Putujte od Zagreb u Skoplje

Organizirajte svoje putovanje Zagreb u Skoplje u vlak, autobus, avion

Datum odlaska
(Datum povratka)
1
Traženje  
Oglašavanje

2 opcije za povratak Zagreb u Skoplje u avion, vlak, autobus

  • Odaberite rutu po svom izboru
  • Unesite datume putovanja kako biste pronašli najbolje ponude.
1
Zagreb
Skoplje
  • Nabavite cijene
2
Zagreb
Beograd
Skoplje
/
  • Nabavite cijene

Putovati Zagreb Skoplje

Načini prijevozaavion, autobus, vlak
udaljenost606 km
Izravna linijaDa

Kako je moguće ići Zagreb do Skoplje ?

Planirate putovanje iz Zagreb do Skoplje i poput mnogih putnika tražite najbolji i najjeftiniji način prijevoza između njih Zagreb Skoplje? Obično to nije lak zadatak i morat ćete pregledati više web lokacija da biste usporedili sve ponude.

Srećom, Vivanoda je multimodalni planer putovanja koji sakuplja cijene autobusi, letovi i vlakovi u jednoj potrazi. Unesite datum svog putovanja u Skoplje a Vivanoda će prikazati sve ponude prijevoza. Opcije sortiranja i filtri na raspolaganju su za pročišćavanje pretraživanja.

Putovati od Zagreb, letovi, vlakovi ili autobusi od Air Serbia, Croatia Airlines, BH Airlines, TrainOSE i FlixBusa dovest će vas do Skoplje,

Transportne tvrtke idu od Zagreb u Skoplje?

Airlines
Air Serbia leti od zračne luke Pleso ZAG nalazi se u 8.3 km. središtu grada Zagreb u Beograd (dolazak u zračnu luku Beograd BEG) i od zračne luke Beograd BEG (nalazi se na 16 km od središta grada) Beograd, Srbija I Crna Gora) na Skoplje (posluživanje zračne luke Skopje SKP)
Croatia Airlines osigurava rotaciju od zračne luke Pleso ZAG nalazi se u 8.3 km. središtu grada Zagreb u Skoplje (dolazak u zračnu luku Skopje SKP)
BH Airlines upravlja letom od zračne luke Butmir SJJ (nalazi se na 8.3 km od središta grada) Sarajevo, Bosna I Hercegovina) na Skoplje (posluživanje zračne luke Skopje SKP)
Autobusna poduzeća
Autobusni operater FlixBus pruža uslugu autobusnog prijevoza od autobusnog kolodvora Belgrade u Beograd i to od Skopje ( Makedonija)
Željezničke tvrtke
TrainOSE nudi liniju Beograd-Skoplje Vlak Balkan Express od željezničke stanice Beograd (4.4 km od centra grada) i služi željezničku stanicu Skopje na dolasku (1.5 km od centra)

Svi načini prijevoza Zagreb Skoplje

Za putovanje Zagreb (Zagreb, Hrvatska) do Skoplje (Makedonija) s udaljenosti od 606 km možete posuditi 3 načina prijevoza, moguće kombinacije avion, autobus i/ili vlak, a prema tome trajanje putovanja bit će značajno različito,
Izravni let Zagreb > Skoplje će biti najbrži put do odredišta.
Izlaz Zagreb i stići dovoljno rano (najmanje 2 sata prije vašeg odlaska) u zračnu luku Pleso ZAG 8.3 km, za prijavu vaše prtljage za let do Skoplje (zračna luka od Skopje, IATA kod: SKP) kojim upravlja Croatia Airlines.
Nije moguće izravno otići Zagreb u Skopljebez promjene. Možete uzeti vlakBeograd-Skoplje i koristiti avion da biste došli do svog konačnog odredišta.
Vlakovi Balkan Express od TrainOSE do Skoplje odlazak s željezničke stanice Beograd u Beograd, Dolazak uSkoplje će biti na postaji Skopje (1.5 km od centra).
Iako nije moguće napraviti put Zagreb Skoplje samo autobusom postoje i druga prijevozna sredstva (avion) koji će dovršiti putovanje Beograd-Skoplje,
Vi ćete se ukrcati na FlixBus bus na Beograd, Autobus će vas odvesti na autobusnu stanicuSkopje (0.9 km od Skoplje, Makedonija). Idite na autobusnu stanicuBelgrade (na 4.5 km od Beograd) najkasnije 15 minuta prije polaska za Skoplje,
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)