Preporučena ruta
Zagreb
Izravno putovanje do Lisabon let
Lisabon
Saznajte cijene
Alternativni pravci
Zagreb
Putovanje autobus, dijeljenje prijevoza za Bologna
Bologna
Putovanje let za Lisabon
Lisabon
Saznajte cijene
Zagreb
Putovanje let za Pariz
Pariz
Putovanje autobus, dijeljenje prijevoza za Lisabon
Lisabon
Saznajte cijene

Kako doći iz Zagreb u Lisabon?

Planirate li putovati u Zagreb iz Lisabon i tražite najbolje mogućnosti prijevoza za svoje putovanje? Znamo da je često teško odabrati najbolje prijevozno sredstvo za putovanje od Zagreb do Lisabon, bilo zbog cijene, vremena ili praktičnosti. Vivanoda će vam pomoći pronaći sva prijevozna rješenja za putovanje između Zagreb i Lisabon, bilo avionom, vlakom, autobusom ili zajedničkom vožnjom.

Uz detaljne informacije o svakom načinu prijevoza i prijevozničkim tvrtkama (FlixBus, Eurolines, TAP Portugal, Croatia Airlines ili Air France), možete jednostavno usporediti cijene, rasporede i vremena putovanja kako biste odabrali opciju koja vam najbolje odgovara.

Bez obzira jeste li putnik s ograničenim proračunom ili tražite brz i praktičan način putovanja između Zagreb i Lisabon, imamo sve informacije koje su vam potrebne za planiranje nezaboravnog putovanja od Zagreb do Lisabon.

Za vaše putovanje od Zagreb do Lisabon imate nekoliko opcija prijevoza

Autobus od Zagreb do Lisabon

Autobusi su često najekonomičniji izbor za putovanje od Zagreb do Lisabon, jer nude izravne opcije putovanja ili s usputnim stajanjima.

Letovi Zagreb Lisabon

Mnogi letovi povezuju Zagreb s Lisabon svaki dan, što je brza i praktična opcija za putnike. Ako ste u žurbi, avion je najbrže rješenje da stignete u Lisabon u rekordnom roku.

Bez obzira na vaš izbor, naša usporedba cijena omogućit će vam da pronađete opciju prijevoza između Zagreb i Lisabon koja najbolje odgovara vašim potrebama i proračunu.

Informacije o putovanju u Zagreb Lisabon

Grad polaska
Zagreb
Hrvatska
Zagreb
Grad odredišta
Lisabon
Portugal
Udaljenost
2203 km
Izravna veza
Da, izravna veza let
Pretražite karte za Zagreb Lisabon
Pronađite smještaj u Lisabon
Lako organizirajte svoje putovanje između Zagreb i Lisabon uz Vivanodu

Lako organizirajte svoje putovanje između Zagreb i Lisabon uz Vivanodu

S Vivanodom možete jednostavno usporediti sve dostupne načine prijevoza, kao što su letovi, vlakovi, autobusi i zajednički prijevoz, na temelju vaših preferencija i proračuna. Također možete filtrirati rezultate na temelju cijene, trajanja putovanja, vremena i mogućnosti udobnosti. Zahvaljujući jednostavnosti korištenja i jasnoći, Vivanoda vam omogućuje da u samo nekoliko klikova pronađete karte između Zagreb i Lisabon koje najbolje odgovaraju vašim potrebama. Vivanoda također prikazuje sve posebne ponude i promocije različitih kompanija kao što su FlixBus, Eurolines, TAP Portugal, Croatia Airlines ili Air France kako bi vam pomogla uštedjeti na vašim kartama. Zato nemojte više oklijevati i koristite Vivanodu sada da potpuno bezbrižno pripremite svoje putovanje između Zagreb i Lisabon!

Usporedba načina prijevoza između Zagreb i Lisabon

Prednosti i mane putovanja autobusom od Zagreb do Lisabon?
Fleksibilnost Autobusne tvrtke nude mnoge mogućnosti voznog reda za putovanje između Zagreb i Lisabon, što može biti zgodno ako imate određena vremenska ograničenja.
Cijena Cijene autobusnih karata između Zagreb i Lisabon često su mnogo jeftinije od karata za vlak ili avion do Lisabon (a ponekad jeftine poput zajedničkog putovanja), što ih čini pristupačnom opcijom za putnike koji paze na troškove.
Usluge na brodu Moderni autobusi koji voze između Zagreb i Lisabon obično su opremljeni udobnim sjedalima, klima uređajima, besplatnim Wi-Fijem, električnim utičnicama i toaletima.
Udobnost Zagreb Lisabon autobusi mogu biti manje udobni od vlakova zbog smanjenog prostora za noge i kvalitete ovjesa.
Vrijeme putovanja Autobusi od Zagreb do Lisabon većinu su vremena puno sporiji od vlakova do Lisabon kako bi prevalili udaljenost od 2203 km.
Prednosti i nedostaci letenja između Zagreb i Lisabon?
Ubrzati Zrakoplovi između Zagreb i Lisabon najbrži su način prijevoza za putovanje od 2203 km između Zagreb i Lisabon.
Izbor zrakoplovnih prijevoznika Mnogo je zračnih prijevoznika koji obavljaju letove od Zagreb do Lisabon, bilo izravne ili s međuslijetanjem, dajući putnicima mnogo izbora.
Sigurnosne provjere Putnici koji lete za Lisabon često moraju ranije stići u Zagreb zračnu luku zbog strogih sigurnosnih provjera.
Cijena Avionske karte od Zagreb do Lisabon mogu biti skuplje od karata za vlak ili autobus, posebno tijekom razdoblja velike gužve (praznici, vikendi itd.).
Ekološki nedostaci Letovi iz Zagreb za Lisabon imaju negativan utjecaj na okoliš zbog emisije stakleničkih plinova, a let je jedan od načina prijevoza koji najviše zagađuje okoliš.

