Putujte od Zagreb u Sankt Peterburg

Organizirajte svoje putovanje Zagreb u Sankt Peterburg u vlak, autobus, carpooling, avion

Datum odlaska
(Datum povratka)
1
Traženje  
Oglašavanje

5 opcije za povratak Zagreb u Sankt Peterburg u avion, vlak, automobil, autobus

 • Odaberite rutu po svom izboru
 • Unesite datume putovanja kako biste pronašli najbolje ponude.
1
Zagreb
Sankt Peterburg
 • Nabavite cijene
2
Zagreb
Beč
Sankt Peterburg
/
 • Nabavite cijene
3
Zagreb
Varšava
Sankt Peterburg
/
 • Nabavite cijene
4
Zagreb
Berlin
Sankt Peterburg
/
 • Nabavite cijene
5
Zagreb
Prag
Sankt Peterburg
/
/
 • Nabavite cijene

Kako otići Zagreb u Sankt Peterburg?

Nudimo 5 ruta u vlak, autobus, carpooling, avion za pripremu putovanja Zagreb Sankt Peterburg, Prikazana putovanja klasificirana su prema indeksu uspješnosti (mjereno prema broju promjena, procijenjenom trajanju, udaljenosti od zračne luke do središta grada u kojem se odvija…). Moći ćete:
 • Poredaj rezultate prema načinu prijevoza (vlak, autobus, carpooling, avion).
 • Nabavite cijene, vrijeme i trajanje putovanja Zagreb Sankt Peterburgklikom na gumb 'Pogledajte cijene' i navodeći datume putovanja i broj putnika. Pažnja: nastojimo prikupiti najviše stope od raznih partnerskih turističkih stranica kako bismo vas u najboljem slučaju obavijestili, ali to nije uvijek moguće.
 • Pronađite gradove grada Zagreb i Sankt Peterburg na karti, kao i na ruti Zagreb Sankt Peterburg i različite točke korespondencije (Zračna luka Pulkovo, Stanica Saint Petersburg Vitebsky, Zračna luka Pleso, Autobusni kolodvor Zagreb, Autobusni kolodvor Zagreb) klikom na gumb "Pojedinosti i karta".
 • Pronađite hotel u Sankt Peterburg

Transportne tvrtke idu od Zagreb u Sankt Peterburg?

Airlines
Croatia Airlines leti od zračne luke Pleso ZAG nalazi se u 8.3 km. središtu grada Zagreb u Sankt Peterburg (dolazak u zračnu luku Pulkovo LED)
Czech Airlines pruža sljedeće rotacije: od zračne luke Pleso ZAG (nalazi se na 8.3 km od središta grada) Zagreb, Hrvatska) na Prag (posluživanje zračne luke Prague Ruzyne PRG) i od zračne luke Prague Ruzyne PRG nalazi se u 12 km. središtu grada Prag u Sankt Peterburg (dolazak u zračnu luku Pulkovo LED)
EuroLot upravlja letom od zračne luke Pleso ZAG (nalazi se na 8.3 km od središta grada) Zagreb, Hrvatska) na Varšava (posluživanje zračne luke Frederic Chopin WAW)
Rossiya osigurava zračnu vezu od zračne luke Schoenefeld SXF nalazi se u 18 km. središtu grada Berlin u Sankt Peterburg (dolazak u zračnu luku Pulkovo LED)
LOT Polish Airlines leti od zračne luke Pleso ZAG (nalazi se na 8.3 km od središta grada) Zagreb, Hrvatska) na Varšava (posluživanje zračne luke Frederic Chopin WAW) i od zračne luke Frederic Chopin WAW nalazi se u 7.8 km. središtu grada Varšava u Sankt Peterburg (dolazak u zračnu luku Pulkovo LED)
Air Berlin osigurava rotaciju od zračne luke Tegel TXL (nalazi se na 9 km od središta grada) Berlin, Njemačka) na Sankt Peterburg (posluživanje zračne luke Pulkovo LED)
Austrian Airlines upravlja letom od zračne luke Vienna-Schwechat International VIE nalazi se u 18 km. središtu grada Beč u Sankt Peterburg (dolazak u zračnu luku Pulkovo LED)
Carpooling
Ovisno o traženom datumu, Blablacar može ponuditi ponude za izvršenje carpooling Varšava-Sankt Peterburg (1033 km)
Autobusna poduzeća
Autobusni operater FlixBus pruža uslugu autobusnog prijevoza od autobusnog kolodvora Zagreb u Zagreb i to od Berlin SXF (Berlin Njemačka)
Hellö je operater koji vam omogućuje da putujete preko linije između grada Zagreb (usluga do autobusne postaje Zagreb na 2.2 km od centra grada) i grada Beč gdje će vas autobus odvesti na autobusnu stanicu (VIB) Vienna International Busterminal nalazi se oko 0.1 km. od centra.
Željezničke tvrtke
Russian Railways nudi liniju Prag-Sankt Peterburg Vlak od željezničke stanice Prague hlavní nádraží (1.8 km od centra grada) i služi željezničku stanicu Saint Petersburg Vitebsky na dolasku (1.2 km od centra)
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)