Putujte od Zagreb u Sarajevo

Organizirajte svoje putovanje Zagreb u Sarajevo u autobus, carpooling, avion

Datum odlaska
(Datum povratka)
1
Traženje  
Oglašavanje

3 opcije za povratak Zagreb u Sarajevo u avion, automobil, autobus

  • Odaberite rutu po svom izboru
  • Unesite datume putovanja kako biste pronašli najbolje ponude.
1
Zagreb
Sarajevo
  • Nabavite cijene
2
Zagreb
Ljubljana
Sarajevo
/
  • Nabavite cijene
3
Zagreb
Beč
Sarajevo
/
  • Nabavite cijene

Putovati Zagreb Sarajevo

Načini prijevozaavion, carpooling, autobus
udaljenost288 km
Izravna linijaDa

Kako je moguće ići Zagreb do Sarajevo ?

Planirate putovanje iz Zagreb do Sarajevo i poput mnogih putnika tražite najbolji i najjeftiniji način prijevoza između njih Zagreb Sarajevo? Pregledavanje nekoliko web stranica kako biste dobili jednostavne informacije i rezervirali svoje putovanje uvijek je vrlo zamorno.

Na Vivanodi, jedinstvenom planeru putovanja koji uspoređuje i kombinira letovi, carpooling i autobusi ići Sarajevo iz Zagreb, uštedjet ćete vrijeme i novac! Unesite datum svog putovanja u Sarajevo a Vivanoda će prikazati sve ponude prijevoza. Na kraju, za pročišćavanje rezultata koristite filtre i opcije sortiranja.

Uglavnom ćete koristiti letovi, carpooling i autobusi od Austrian Airlines, Air Serbia, Adria Airways, FlixBus, Blablacar, Croatia Airlines ili Hellöa do dosega Sarajevo,

Svi načini prijevoza Zagreb Sarajevo

Za putovanje Zagreb (Zagreb, Hrvatska) do Sarajevo (Bosna I Hercegovina) s udaljenosti od 288 km možete posuditi 3 načina prijevoza, moguće kombinacije avion, carpooling i/ili autobus, a prema tome trajanje putovanja bit će značajno različito,
Izravni let Zagreb > Sarajevo će biti najbrži put do odredišta.
Izlaz Zagreb i stići dovoljno rano (najmanje 2 sata prije vašeg odlaska) u zračnu luku Pleso ZAG 8.3 km, za prijavu vaše prtljage za let do Sarajevo (zračna luka od Butmir, IATA kod: SJJ) kojim upravlja Croatia Airlines.
Iako nije moguće napraviti put Zagreb Sarajevo samo autobusom postoje i druga prijevozna sredstva (avion) koji će dovršiti putovanje Zagreb-Ljubljana,
Vi ćete se ukrcati na FlixBus bus na Zagreb, Autobus će vas odvesti na autobusnu stanicuLjubljana (0.8 km od Ljubljana, Slovenija). Idite na autobusnu stanicuZagreb (na 0.7 km od Zagreb) najkasnije 15 minuta prije polaska za Ljubljana,
Blablacar je glavna platforma za prijevoz automobila u Europi gdje vozači imaju Zagreb-Ljubljana može vas odvesti kao putnika i kombinirati s putovanjem u avion pokriti cijelo putovanje.

Transportne tvrtke idu od Zagreb u Sarajevo?

Carpooling
Ovisno o traženom datumu, Blablacar može ponuditi ponude za izvršenje carpooling Zagreb-Ljubljana (120 km)
Airlines
Austrian Airlines leti od zračne luke Vienna-Schwechat International VIE nalazi se u 18 km. središtu grada Beč u Sarajevo (dolazak u zračnu luku Butmir SJJ)
Croatia Airlines osigurava rotaciju od zračne luke Pleso ZAG (nalazi se na 8.3 km od središta grada) Zagreb, Hrvatska) na Sarajevo (posluživanje zračne luke Butmir SJJ)
Adria Airways upravlja letom od zračne luke Brnik LJU nalazi se u 21 km. središtu grada Ljubljana u Sarajevo (dolazak u zračnu luku Butmir SJJ)
Air Serbia osigurava zračne veze od zračne luke Pleso ZAG (nalazi se na 8.3 km od središta grada) Zagreb, Hrvatska) na Beograd (posluživanje zračne luke Beograd BEG) i od zračne luke Beograd BEG nalazi se u 16 km. središtu grada Beograd u Sarajevo (dolazak u zračnu luku Butmir SJJ)
Autobusna poduzeća
Autobusni operater FlixBus pruža uslugu autobusnog prijevoza od autobusnog kolodvora Zagreb u Zagreb i to od Ljubljana ( Slovenija)
Hellö je operater koji vam omogućuje da putujete preko linije između grada Zagreb (usluga do autobusne postaje Zagreb na 2.2 km od centra grada) i grada Beč gdje će vas autobus odvesti na autobusnu stanicu (VIB) Vienna International Busterminal nalazi se oko 0.1 km. od centra.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)