Putujte od Zagreb u Jihlava

Organizirajte svoje putovanje Zagreb u Jihlava u autobus, carpooling, avion

Datum odlaska
(Datum povratka)
1
Traženje  
Oglašavanje

3 opcije za povratak Zagreb u Jihlava u avion, automobil, autobus

  • Odaberite rutu po svom izboru
  • Unesite datume putovanja kako biste pronašli najbolje ponude.
1
Zagreb
Jihlava
/
  • Nabavite cijene
2
Zagreb
Prag
Jihlava
/
/
/
  • Nabavite cijene
3
Zagreb
Beč
Jihlava
/
/
  • Nabavite cijene

Putovati Zagreb Jihlava

Načini prijevozaavion, carpooling, autobus
udaljenost401 km
Izravna linijaDa

Kako putovati Zagreb do Jihlava ?

Jihlava je vaša sljedeća destinacija za odmor, ali se pitate kako otići tamo i kako je moguće dobiti najjeftinije Zagreb do Jihlava ponude prijevoza? Obično to nije lak zadatak i morat ćete pregledati više web lokacija da biste usporedili sve ponude.

Zahvaljujući vašoj multimodalnoj tražilici Vivanoda, na istoj stranici pronaći ćete sve cijene za sve autobusi, carpooling i letovi doći do Jihlava, Trebate samo odrediti datum odlaska u Jihlava onda neka Vivanoda traži tebe. Opcije sortiranja i filtri na raspolaganju su za pročišćavanje pretraživanja.

Uglavnom ćete koristiti letovi, carpooling i autobusi od FlixBus, Croatia Airlines, Hellö, Blablacar ili Czech Airlinesa do dosega Jihlava,

Transportne tvrtke idu od Zagreb u Jihlava?

Carpooling
Ovisno o traženom datumu, Blablacar može ponuditi ponude za izvršenje carpooling Zagreb-Jihlava (402 km)
Airlines
Czech Airlines leti od zračne luke Pleso ZAG nalazi se u 8.3 km. središtu grada Zagreb u Prag (dolazak u zračnu luku Prague Ruzyne PRG)
Croatia Airlines osigurava rotaciju od zračne luke Pleso ZAG (nalazi se na 8.3 km od središta grada) Zagreb, Hrvatska) na Prag (posluživanje zračne luke Prague Ruzyne PRG)
Autobusna poduzeća
Autobusni operater FlixBus pruža uslugu autobusnog prijevoza od autobusnog kolodvora Zagreb u Zagreb i to od Jihlava ( Češka Republika)
Hellö je operater koji vam omogućuje da putujete preko linije između grada Zagreb (usluga do autobusne postaje Zagreb na 2.2 km od centra grada) i grada Beč gdje će vas autobus odvesti na autobusnu stanicu (VIB) Vienna International Busterminal nalazi se oko 0.1 km. od centra.

Svi načini prijevoza Zagreb Jihlava

Za putovanje Zagreb (Zagreb, Hrvatska) do Jihlava (Češka Republika) s udaljenosti od 401 km možete posuditi 3 načina prijevoza, moguće kombinacije avion, carpooling i/ili autobus, a prema tome trajanje putovanja bit će značajno različito,
Imate sreće, postoji izravna autobusna linija Zagreb-Jihlava što je često najisplativije rješenje.
Vi ćete se ukrcati na FlixBus bus na Zagreb, Autobus će vas odvesti na autobusnu stanicuJihlava (0.8 km od Jihlava, Češka Republika). Idite na autobusnu stanicuZagreb (na 0.7 km od Zagreb) najkasnije 15 minuta prije polaska za Jihlava,
Na Blablacaru ćete vjerojatno pronaći vozače koji dijele svoje vozilo za tu rutu Zagreb-Jihlava,
Nema izravnih letova koji vam omogućuju odlazak Jihlava od Zagreb, Možete uzeti letZagreb-Prag zatim obavite ostatak putovanja u autobus,
Izlaz Zagreb i stići dovoljno rano (najmanje 2 sata prije vašeg odlaska) u zračnu luku Pleso ZAG 8.3 km, za prijavu vaše prtljage za let do Prag (zračna luka od Prague Ruzyne, IATA kod: PRG) kojim upravlja Czech Airlines ili Croatia Airlines.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)