Preporučena ruta
Zadar
Izravno putovanje do Dusseldorf autobus, let
Dusseldorf
Saznajte cijene
Alternativni pravci
Zadar
Putovanje dijeljenje prijevoza, autobus za Venecija
Venecija
Putovanje let, autobus, dijeljenje prijevoza za Dusseldorf
Dusseldorf
Saznajte cijene
Zadar
Putovanje dijeljenje prijevoza, autobus za Prag
Prag
Putovanje autobus, let, dijeljenje prijevoza, vlak za Dusseldorf
Dusseldorf
Saznajte cijene

Kako doći iz Zadar u Dusseldorf?

Planirate li putovati u Zadar iz Dusseldorf i tražite najbolje mogućnosti prijevoza za svoje putovanje? Znamo da je često teško odabrati najbolje prijevozno sredstvo za putovanje od Zadar do Dusseldorf, bilo zbog cijene, vremena ili praktičnosti. Vivanoda će vam pomoći pronaći sva prijevozna rješenja za putovanje između Zadar i Dusseldorf, bilo avionom, vlakom, autobusom ili zajedničkom vožnjom.

Uz detaljne informacije o svakom načinu prijevoza i prijevozničkim tvrtkama (Deutsche Bahn, HKX, SBB CFF FFS, FlixBus ili ADAC PostBus), možete jednostavno usporediti cijene, rasporede i vremena putovanja kako biste odabrali opciju koja vam najbolje odgovara.

Bez obzira jeste li putnik s ograničenim proračunom ili tražite brz i praktičan način putovanja između Zadar i Dusseldorf, imamo sve informacije koje su vam potrebne za planiranje nezaboravnog putovanja od Zadar do Dusseldorf.

Za vaše putovanje od Zadar do Dusseldorf imate nekoliko opcija prijevoza

Autobus od Zadar do Dusseldorf

Autobusi su često najekonomičniji izbor za putovanje od Zadar do Dusseldorf, jer nude izravne opcije putovanja ili s usputnim stajanjima.

Zadar - Dusseldorf vlakom

Ako volite putovati na više ekološki i ekonomičan način, vlak Zadar Dusseldorf je idealan i ispunjava vaša očekivanja.

Letovi Zadar Dusseldorf

Mnogi letovi povezuju Zadar s Dusseldorf svaki dan, što je brza i praktična opcija za putnike. Ako ste u žurbi, avion je najbrže rješenje da stignete u Dusseldorf u rekordnom roku.

Bez obzira na vaš izbor, naša usporedba cijena omogućit će vam da pronađete opciju prijevoza između Zadar i Dusseldorf koja najbolje odgovara vašim potrebama i proračunu.

Informacije o putovanju u Zadar Dusseldorf

Grad polaska
Zadar
Hrvatska
Zadar
Grad odredišta
Dusseldorf
Njemačka
Sjeverna Rajna-Vestfalija
Udaljenost
1012 km
Izravna veza
Da, izravna veza autobus i let
Pretražite karte za Zadar Dusseldorf
Pronađite smještaj u Dusseldorf
Lako organizirajte svoje putovanje između Zadar i Dusseldorf uz Vivanodu

Lako organizirajte svoje putovanje između Zadar i Dusseldorf uz Vivanodu

S Vivanodom možete jednostavno usporediti sve dostupne načine prijevoza, kao što su letovi, vlakovi, autobusi i zajednički prijevoz, na temelju vaših preferencija i proračuna. Također možete filtrirati rezultate na temelju cijene, trajanja putovanja, vremena i mogućnosti udobnosti. Zahvaljujući jednostavnosti korištenja i jasnoći, Vivanoda vam omogućuje da u samo nekoliko klikova pronađete karte između Zadar i Dusseldorf koje najbolje odgovaraju vašim potrebama. Vivanoda također prikazuje sve posebne ponude i promocije različitih kompanija kao što su Deutsche Bahn, HKX, SBB CFF FFS, FlixBus ili ADAC PostBus kako bi vam pomogla uštedjeti na vašim kartama. Zato nemojte više oklijevati i koristite Vivanodu sada da potpuno bezbrižno pripremite svoje putovanje između Zadar i Dusseldorf!

Usporedba načina prijevoza između Zadar i Dusseldorf

Prednosti i mane putovanja vlakom od Zadar do Dusseldorf?
Krajolici Vlakovi između Zadar i Dusseldorf često nude prekrasan krajolik tijekom putovanja.
Ubrzati Zadar Dusseldorf vlakovi su često mnogo brži od autobusa ili automobila.
Udobnost Vlakovi između Zadar i Dusseldorf općenito nude više prostora za noge i dodatnu udobnost za putnike.
Fleksibilnost Vrijeme vlakova od Zadar do Dusseldorf može biti ograničeno i može biti teže promijeniti vlak ako je potrebno.
trošak Karte za vlak za Zadar Dusseldorf mogu biti skuplje od karata za autobus ili dijeljenu vožnju, posebno za brze vlakove.
Prednosti i mane putovanja autobusom od Zadar do Dusseldorf?
Fleksibilnost Autobusne tvrtke nude mnoge mogućnosti voznog reda za putovanje između Zadar i Dusseldorf, što može biti zgodno ako imate određena vremenska ograničenja.
Cijena Cijene autobusnih karata između Zadar i Dusseldorf često su mnogo jeftinije od karata za vlak ili avion do Dusseldorf (a ponekad jeftine poput zajedničkog putovanja), što ih čini pristupačnom opcijom za putnike koji paze na troškove.
Usluge na brodu Moderni autobusi koji voze između Zadar i Dusseldorf obično su opremljeni udobnim sjedalima, klima uređajima, besplatnim Wi-Fijem, električnim utičnicama i toaletima.
Vrijeme putovanja Autobusi od Zadar do Dusseldorf većinu su vremena puno sporiji od vlakova do Dusseldorf kako bi prevalili udaljenost od 1012 km.
Udobnost Zadar Dusseldorf autobusi mogu biti manje udobni od vlakova zbog smanjenog prostora za noge i kvalitete ovjesa.
Prednosti i nedostaci letenja između Zadar i Dusseldorf?
Izbor zrakoplovnih prijevoznika Mnogo je zračnih prijevoznika koji obavljaju letove od Zadar do Dusseldorf, bilo izravne ili s međuslijetanjem, dajući putnicima mnogo izbora.
Ubrzati Zrakoplovi između Zadar i Dusseldorf najbrži su način prijevoza za putovanje od 1012 km između Zadar i Dusseldorf.
Sigurnosne provjere Putnici koji lete za Dusseldorf često moraju ranije stići u Zadar zračnu luku zbog strogih sigurnosnih provjera.
Cijena Avionske karte od Zadar do Dusseldorf mogu biti skuplje od karata za vlak ili autobus, posebno tijekom razdoblja velike gužve (praznici, vikendi itd.).
Ekološki nedostaci Letovi iz Zadar za Dusseldorf imaju negativan utjecaj na okoliš zbog emisije stakleničkih plinova, a let je jedan od načina prijevoza koji najviše zagađuje okoliš.

Odakle ići u Zadar? Gdje ćemo doći do Dusseldorf?

Polazne autobusne stanice u Zadar

Zadar Ul. kralja Tvrtka 2
Kartica

Polazne zračne luke u Zadar

Zadar
Kartica

Dolazne autobusne stanice u Dusseldorf

Düsseldorf
Kartica
Düsseldorf
Kartica

Dolazne stanice u Dusseldorf

Düsseldorf Hbf
Kartica
Düsseldorf Flughafen
Kartica

Dolazne zračne luke u Dusseldorf

Dusseldorf
Kartica
Pretražite karte za Zadar Dusseldorf
Pronađite smještaj u Dusseldorf

3 savjeta za jeftinije putovanje između Zadar i Dusseldorf

Odlučili ste putovati iz Zadar u Dusseldorf i tražite načine da uštedite na prijevoznoj karti? Predstavljamo vam 3 praktična savjeta za uštedu novca na vašem putovanju. Bilo da se odlučite na autobus, vlak ili let, ovi savjeti pomoći će vam pronaći najbolje cijene za putovanje Zadar-Dusseldorf.

  • 1. Usporedi cijene
    Korištenje Vivanode odličan je način da pronađete najbolje cijene za svoje putovanje od Zadar do Dusseldorf. To vam omogućuje da u jednoj pretrazi usporedite cijene različitih prijevoznika i pronađete najbolju cijenu za svoj boravak u Dusseldorf.
  • 2. Izbjegavajte špice
    Karte Zadar-Dusseldorf vrlo su često jeftinije ako putujete izvan špica. Izbjegavanjem ovih prometnih razdoblja dana, mogli biste uštedjeti novac na svojoj prijevoznoj karti. Osim toga, putovanje u Dusseldorf izvan špica može vam omogućiti da uživate u udobnijem putovanju.
  • 3. Putujte lagano
    Ako putujete između Zadar i Dusseldorf zračnim prijevoznikom koji naplaćuje dodatne naknade za predanu prtljagu, kao što je često slučaj, možda bi bilo dobro ograničiti svoju prtljagu na minimum kako biste uštedjeli novac. Pokušajte spakirati samo najnužnije stvari i svakako provjerite pravila zračnog prijevoznika o prtljazi prije odlaska u Dusseldorf.

