Preporučena ruta
Zagreb
Izravno putovanje do Padova autobus, dijeljenje prijevoza
Padova
Saznajte cijene
Alternativni pravci
Zagreb
Putovanje autobus, dijeljenje prijevoza za Venecija
Venecija
Putovanje autobus, vlak, dijeljenje prijevoza za Padova
Padova
Saznajte cijene

Kako doći iz Zagreb u Padova?

Planirate li putovati u Zagreb iz Padova i tražite najbolje mogućnosti prijevoza za svoje putovanje? Znamo da je često teško odabrati najbolje prijevozno sredstvo za putovanje od Zagreb do Padova, bilo zbog cijene, vremena ili praktičnosti. Vivanoda će vam pomoći pronaći sva prijevozna rješenja za putovanje između Zagreb i Padova, bilo avionom, vlakom, autobusom ili zajedničkom vožnjom.

Uz detaljne informacije o svakom načinu prijevoza i prijevozničkim tvrtkama (Trenitalia, ÖBB, Italo (NTV), FlixBus ili Blablabus), možete jednostavno usporediti cijene, rasporede i vremena putovanja kako biste odabrali opciju koja vam najbolje odgovara.

Bez obzira jeste li putnik s ograničenim proračunom ili tražite brz i praktičan način putovanja između Zagreb i Padova, imamo sve informacije koje su vam potrebne za planiranje nezaboravnog putovanja od Zagreb do Padova.

Za vaše putovanje od Zagreb do Padova imate nekoliko opcija prijevoza

Autobus od Zagreb do Padova

Autobusi su često najekonomičniji izbor za putovanje od Zagreb do Padova, jer nude izravne opcije putovanja ili s usputnim stajanjima.

Zagreb - Padova vlakom

Ako volite putovati na više ekološki i ekonomičan način, vlak Zagreb Padova je idealan i ispunjava vaša očekivanja.

Zajedničko putovanje Zagreb Padova

Rješenje zajedničkog putovanja između Zagreb i Padova savršeno je ako želite putovati u Padova u dobrom društvu i smanjiti troškove prijevoza. Ali može postojati ograničena fleksibilnost u pogledu vremena i mjesta preuzimanja bilo u Zagreb ili Padova.

Bez obzira na vaš izbor, naša usporedba cijena omogućit će vam da pronađete opciju prijevoza između Zagreb i Padova koja najbolje odgovara vašim potrebama i proračunu.

Informacije o putovanju u Zagreb Padova

Grad polaska
Zagreb
Hrvatska
Zagreb
Grad odredišta
Padova
Italija
Veneto
Udaljenost
324 km
Izravna veza
Da, izravna veza autobus i dijeljenje prijevoza
Pretražite karte za Zagreb Padova
Pronađite smještaj u Padova
Lako organizirajte svoje putovanje između Zagreb i Padova uz Vivanodu

Lako organizirajte svoje putovanje između Zagreb i Padova uz Vivanodu

S Vivanodom možete jednostavno usporediti sve dostupne načine prijevoza, kao što su letovi, vlakovi, autobusi i zajednički prijevoz, na temelju vaših preferencija i proračuna. Također možete filtrirati rezultate na temelju cijene, trajanja putovanja, vremena i mogućnosti udobnosti. Zahvaljujući jednostavnosti korištenja i jasnoći, Vivanoda vam omogućuje da u samo nekoliko klikova pronađete karte između Zagreb i Padova koje najbolje odgovaraju vašim potrebama. Vivanoda također prikazuje sve posebne ponude i promocije različitih kompanija kao što su Trenitalia, ÖBB, Italo (NTV), FlixBus ili Blablabus kako bi vam pomogla uštedjeti na vašim kartama. Zato nemojte više oklijevati i koristite Vivanodu sada da potpuno bezbrižno pripremite svoje putovanje između Zagreb i Padova!

Usporedba načina prijevoza između Zagreb i Padova

Prednosti i nedostaci zajedničkog putovanja od Zagreb do Padova?
Prilagođenost korisniku Zajednički prijevoz između Zagreb i Padova često je ugodniji i prijateljskiji od drugih načina prijevoza, osobito ako put dijelite s dragim ljudima.
Ekološki Dijeljenjem vozila jedne osobe smanjujete utjecaj na okoliš putovanja od Zagreb do Padova.
Ekonomski Zagreb Padova zajednički prijevoz često je najekonomičniji način prijevoza.
Pouzdanost Za svoje putovanje u Zagreb Padova morate se osloniti na točnost i pouzdanost vozača. Nije uvijek točan u naznačeno vrijeme.
Udobnost Prostor u automobilu morate dijeliti s drugim putnicima tijekom cijelog putovanja između Zagreb i Padova.
Dostupnost Pronalaženje slobodnih mjesta za zajednički prijevoz između Zagreb i Padova može biti teško, pogotovo ako planirate unaprijed. Većina zajedničkih putovanja nudi se samo nekoliko dana ili tjedana prije polaska.
Prednosti i mane putovanja autobusom od Zagreb do Padova?
Usluge na brodu Moderni autobusi koji voze između Zagreb i Padova obično su opremljeni udobnim sjedalima, klima uređajima, besplatnim Wi-Fijem, električnim utičnicama i toaletima.
Cijena Cijene autobusnih karata između Zagreb i Padova često su mnogo jeftinije od karata za vlak ili avion do Padova (a ponekad jeftine poput zajedničkog putovanja), što ih čini pristupačnom opcijom za putnike koji paze na troškove.
Fleksibilnost Autobusne tvrtke nude mnoge mogućnosti voznog reda za putovanje između Zagreb i Padova, što može biti zgodno ako imate određena vremenska ograničenja.
Udobnost Zagreb Padova autobusi mogu biti manje udobni od vlakova zbog smanjenog prostora za noge i kvalitete ovjesa.
Vrijeme putovanja Autobusi od Zagreb do Padova većinu su vremena puno sporiji od vlakova do Padova kako bi prevalili udaljenost od 324 km.
Prednosti i mane putovanja vlakom od Zagreb do Padova?
Pristupačnost Željezničke stanice u Zagreb ili Padova nalaze se u središtu grada, što olakšava pristup drugim prijevoznim sredstvima za dolazak u središte grada.
Ekološki Vlak Zagreb Padova smatra se ekološki prihvatljivijim prijevoznim sredstvom od aviona ili osobnih automobila.
Udobnost Vlakovi između Zagreb i Padova općenito nude više prostora za noge i dodatnu udobnost za putnike.
trošak Karte za vlak za Zagreb Padova mogu biti skuplje od karata za autobus ili dijeljenu vožnju, posebno za brze vlakove.
Fleksibilnost Vrijeme vlakova od Zagreb do Padova može biti ograničeno i može biti teže promijeniti vlak ako je potrebno.

Odakle ići u Zagreb? Gdje ćemo doći do Padova?

Polazne autobusne stanice u Zagreb

Zagreb
Kartica

Dolazne autobusne stanice u Padova

Padova Autostazione Viale della Pace
Kartica

Dolazne stanice u Padova

Padova
Kartica
Pretražite karte za Zagreb Padova
Pronađite smještaj u Padova

3 savjeta za jeftinije putovanje između Zagreb i Padova

Odlučili ste putovati iz Zagreb u Padova i tražite načine da uštedite na prijevoznoj karti? Predstavljamo vam 3 praktična savjeta za uštedu novca na vašem putovanju. Bilo da se odlučite na autobus, vlak ili dijeljenje prijevoza, ovi savjeti pomoći će vam pronaći najbolje cijene za putovanje Zagreb-Padova.

  • 1. Usporedi cijene
    Korištenje Vivanode odličan je način da pronađete najbolje cijene za svoje putovanje od Zagreb do Padova. To vam omogućuje da u jednoj pretrazi usporedite cijene različitih prijevoznika i pronađete najbolju cijenu za svoj boravak u Padova.
  • 2. Izbjegavajte špice
    Karte Zagreb-Padova vrlo su često jeftinije ako putujete izvan špica. Izbjegavanjem ovih prometnih razdoblja dana, mogli biste uštedjeti novac na svojoj prijevoznoj karti. Osim toga, putovanje u Padova izvan špica može vam omogućiti da uživate u udobnijem putovanju.
  • 3. Rezerviraj unaprijed
    Ovaj savjet često je najpoznatiji za uštedu na prijevoznoj karti između Zagreb i Padova. Doista, karte za vlak, avion, autobus ili trajekt često su jeftinije ako ih kupite dovoljno unaprijed. To vam ponekad može uštedjeti desetke ili čak stotine eura na vašem putovanju Zagreb-Padova.

Autobus Zagreb Padova

Pravila otkazivanja i ponovnog rezerviranja mogu se razlikovati ovisno o autobusnoj tvrtki, stoga je važno provjeriti uvjete prilikom rezervacije. U većini slučajeva otkazivanje ili promjena autobusne karte Zagreb-Padova izazvat će dodatne troškove.

Vrijeme putovanja autobusom između Zagreb i Padova obično varira ovisno o prometnim uvjetima i zaustavljanjima na putu. Vivanoda će vam omogućiti da u stvarnom vremenu vidite sve autobuse koji putuju za Padova za vaš datum putovanja.

Većina autobusa koji putuju između Zagreb i Padova noviji su i najčešće imaju ugrađene električne utičnice za punjenje uređaja, ali to može varirati ovisno o prijevozniku.

Putnici obično mogu ponijeti prtljagu u autobusima Zagreb-Padova, ali je važno provjeriti ograničenja težine i veličine kod prijevoznika. Njihov je broj također vrlo često ograničen.

Učestalost polazaka za Zagreb iz Padova ovisi o prijevozniku, razdoblju i danu u tjednu. Kako biste imali sveobuhvatan pregled polazaka autobusa za Padova, odredite datum polaska i pretražite Vivanoda.

Većina prijevoznika omogućuje online rezervaciju mjesta za autobus Zagreb-Padova. Ova usluga se često naplaćuje.

Autobusne tvrtke Zagreb Padova

FlixBus
FlixBus
Blablabus
Blablabus
Pretražite autobusne karte za Zagreb Padova

Vlakovi iz Zagreb u Padova

Za djecu, studente i starije osobe koji putuju vlakom između Zagreb i Padova postoje popusti koji ovise o vrsti karte i dobi osobe. Kada u pretrazi na Vivanodi navedete svoju dob, prikazane cijene uzimaju u obzir sve popuste vezane uz vašu dob.

Prosječno vrijeme putovanja vlakom između Zagreb i Padova ovisi o vrsti vlaka kojim idete. Regionalni ili međugradski vlakovi za Padova sporiji su od TGV-a. Usporedite trajanje svih putovanja tražeći cijene na Vivanodi.

Preporuča se rezervirati kartu za vlak između Zagreb i Padova barem nekoliko tjedana unaprijed kako biste dobili najbolje cijene.

Karte za vlak između Zagreb i Padova mogu se povratiti ili zamijeniti, ali općenito su skuplje. Najjeftinije karte su nepovratne i nezamjenjive.

Kako biste dobili najbolje cijene za karte za vlak između Zagreb i Padova, preporučamo rezervirati unaprijed, biti fleksibilni s rasporedom i usporediti cijene karata s Vivanodom.

Putnici naravno mogu ponijeti prtljagu sa sobom u vlak između Zagreb i Padova. Ne postoji ograničenje težine, ali neke željezničke tvrtke ograničavaju njihov broj i zahtijevaju dodatnu naknadu. S druge strane, veličina prtljage mora biti razumna s obzirom na često ograničen prostor unutar vlakova.

Željezničke tvrtke između Zagreb i Padova

Trenitalia
Trenitalia
ÖBB
ÖBB
Italo (NTV)
Italo (NTV)
Traži karte za vlak Zagreb Padova

Zajedničko putovanje Zagreb Padova

Moguće je rezervirati mjesto za zajednički prijevoz u zadnji čas, ali to ovisi o raspoloživosti vozača i potražnji za putovanjem. Preporučljivo je rezervirati svoje mjesto unaprijed kako biste osigurali svoje putovanje.

Prosječna cijena zajedničkog putovanja između Zagreb i Padova ovisi o nekoliko čimbenika, uključujući doba godine, potražnju i ponudu te korištenu platformu za dijeljenje vožnje. Kako biste dobili vrlo preciznu procjenu cijene i dostupnosti zajedničkog putovanja Zagreb-Padova, pokrenite pretraživanje na Vivanoda unosom datuma putovanja.

Zajedničko putovanje općenito se smatra sigurnom opcijom za putovanje između Zagreb i Padova. Međutim, važno je provjeriti recenzije i ocjene vozača prije rezerviranja putovanja. Također se preporučuje da svoje osobne podatke za kontakt dijelite samo s osobama kojima vjerujete.

Na Vivanodi, našoj platformi za usporedbu načina prijevoza između Zagreb i Padova, imat ćete pristup svim dostupnim ponudama zajedničkog prijevoza s cijenom, približnim trajanjem i lokacijama preuzimanja.

Trajanje zajedničkog putovanja između Zagreb i Padova također ovisi o prometnim uvjetima i ruti kojom ide vozač. Pokretanjem pretraživanja cijena na Vivanoda sada, pristupit ćete procijenjenom trajanju za svaku dostupnu ponudu zajedničkog putovanja.

Mogućnosti objedovanja na putu ovise o vozaču i odabranoj ruti. Neki vozači mogu ponuditi zaustavljanja između Zagreb i Padova radi punjenja goriva ili hrane u avionu, dok drugi ne moraju. Važno je provjeriti s vozačem prije rezervacije.

Platforma za zajedničko korištenje automobila Zagreb Padova

Blablacar
Blablacar
Potražite zajednički prijevoz Zagreb Padova

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska