Putujte od Zagreb u Lisabon

Organizirajte svoje putovanje Zagreb u Lisabon u autobus, carpooling, avion

Datum odlaska
(Datum povratka)
1
Traženje  
Oglašavanje

3 opcije za povratak Zagreb u Lisabon u avion, automobil, autobus

 • Odaberite rutu po svom izboru
 • Unesite datume putovanja kako biste pronašli najbolje ponude.
1
Zagreb
Lisabon
 • Nabavite cijene
2
Zagreb
Bologna
Lisabon
/
 • Nabavite cijene
3
Zagreb
Pariz
Lisabon
/
 • Nabavite cijene

Putovati Zagreb Lisabon

Načini prijevozaavion, carpooling, autobus
udaljenost2203 km
Izravna linijaDa

Kako je moguće ići Zagreb do Lisabon ?

Kao i mnogi putnici, tražite najjeftinije ponude prijevoza Zagreb do Lisabon? Obično to nije lak zadatak i morat ćete pregledati više web lokacija da biste usporedili sve ponude.

Zahvaljujući vašoj multimodalnoj tražilici Vivanoda, na istoj stranici pronaći ćete sve cijene za sve autobusi, carpooling i letovi doći do Lisabon, Jednostavno unesite datum putovanja u Lisabon a Vivanoda čini ostalo. Da biste pročistili pretraživanje prema svojim željama, upotrijebite dostupne filtre i opcije sortiranja.

Uglavnom ćete koristiti letovi, carpooling i autobusi od Air France, TAP Portugal, Blablacar, Easyjet, FlixBus, Eurolines, Aigle Azur ili Croatia Airlinesa do dosega Lisabon,

Transportne tvrtke idu od Zagreb u Lisabon?

Airlines
Air France leti od zračne luke Pleso ZAG nalazi se u 8.3 km. središtu grada Zagreb u Pariz (dolazak u zračnu luku Paris Charles De Gaulle CDG) i od zračne luke Paris Charles De Gaulle CDG (nalazi se na 23 km od središta grada) Pariz, Francuska) na Lisabon (posluživanje zračne luke Lisboa Humberto Delgado LIS)
Transavia.com France osigurava rotaciju od zračne luke Paris Orly ORY nalazi se u 15 km. središtu grada Pariz u Lisabon (dolazak u zračnu luku Lisboa Humberto Delgado LIS)
TAP Portugal upravlja letom od zračne luke Pleso ZAG (nalazi se na 8.3 km od središta grada) Zagreb, Hrvatska) na Lisabon (posluživanje zračne luke Lisboa Humberto Delgado LIS)
Easyjet osigurava zračne veze od zračne luke Pleso ZAG nalazi se u 8.3 km. središtu grada Zagreb u Pariz (dolazak u zračnu luku Paris Charles De Gaulle CDG) i od zračne luke Paris Charles De Gaulle CDG (nalazi se na 23 km od središta grada) Pariz, Francuska) na Lisabon (posluživanje zračne luke Lisboa Humberto Delgado LIS)
Ryanair leti od zračne luke Beauvais-Tille BVA nalazi se u 69 km. središtu grada Pariz u Lisabon (dolazak u zračnu luku Lisboa Humberto Delgado LIS)
Croatia Airlines osigurava rotaciju od zračne luke Pleso ZAG (nalazi se na 8.3 km od središta grada) Zagreb, Hrvatska) na Lisabon (posluživanje zračne luke Lisboa Humberto Delgado LIS)
Aigle Azur upravlja letom od zračne luke Paris Orly ORY nalazi se u 15 km. središtu grada Pariz u Lisabon (dolazak u zračnu luku Lisboa Humberto Delgado LIS)
Carpooling
Ovisno o traženom datumu, Blablacar može ponuditi ponude za izvršenje carpooling Zagreb-Bologna (394 km)
Autobusna poduzeća
Autobusni operater FlixBus pruža uslugu autobusnog prijevoza od autobusnog kolodvora Zagreb u Zagreb i to od Bologna (Emilia-Romagna Italija)
Eurolines je operater koji vam omogućuje da putujete preko linije između grada Pariz (usluga do autobusne postaje Paris Galliéni na 4.7 km od centra grada) i grada Lisabon gdje će vas autobus odvesti na autobusnu stanicu Lisboa Oriente nalazi se oko 7.5 km. od centra.

Svi načini prijevoza Zagreb Lisabon

Pročitajte više informacija o svakom prijevoznom sredstvu:

Jeftini letovi iz Zagreb do Lisabon

Da bismo vam pomogli pronaći jeftinije letove za let Lisabon, htjeli bismo vam dati nekoliko savjeta:

 • Preporučuje se rezervirati svoje Zagreb Lisabon let nekoliko tjedana (ili čak mjeseci) unaprijed. Ovo je jedno od najvažnijih pravila u zrakoplovnoj industriji: putnici u slobodno vrijeme, koji žele platiti manje knjiga ranije; poslovni putnici žele platiti više, ali rezervirati kasno.
 • Voli letjeti Lisabon radnim danom (od ponedjeljka do četvrtka) i budite fleksibilni. Cijene se mijenjaju stalno i razlikuju se od dana do dana. Važna prednost bit će i fleksibilnost.

Koje zrakoplovne tvrtke djeluju Zagreb do Lisabon letovi?

Croatia Airlines i TAP Portugal su 2 zrakoplovne tvrtke koje će služiti zračnim putem Zagreb Lisabon u izravnom letu.
Croatia Airlines Zagreb LisabonTAP Portugal Zagreb Lisabon

Polazak zračne luke u Zagreb

 • ZAG Pleso

Odredišna zračna luka u Lisabon

 • LIS Lisboa Humberto Delgado

Zagreb do Lisabon autobus

Nažalost, ne postoji direktna autobusna linija Zagreb Lisabon i nema načina da te se dovede Lisabon iz Zagreb samo autobusom. Morat ćete promijeniti načine prijevoza i koristiti druge linije do let ili carpooling,

Polazak autobusnih stanica u Zagreb

Ne zaboravite stići na autobusni kolodvor u Zagreb najmanje 15 minuta, ili čak 30 minuta, prije objavljenog vremena odlaska. Zatim, sve što morate učiniti je potvrditi svoju kartu s vozačem Eurolines ili FlixBus-a, položiti svoju prtljagu u prtljažnik i pronaći svoje sjedalo.

 • Zagreb

Dolazak autobusnih stanica u Lisabon

Kad stignete unutra Lisabon, pazite da ništa ne zaboravite na svom sjedalu i u spremištu.

 • Lisboa Oriente
 • Lisboa Sete Rios

 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)