Autobus Zadar Dusseldorf

Pravila otkazivanja i ponovnog rezerviranja mogu se razlikovati ovisno o autobusnoj tvrtki, stoga je važno provjeriti uvjete prilikom rezervacije. U većini slučajeva otkazivanje ili promjena autobusne karte Zadar-Dusseldorf izazvat će dodatne troškove.

Vrijeme putovanja autobusom između Zadar i Dusseldorf obično varira ovisno o prometnim uvjetima i zaustavljanjima na putu. Vivanoda će vam omogućiti da u stvarnom vremenu vidite sve autobuse koji putuju za Dusseldorf za vaš datum putovanja.

Većina autobusa koji putuju između Zadar i Dusseldorf noviji su i najčešće imaju ugrađene električne utičnice za punjenje uređaja, ali to može varirati ovisno o prijevozniku.

Autobusi između Zadar i Dusseldorf obično imaju WC za putnike, no uvijek se preporučuje provjeriti kod prijevoznika prije putovanja. U svim slučajevima, pauze na benzinskim postajama na autocesti su zajamčene.

Prosječna cijena autobusne karte za liniju Zadar - Dusseldorf ovisi o prijevozniku i vremenu rezerviranja. Na određene popularne datume cijene se mogu udvostručiti! Usporedite sve cijene autobusa Zadar-Dusseldorf na Vivanoda.

Učestalost polazaka za Zadar iz Dusseldorf ovisi o prijevozniku, razdoblju i danu u tjednu. Kako biste imali sveobuhvatan pregled polazaka autobusa za Dusseldorf, odredite datum polaska i pretražite Vivanoda.

Autobusne tvrtke Zadar Dusseldorf

FlixBus
FlixBus
ADAC PostBus
ADAC PostBus
Pretražite autobusne karte za Zadar Dusseldorf

Vlakovi iz Zadar u Dusseldorf

Za djecu, studente i starije osobe koji putuju vlakom između Zadar i Dusseldorf postoje popusti koji ovise o vrsti karte i dobi osobe. Kada u pretrazi na Vivanodi navedete svoju dob, prikazane cijene uzimaju u obzir sve popuste vezane uz vašu dob.

Prosječno vrijeme putovanja vlakom između Zadar i Dusseldorf ovisi o vrsti vlaka kojim idete. Regionalni ili međugradski vlakovi za Dusseldorf sporiji su od TGV-a. Usporedite trajanje svih putovanja tražeći cijene na Vivanodi.

Preporuča se rezervirati kartu za vlak između Zadar i Dusseldorf barem nekoliko tjedana unaprijed kako biste dobili najbolje cijene.

Može postojati razlika u cijeni ovisno o dobu dana kada putujete vlakom između Zadar i Dusseldorf. Ulaznice kupljene izvan špice jeftinije su od onih kupljenih tijekom špice. Kako bi imali detaljan pregled svih cijena, Vivanoda uspoređuje sve načine prijevoza između Zadar i Dusseldorf.

Karte za vlak između Zadar i Dusseldorf mogu se povratiti ili zamijeniti, ali općenito su skuplje. Najjeftinije karte su nepovratne i nezamjenjive.

Moguće je rezervirati određeno mjesto u vlaku između Zadar i Dusseldorf. Ovisno o tvrtki, ova se usluga može naplatiti. Mjesta se mogu rezervirati online ili na blagajnama kolodvora.

Željezničke tvrtke između Zadar i Dusseldorf

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
HKX
HKX
SBB CFF FFS
SBB CFF FFS
Traži karte za vlak Zadar Dusseldorf

Letovi Zadar Dusseldorf

Airlines Zadar Dusseldorf

Czech Airlines
Czech Airlines
Germanwings
Germanwings
Air Berlin
Air Berlin
Alitalia
Alitalia
Lufthansa
Lufthansa
Traži letove Zadar Dusseldorf

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska