Kartica
Vienna VIE
Autobusni kolodvor 17.3 km od Beč
Kartica
Vienna Matzleinsdorferplatz
Autobusni kolodvor 3.5 km od Beč
Kartica
Vienna Erdberg
Autobusni kolodvor 3.7 km od Beč
Kartica
Wien Flughafen Schwechat
Autobusni kolodvor 17.1 km od Beč
Kartica
Traži autobusne karte za Beč

Odletite u Beč

Nekoliko savjeta za jeftine letove do Beč

Kako biste maksimalno povećali svoje šanse za let za Beč po najboljoj vrijednosti za novac, slijedite nekoliko pravila. Podsjećamo vas ovdje.

Ako rezervirate let za Beč nekoliko mjeseci unaprijed, često ćete dobiti najbolje cijene
Većina zračnih prijevoznika omogućuje rezervaciju leta za Beč 12 mjeseci unaprijed. Cijene su obično puno niže nego nekoliko dana prije polaska.
Najbolje je letjeti u Beč u utorak ili srijedu.
Određenim danima u tjednu, poput utorka i srijede, letovi za Beč manje su popunjeni nego petkom ili nedjeljom. Dakle, jeftinije su.
Pripazite na promocije.
Avioprijevoznici kao što su Air Serbia, Air Berlin, Air Baltic, Air Malta i Air Moldova redovito nude zanimljive promocije na društvenim mrežama ili drugim sredstvima komunikacije.

Gdje su zračne luke u Beč?

Da biste došli do Beč avionom, dođite u zračnu luku Vienna-Schwechat International.

Vienna-Schwechat International
Zračna luka udaljena je 17.3 km od Beč
Kartica
Tražite letove za Beč
Vlak, autobus i let za Beč - Jeftine karte, cijene i vozni red

Putovanje i prijevoz do Beč

Kada posjetiti Beč?

Ako želite otkriti poznate austrijske planine i baviti se zimskim sportovima, najbolje godišnje doba za vas je nesumnjivo zima, od prosinca do ožujka. Austrijske Alpe nude svjetski poznata skijališta na kojima možete uživati ​​u uređenim stazama i obilnom snijegu. Prosječne temperature variraju od -2°C do -10°C ovisno o nadmorskoj visini i mjesecima.

Ako više volite posjećivati ​​austrijske gradove, uživati ​​na otvorenim terasama kafića i istraživati ​​brojne muzeje i povijesne spomenike, ljeto je najbolje godišnje doba za vas. Od lipnja do kolovoza prosječne temperature su ugodne i kreću se od 15°C do 25°C. Ovo je također savršeno vrijeme za istraživanje austrijskih jezera, savršeno za plivanje i vodene aktivnosti.

Pretražite i pronađite karte za Beč
Tražite smještaj u Beč

None

None
None
None