Odakle ići u Zagreb? Gdje ćemo doći do Lisabon?

Polazne autobusne stanice u Zagreb

Zagreb
Kartica

Polazne zračne luke u Zagreb

Pleso
Kartica

Dolazne autobusne stanice u Lisabon

Lisboa Oriente
Kartica
Lisboa Sete Rios
Kartica

Dolazne zračne luke u Lisabon

Lisboa Humberto Delgado
Kartica
Pretražite karte za Zagreb Lisabon
Pronađite smještaj u Lisabon

3 savjeta za jeftinije putovanje između Zagreb i Lisabon

Odlučili ste putovati iz Zagreb u Lisabon i tražite načine da uštedite na prijevoznoj karti? Predstavljamo vam 3 praktična savjeta za uštedu novca na vašem putovanju. Bilo da se odlučite na autobus ili let, ovi savjeti pomoći će vam pronaći najbolje cijene za putovanje Zagreb-Lisabon.

  • 1. Budite fleksibilni po pitanju datuma
    Karte Zagreb-Lisabon često su jeftinije tijekom tjedna nego vikendom. Ako si možete priuštiti putovanje u Lisabon tijekom tjedna umjesto vikendom, mogli biste uštedjeti novac na prijevoznoj karti Zagreb-Lisabon. Osim toga, fleksibilnost datuma također vam može pomoći da pronađete najbolje cijene za Lisabon.
  • 2. Izbjegavajte špice
    Karte Zagreb-Lisabon vrlo su često jeftinije ako putujete izvan špica. Izbjegavanjem ovih prometnih razdoblja dana, mogli biste uštedjeti novac na svojoj prijevoznoj karti. Osim toga, putovanje u Lisabon izvan špica može vam omogućiti da uživate u udobnijem putovanju.
  • 3. Usporedite načine prijevoza
    Možda bi bilo dobro usporediti različite dostupne načine prijevoza kako biste uštedjeli novac na svom putovanju od Zagreb do Lisabon. Iako se može činiti da su letenje avionom ili vlakom najbrži način da stignete do Lisabon, zajedničko putovanje ili autobus često mogu biti jeftinije alternative. Uzmite u obzir i vrijeme putovanja i rutu kako biste pronašli najekonomičnije rješenje koje najbolje odgovara vašim potrebama.

Autobus Zagreb Lisabon

Većina autobusa koji putuju između Zagreb i Lisabon noviji su i najčešće imaju ugrađene električne utičnice za punjenje uređaja, ali to može varirati ovisno o prijevozniku.

Vrijeme putovanja autobusom između Zagreb i Lisabon obično varira ovisno o prometnim uvjetima i zaustavljanjima na putu. Vivanoda će vam omogućiti da u stvarnom vremenu vidite sve autobuse koji putuju za Lisabon za vaš datum putovanja.

Učestalost polazaka za Zagreb iz Lisabon ovisi o prijevozniku, razdoblju i danu u tjednu. Kako biste imali sveobuhvatan pregled polazaka autobusa za Lisabon, odredite datum polaska i pretražite Vivanoda.

Autobusi između Zagreb i Lisabon obično imaju WC za putnike, no uvijek se preporučuje provjeriti kod prijevoznika prije putovanja. U svim slučajevima, pauze na benzinskim postajama na autocesti su zajamčene.

Pravila otkazivanja i ponovnog rezerviranja mogu se razlikovati ovisno o autobusnoj tvrtki, stoga je važno provjeriti uvjete prilikom rezervacije. U većini slučajeva otkazivanje ili promjena autobusne karte Zagreb-Lisabon izazvat će dodatne troškove.

Prosječna cijena autobusne karte za liniju Zagreb - Lisabon ovisi o prijevozniku i vremenu rezerviranja. Na određene popularne datume cijene se mogu udvostručiti! Usporedite sve cijene autobusa Zagreb-Lisabon na Vivanoda.

Autobusne tvrtke Zagreb Lisabon

FlixBus
FlixBus
Eurolines
Eurolines
Pretražite autobusne karte za Zagreb Lisabon

Letovi Zagreb Lisabon

Airlines Zagreb Lisabon

TAP Portugal
TAP Portugal
Croatia Airlines
Croatia Airlines
Air France
Air France
Easyjet
Easyjet
Aigle Azur
Aigle Azur
Transavia.com France
Transavia.com France
Ryanair
Ryanair
Traži letove Zagreb Lisabon
Filtri pretraživanja
Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska