Putujte od Zagreb u Moskva

Organizirajte svoje putovanje Zagreb u Moskva u vlak, autobus, carpooling, avion

Datum odlaska
(Datum povratka)
1
Traženje  
Oglašavanje

4 opcije za povratak Zagreb u Moskva u avion, vlak, automobil, autobus

  • Odaberite rutu po svom izboru
  • Unesite datume putovanja kako biste pronašli najbolje ponude.
1
Zagreb
Moskva
  • Nabavite cijene
2
Zagreb
Beč
Moskva
/
/
  • Nabavite cijene
3
Zagreb
Varšava
Moskva
/
  • Nabavite cijene
4
Zagreb
Berlin
Moskva
/
/
  • Nabavite cijene

Kako putovati Zagreb do Moskva ?

Planirate putovanje iz Zagreb do Moskva i poput mnogih putnika tražite najbolji i najjeftiniji način prijevoza između njih Zagreb Moskva? Obično to nije lak zadatak i morat ćete pregledati više web lokacija da biste usporedili sve ponude.

Srećom, Vivanoda je multimodalni planer putovanja koji sakuplja cijene autobusi, carpooling, letovi i vlakovi u jednoj potrazi. Trebate samo odrediti datum odlaska u Moskva onda neka Vivanoda traži tebe. Pročistite, filtrirajte, sortirajte prema Vašim željama putovanja, a zatim odaberite Zagreb - Moskva ponuda koja vam najviše odgovara.

Putovati od Zagreb, letovi, vlakovi, carpooling ili autobusi od FlixBus, Blablacar, Aeroflot, Transaero Airlines, Lufthansa, Germanwings, Russian Railways i Croatia Airlinesa dovest će vas do Moskva,

Kako otići Zagreb u Moskva?

Autobusna poduzeća
Autobusni operater FlixBus pruža uslugu autobusnog prijevoza od autobusnog kolodvora Zagreb u Zagreb i to od Berlin Südkreuz (Berlin Njemačka)
Hellö je operater koji vam omogućuje da putujete preko linije između grada Zagreb (usluga do autobusne postaje Zagreb na 2.2 km od centra grada) i grada Beč gdje će vas autobus odvesti na autobusnu stanicu (VIB) Vienna International Busterminal nalazi se oko 0.1 km. od centra.
Airlines
Air Berlin leti od zračne luke Tegel TXL nalazi se u 9 km. središtu grada Berlin u Moskva (dolazak u zračnu luku Domodedovo DME)
LOT Polish Airlines pruža sljedeće rotacije: od zračne luke Pleso ZAG (nalazi se na 8.3 km od središta grada) Zagreb, Hrvatska) na Varšava (posluživanje zračne luke Frederic Chopin WAW) i od zračne luke Frederic Chopin WAW nalazi se u 7.8 km. središtu grada Varšava u Moskva (dolazak u zračnu luku Sheremetyevo SVO)
Aeroflot upravlja letom od zračne luke Pleso ZAG (nalazi se na 8.3 km od središta grada) Zagreb, Hrvatska) na Moskva (posluživanje zračne luke Sheremetyevo SVO)
Niki Airlines osigurava zračnu vezu od zračne luke Vienna-Schwechat International VIE nalazi se u 18 km. središtu grada Beč u Moskva (dolazak u zračnu luku Domodedovo DME)
Miat - Mongolian Airlines leti od zračne luke Tegel TXL (nalazi se na 9 km od središta grada) Berlin, Njemačka) na Moskva (posluživanje zračne luke Sheremetyevo SVO)
Transaero Airlines osigurava rotaciju od zračne luke Tegel TXL nalazi se u 9 km. središtu grada Berlin u Moskva (dolazak u zračnu luku Domodedovo DME)
EuroLot upravlja letom od zračne luke Pleso ZAG (nalazi se na 8.3 km od središta grada) Zagreb, Hrvatska) na Varšava (posluživanje zračne luke Frederic Chopin WAW)
Croatia Airlines osigurava zračnu vezu od zračne luke Pleso ZAG nalazi se u 8.3 km. središtu grada Zagreb u Beč (dolazak u zračnu luku Vienna-Schwechat International VIE)
S7 Airlines leti od zračne luke Vienna-Schwechat International VIE (nalazi se na 18 km od središta grada) Beč, Austrija) na Moskva (posluživanje zračne luke Domodedovo DME)
Lufthansa osigurava rotaciju od zračne luke Tegel TXL nalazi se u 9 km. središtu grada Berlin u Moskva (dolazak u zračnu luku Domodedovo DME)
Germanwings upravlja letom od zračne luke Schoenefeld SXF (nalazi se na 18 km od središta grada) Berlin, Njemačka) na Moskva (posluživanje zračne luke Vnukovo VKO)
Austrian Airlines osigurava zračnu vezu od zračne luke Vienna-Schwechat International VIE nalazi se u 18 km. središtu grada Beč u Moskva (dolazak u zračnu luku Domodedovo DME)
Carpooling
Ovisno o traženom datumu, Blablacar može ponuditi ponude za izvršenje carpooling Zagreb-Beč (270 km)
Željezničke tvrtke
Russian Railways nudi liniju Beč-Moskva Vlak od željezničke stanice Wien Hbf (2.7 km od centra grada) i služi željezničku stanicu Moscow Belorussky na dolasku (3.3 km od centra)
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)