Preporučena ruta
Split
Izravno putovanje do Beč dijeljenje prijevoza, autobus, let
Beč
Saznajte cijene
Alternativni pravci
Split
Putovanje autobus, dijeljenje prijevoza za Zagreb
Zagreb
Putovanje autobus, let, dijeljenje prijevoza za Beč
Beč
Saznajte cijene

Kako doći iz Split u Beč?

Planirate li putovati u Split iz Beč i tražite najbolje mogućnosti prijevoza za svoje putovanje? Znamo da je često teško odabrati najbolje prijevozno sredstvo za putovanje od Split do Beč, bilo zbog cijene, vremena ili praktičnosti. Vivanoda će vam pomoći pronaći sva prijevozna rješenja za putovanje između Split i Beč, bilo avionom, vlakom, autobusom ili zajedničkom vožnjom.

Uz detaljne informacije o svakom načinu prijevoza i prijevozničkim tvrtkama (Croatia Airlines, Niki Airlines, Hellö, FlixBus ili Blablacar), možete jednostavno usporediti cijene, rasporede i vremena putovanja kako biste odabrali opciju koja vam najbolje odgovara.

Bez obzira jeste li putnik s ograničenim proračunom ili tražite brz i praktičan način putovanja između Split i Beč, imamo sve informacije koje su vam potrebne za planiranje nezaboravnog putovanja od Split do Beč.

Za vaše putovanje od Split do Beč imate nekoliko opcija prijevoza

Autobus od Split do Beč

Autobusi su često najekonomičniji izbor za putovanje od Split do Beč, jer nude izravne opcije putovanja ili s usputnim stajanjima.

Letovi Split Beč

Mnogi letovi povezuju Split s Beč svaki dan, što je brza i praktična opcija za putnike. Ako ste u žurbi, avion je najbrže rješenje da stignete u Beč u rekordnom roku.

Zajedničko putovanje Split Beč

Rješenje zajedničkog putovanja između Split i Beč savršeno je ako želite putovati u Beč u dobrom društvu i smanjiti troškove prijevoza. Ali može postojati ograničena fleksibilnost u pogledu vremena i mjesta preuzimanja bilo u Split ili Beč.

Bez obzira na vaš izbor, naša usporedba cijena omogućit će vam da pronađete opciju prijevoza između Split i Beč koja najbolje odgovara vašim potrebama i proračunu.

Informacije o putovanju u Split Beč

Grad polaska
Split
Hrvatska
Split-Dalmacija
Grad odredišta
Beč
Austrija
Beč
Udaljenost
522 km
Izravna veza
Da, izravna veza dijeljenje prijevoza, autobus i let
Pretražite karte za Split Beč
Pronađite smještaj u Beč
Lako organizirajte svoje putovanje između Split i Beč uz Vivanodu

Lako organizirajte svoje putovanje između Split i Beč uz Vivanodu

S Vivanodom možete jednostavno usporediti sve dostupne načine prijevoza, kao što su letovi, vlakovi, autobusi i zajednički prijevoz, na temelju vaših preferencija i proračuna. Također možete filtrirati rezultate na temelju cijene, trajanja putovanja, vremena i mogućnosti udobnosti. Zahvaljujući jednostavnosti korištenja i jasnoći, Vivanoda vam omogućuje da u samo nekoliko klikova pronađete karte između Split i Beč koje najbolje odgovaraju vašim potrebama. Vivanoda također prikazuje sve posebne ponude i promocije različitih kompanija kao što su Croatia Airlines, Niki Airlines, Hellö, FlixBus ili Blablacar kako bi vam pomogla uštedjeti na vašim kartama. Zato nemojte više oklijevati i koristite Vivanodu sada da potpuno bezbrižno pripremite svoje putovanje između Split i Beč!

Usporedba načina prijevoza između Split i Beč

Prednosti i mane putovanja autobusom od Split do Beč?
Cijena Cijene autobusnih karata između Split i Beč često su mnogo jeftinije od karata za vlak ili avion do Beč (a ponekad jeftine poput zajedničkog putovanja), što ih čini pristupačnom opcijom za putnike koji paze na troškove.
Usluge na brodu Moderni autobusi koji voze između Split i Beč obično su opremljeni udobnim sjedalima, klima uređajima, besplatnim Wi-Fijem, električnim utičnicama i toaletima.
Fleksibilnost Autobusne tvrtke nude mnoge mogućnosti voznog reda za putovanje između Split i Beč, što može biti zgodno ako imate određena vremenska ograničenja.
Udobnost Split Beč autobusi mogu biti manje udobni od vlakova zbog smanjenog prostora za noge i kvalitete ovjesa.
Vrijeme putovanja Autobusi od Split do Beč većinu su vremena puno sporiji od vlakova do Beč kako bi prevalili udaljenost od 522 km.
Prednosti i nedostaci zajedničkog putovanja od Split do Beč?
Fleksibilnost Vozni redovi za odlazak iz Split u Beč zajedničkim prijevozom često su fleksibilniji nego za druge načine prijevoza.
Prilagođenost korisniku Zajednički prijevoz između Split i Beč često je ugodniji i prijateljskiji od drugih načina prijevoza, osobito ako put dijelite s dragim ljudima.
Ekonomski Split Beč zajednički prijevoz često je najekonomičniji način prijevoza.
Osjećaj nesigurnosti Može se dogoditi da se ne osjećate sigurno u automobilu s vozačem, zbog njegovog stava ili načina vožnje.
Pouzdanost Za svoje putovanje u Split Beč morate se osloniti na točnost i pouzdanost vozača. Nije uvijek točan u naznačeno vrijeme.
Dostupnost Pronalaženje slobodnih mjesta za zajednički prijevoz između Split i Beč može biti teško, pogotovo ako planirate unaprijed. Većina zajedničkih putovanja nudi se samo nekoliko dana ili tjedana prije polaska.
Prednosti i nedostaci letenja između Split i Beč?
Ubrzati Zrakoplovi između Split i Beč najbrži su način prijevoza za putovanje od 522 km između Split i Beč.
Izbor zrakoplovnih prijevoznika Mnogo je zračnih prijevoznika koji obavljaju letove od Split do Beč, bilo izravne ili s međuslijetanjem, dajući putnicima mnogo izbora.
Cijena Avionske karte od Split do Beč mogu biti skuplje od karata za vlak ili autobus, posebno tijekom razdoblja velike gužve (praznici, vikendi itd.).
Ekološki nedostaci Letovi iz Split za Beč imaju negativan utjecaj na okoliš zbog emisije stakleničkih plinova, a let je jedan od načina prijevoza koji najviše zagađuje okoliš.
Sigurnosne provjere Putnici koji lete za Beč često moraju ranije stići u Split zračnu luku zbog strogih sigurnosnih provjera.

Odakle ići u Split? Gdje ćemo doći do Beč?

Polazne autobusne stanice u Split

Split
Kartica
Kaštel Sucurac
Kartica

Polazne zračne luke u Split

Split
Kartica

Dolazne autobusne stanice u Beč

(VIB) Vienna International Busterminal
Kartica
Vienna (central station)
Kartica
Vienna VIE
Kartica
Vienna Erdberg
Kartica

Dolazne zračne luke u Beč

Vienna-Schwechat International
Kartica
Pretražite karte za Split Beč
Pronađite smještaj u Beč

3 savjeta za jeftinije putovanje između Split i Beč

Odlučili ste putovati iz Split u Beč i tražite načine da uštedite na prijevoznoj karti? Predstavljamo vam 3 praktična savjeta za uštedu novca na vašem putovanju. Bilo da se odlučite na autobus, let ili dijeljenje prijevoza, ovi savjeti pomoći će vam pronaći najbolje cijene za putovanje Split-Beč.

  • 1. Budite fleksibilni po pitanju datuma
    Karte Split-Beč često su jeftinije tijekom tjedna nego vikendom. Ako si možete priuštiti putovanje u Beč tijekom tjedna umjesto vikendom, mogli biste uštedjeti novac na prijevoznoj karti Split-Beč. Osim toga, fleksibilnost datuma također vam može pomoći da pronađete najbolje cijene za Beč.
  • 2. Usporedi cijene
    Korištenje Vivanode odličan je način da pronađete najbolje cijene za svoje putovanje od Split do Beč. To vam omogućuje da u jednoj pretrazi usporedite cijene različitih prijevoznika i pronađete najbolju cijenu za svoj boravak u Beč.
  • 3. Izbjegavajte špice
    Karte Split-Beč vrlo su često jeftinije ako putujete izvan špica. Izbjegavanjem ovih prometnih razdoblja dana, mogli biste uštedjeti novac na svojoj prijevoznoj karti. Osim toga, putovanje u Beč izvan špica može vam omogućiti da uživate u udobnijem putovanju.

Autobus Split Beč

Učestalost polazaka za Split iz Beč ovisi o prijevozniku, razdoblju i danu u tjednu. Kako biste imali sveobuhvatan pregled polazaka autobusa za Beč, odredite datum polaska i pretražite Vivanoda.

Prosječna cijena autobusne karte za liniju Split - Beč ovisi o prijevozniku i vremenu rezerviranja. Na određene popularne datume cijene se mogu udvostručiti! Usporedite sve cijene autobusa Split-Beč na Vivanoda.

Putnici obično mogu ponijeti prtljagu u autobusima Split-Beč, ali je važno provjeriti ograničenja težine i veličine kod prijevoznika. Njihov je broj također vrlo često ograničen.

Autobusi između Split i Beč obično imaju WC za putnike, no uvijek se preporučuje provjeriti kod prijevoznika prije putovanja. U svim slučajevima, pauze na benzinskim postajama na autocesti su zajamčene.

Studenti, starije osobe i djeca mogu iskoristiti popuste na autobusne karte Split-Beč kod određenih autobusnih prijevoznika. Savjetujemo da provjerite traženjem svoje karte na Vivanodi, ne zaboravite navesti svoju dob. Tada ćete moći vidjeti cijene koje se odnose na vašu dobnu skupinu.

Autobusi Split-Beč uglavnom su opremljeni klimatizacijskim sustavom kako bi se osigurala udobnost putnika, posebno ljeti kada su temperature visoke.

Autobusne tvrtke Split Beč

Hellö
Hellö
FlixBus
FlixBus
Pretražite autobusne karte za Split Beč

Letovi Split Beč

Airlines Split Beč

Croatia Airlines
Croatia Airlines
Niki Airlines
Niki Airlines
Traži letove Split Beč

Zajedničko putovanje Split Beč

Zajednički prijevoz smatra se zelenijom opcijom od drugih načina prijevoza jer pomaže u smanjenju emisije CO2 smanjenjem broja automobila na cesti. Međutim, to ovisi o broju ljudi koji dijele isto vozilo i potrošnji goriva vozila.

Prosječna cijena zajedničkog putovanja između Split i Beč ovisi o nekoliko čimbenika, uključujući doba godine, potražnju i ponudu te korištenu platformu za dijeljenje vožnje. Kako biste dobili vrlo preciznu procjenu cijene i dostupnosti zajedničkog putovanja Split-Beč, pokrenite pretraživanje na Vivanoda unosom datuma putovanja.

Moguće je rezervirati mjesto za zajednički prijevoz u zadnji čas, ali to ovisi o raspoloživosti vozača i potražnji za putovanjem. Preporučljivo je rezervirati svoje mjesto unaprijed kako biste osigurali svoje putovanje.

Zajedničko putovanje općenito se smatra sigurnom opcijom za putovanje između Split i Beč. Međutim, važno je provjeriti recenzije i ocjene vozača prije rezerviranja putovanja. Također se preporučuje da svoje osobne podatke za kontakt dijelite samo s osobama kojima vjerujete.

Trajanje zajedničkog putovanja između Split i Beč također ovisi o prometnim uvjetima i ruti kojom ide vozač. Pokretanjem pretraživanja cijena na Vivanoda sada, pristupit ćete procijenjenom trajanju za svaku dostupnu ponudu zajedničkog putovanja.

Vozači u zajedničkoj vožnji često imaju ograničenja u pogledu velike prtljage zbog ograničenog prostora u vozilu. Stoga se preporuča kontaktirati vozača prije putovanja iz Split u Beč kako biste razgovarali o ovim pitanjima.

Platforma za zajedničko korištenje automobila Split Beč

Blablacar
Blablacar
Potražite zajednički prijevoz Split Beč

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska