Putujte od Zagreb u Maribor

Organizirajte svoje putovanje Zagreb u Maribor u autobus, carpooling

Datum odlaska
(Datum povratka)
1
Traženje  
Oglašavanje

1 moguća opcija Zagreb u Maribor u automobil, autobus

 • Unesite datume putovanja kako biste pronašli najbolje ponude.
Zagreb
Maribor
/
 • Nabavite cijene

Putovati Zagreb Maribor

Načini prijevozacarpooling, autobus
udaljenost89 km
Izravna linijaDa

Kako otići Zagreb u Maribor?

Nudimo 1 ruta u autobus, carpooling za pripremu putovanja Zagreb Maribor, Prikazana putovanja klasificirana su prema indeksu uspješnosti (mjereno prema broju promjena, procijenjenom trajanju, udaljenosti od zračne luke do središta grada u kojem se odvija…). Moći ćete:
 • Poredaj rezultate prema načinu prijevoza (autobus, carpooling).
 • Nabavite cijene, vrijeme i trajanje putovanja Zagreb Mariborklikom na gumb 'Pogledajte cijene' i navodeći datume putovanja i broj putnika. Pažnja: nastojimo prikupiti najviše stope od raznih partnerskih turističkih stranica kako bismo vas u najboljem slučaju obavijestili, ali to nije uvijek moguće.
 • Pronađite gradove grada Zagreb i Maribor na karti, kao i na ruti Zagreb Maribor i različite točke korespondencije (Autobusni kolodvor Maribor, Autobusni kolodvor Maribor, Autobusni kolodvor Zagreb, Autobusni kolodvor Zagreb) klikom na gumb "Pojedinosti i karta".
 • Pronađite hotel u Maribor

Svi načini prijevoza Zagreb Maribor

Pročitajte više informacija o svakom prijevoznom sredstvu:

Carpool iz Zagreb do Maribor

Suprotno drugim prijevoznim sredstvima, dijeljenje automobila ne pruža putnicima definirani raspored. To znači da kada tražite Zagreb-Maribor vožnje, veća je vjerojatnost da ćete ih pronaći ako pretražite samo tri dana unaprijed (a ne dva mjeseca). Ovo je zanimljivo za lastminuta putovanja Maribor,

Ridesharing je nov način putovanja koji omogućuje zajedničko dijeljenje ljudi Zagreb-Maribor putovanja automobilom s drugima. To pomaže u smanjenju putnih troškova i za vozača i za suvozača, a također smanjuje utjecaj na okoliš.

Zagreb do Maribor autobus

Ako tražite autobusnu uslugu iz Zagreb do Maribor, imate sreće jer zapravo postoji izravna usluga.

Tvrtke za trenere na Zagreb Maribor putovanje

FlixBus i Hellö su tvrtke koje upravljaju autobusnim linijama Zagreb Maribor uz izravnu uslugu.

FlixBus Zagreb MariborHellö Zagreb Maribor

Možda se pitate vrijedi li putovati autobusom između Zagreb i Maribor i koje su prednosti ovog načina prijevoza. Da vas potaknem da se vozite autobusom Maribor, evo nekoliko argumenata koji će vas uvjeriti.

 • Suvremeni autobusi koji prometuju linijom Zagreb Maribor imati toalete i udobna sjedala kako bi se omogućilo putovanje u optimalnim uvjetima.
 • Zagreb Maribor ulaznice se prodaju po nenadmašnim cijenama, malo je vjerojatno da ćete s drugim vidovima prijevoza: ponudom željeznica ili autoputa naći bolje ponude.
 • Flota trenera FlixBus ili Hellö nova je i, prema tome, zelenija od vožnje automobilom. Od vremenaZagreb Maribor cesta je već dugo izgrađena, autobusima nije potrebna dodatna infrastruktura koja narušava krajolik.

Polazak autobusnih stanica u Zagreb

Morat ćete stići na svoje Zagreb zaustavite se između 15 i 30 minuta, ovisno o autobusnoj tvrtki, prije vremena odlaska naznačenog na vašoj kartici. Općenito, odredište 'Maribor'prikazuje se na prednjem dijelu autobusa s ostalim serviranim gradovima. Na kraju, predstavite svoju kartu osoblju Hellö ili FlixBus-e koje će vam omogućiti da svoje kofere stavite u prtljažnik i ukrcate na njega.

 • Zagreb
 • Zagreb

Dolazak autobusnih stanica u Maribor

Kad stignete unutra Maribor, pazite da ništa ne zaboravite na svom sjedalu i u spremištu.

 • Maribor
 • Maribor

 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)