Putujte od Zagreb u Usti nad Labem

Organizirajte svoje putovanje Zagreb u Usti nad Labem u autobus, carpooling, avion

Datum odlaska
(Datum povratka)
1
Traženje  
Oglašavanje

2 opcije za povratak Zagreb u Usti nad Labem u avion, automobil, autobus

  • Odaberite rutu po svom izboru
  • Unesite datume putovanja kako biste pronašli najbolje ponude.
1
Zagreb
Usti nad Labem
/
  • Nabavite cijene
2
Zagreb
Prag
Usti nad Labem
/
/
/
  • Nabavite cijene

Putovati Zagreb Usti nad Labem

Načini prijevozaavion, carpooling, autobus
udaljenost560 km
Izravna linijaDa

Kako otići Zagreb u Usti nad Labem?

Nudimo 2 ruta u autobus, carpooling, avion za pripremu putovanja Zagreb Usti nad Labem, Prikazana putovanja klasificirana su prema indeksu uspješnosti (mjereno prema broju promjena, procijenjenom trajanju, udaljenosti od zračne luke do središta grada u kojem se odvija…). Moći ćete:
  • Poredaj rezultate prema načinu prijevoza (autobus, carpooling, avion).
  • Nabavite cijene, vrijeme i trajanje putovanja Zagreb Usti nad Labemklikom na gumb 'Pogledajte cijene' i navodeći datume putovanja i broj putnika. Pažnja: nastojimo prikupiti najviše stope od raznih partnerskih turističkih stranica kako bismo vas u najboljem slučaju obavijestili, ali to nije uvijek moguće.
  • Pronađite gradove grada Zagreb i Usti nad Labem na karti, kao i na ruti Zagreb Usti nad Labem i različite točke korespondencije (Autobusni kolodvor Ústí nad Labem, Zračna luka Pleso, Autobusni kolodvor Zagreb) klikom na gumb "Pojedinosti i karta".
  • Pronađite hotel u Usti nad Labem

Svi načini prijevoza Zagreb Usti nad Labem

Za putovanje Zagreb (Zagreb, Hrvatska) do Usti nad Labem (Češka Republika) s udaljenosti od 560 km možete posuditi 3 načina prijevoza, moguće kombinacije avion, carpooling i/ili autobus, a prema tome trajanje putovanja bit će značajno različito,
Imate sreće, postoji izravna autobusna linija Zagreb-Usti nad Labem što je često najisplativije rješenje.
Vi ćete se ukrcati na FlixBus bus na Zagreb, Autobus će vas odvesti na autobusnu stanicuÚstí nad Labem (0.6 km od Usti nad Labem, Češka Republika). Idite na autobusnu stanicuZagreb (na 0.7 km od Zagreb) najkasnije 15 minuta prije polaska za Usti nad Labem,
Na Blablacaru ćete vjerojatno pronaći vozače koji dijele svoje vozilo za tu rutu Zagreb-Usti nad Labem,
Nema izravnih letova koji vam omogućuju odlazak Usti nad Labem od Zagreb, Možete uzeti letZagreb-Prag zatim obavite ostatak putovanja u autobus,
Izlaz Zagreb i stići dovoljno rano (najmanje 2 sata prije vašeg odlaska) u zračnu luku Pleso ZAG 8.3 km, za prijavu vaše prtljage za let do Prag (zračna luka od Prague Ruzyne, IATA kod: PRG) kojim upravlja Czech Airlines ili Croatia Airlines.

Transportne tvrtke idu od Zagreb u Usti nad Labem?

Carpooling
Ovisno o traženom datumu, Blablacar može ponuditi ponude za izvršenje carpooling Zagreb-Usti nad Labem (561 km)
Airlines
Czech Airlines leti od zračne luke Pleso ZAG nalazi se u 8.3 km. središtu grada Zagreb u Prag (dolazak u zračnu luku Prague Ruzyne PRG)
Croatia Airlines osigurava rotaciju od zračne luke Pleso ZAG (nalazi se na 8.3 km od središta grada) Zagreb, Hrvatska) na Prag (posluživanje zračne luke Prague Ruzyne PRG)
Autobusna poduzeća
Autobusni operater FlixBus pruža uslugu autobusnog prijevoza od autobusnog kolodvora Zagreb u Zagreb i to od Ústí nad Labem ( Češka Republika)
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)