Vodnjan
Izravno putovanje do Pula autobus
Pula
Saznajte cijene

Kako doći iz Vodnjan u Pula?

Planirate li putovati u Vodnjan iz Pula i tražite najbolje mogućnosti prijevoza za svoje putovanje? Znamo da je često teško odabrati najbolje prijevozno sredstvo za putovanje od Vodnjan do Pula, bilo zbog cijene, vremena ili praktičnosti. Vivanoda će vam pomoći pronaći sva prijevozna rješenja za putovanje između Vodnjan i Pula, bilo avionom, vlakom, autobusom ili zajedničkom vožnjom.

Uz detaljne informacije o svakom načinu prijevoza i prijevozničkim tvrtkama (FlixBus), možete jednostavno usporediti cijene, rasporede i vremena putovanja kako biste odabrali opciju koja vam najbolje odgovara.

Bez obzira jeste li putnik s ograničenim proračunom ili tražite brz i praktičan način putovanja između Vodnjan i Pula, imamo sve informacije koje su vam potrebne za planiranje nezaboravnog putovanja od Vodnjan do Pula.

Za vaše putovanje od Vodnjan do Pula imate nekoliko opcija prijevoza

Autobus od Vodnjan do Pula

Autobusi su često najekonomičniji izbor za putovanje od Vodnjan do Pula, jer nude izravne opcije putovanja ili s usputnim stajanjima.

Bez obzira na vaš izbor, naša usporedba cijena omogućit će vam da pronađete opciju prijevoza između Vodnjan i Pula koja najbolje odgovara vašim potrebama i proračunu.

Informacije o putovanju u Vodnjan Pula

Grad polaska
Vodnjan
Hrvatska
Istra
Grad odredišta
Pula
Hrvatska
Istra
Udaljenost
10 km
Izravna veza
Da, izravna veza autobus
Pretražite karte za Vodnjan Pula
Pronađite smještaj u Pula
Lako organizirajte svoje putovanje između Vodnjan i Pula uz Vivanodu

Lako organizirajte svoje putovanje između Vodnjan i Pula uz Vivanodu

S Vivanodom možete jednostavno usporediti sve dostupne načine prijevoza, kao što su letovi, vlakovi, autobusi i zajednički prijevoz, na temelju vaših preferencija i proračuna. Također možete filtrirati rezultate na temelju cijene, trajanja putovanja, vremena i mogućnosti udobnosti. Zahvaljujući jednostavnosti korištenja i jasnoći, Vivanoda vam omogućuje da u samo nekoliko klikova pronađete karte između Vodnjan i Pula koje najbolje odgovaraju vašim potrebama. Vivanoda također prikazuje sve posebne ponude i promocije različitih kompanija kao što su FlixBus kako bi vam pomogla uštedjeti na vašim kartama. Zato nemojte više oklijevati i koristite Vivanodu sada da potpuno bezbrižno pripremite svoje putovanje između Vodnjan i Pula!

Odakle ići u Vodnjan? Gdje ćemo doći do Pula?

Polazne autobusne stanice u Vodnjan

Vodnjan
Kartica

Dolazne autobusne stanice u Pula

Pula
Kartica
Pretražite karte za Vodnjan Pula
Pronađite smještaj u Pula

3 savjeta za jeftinije putovanje između Vodnjan i Pula

Odlučili ste putovati iz Vodnjan u Pula i tražite načine da uštedite na prijevoznoj karti? Predstavljamo vam 3 praktična savjeta za uštedu novca na vašem putovanju. Bilo da se odlučite na autobus, ovi savjeti pomoći će vam pronaći najbolje cijene za putovanje Vodnjan-Pula.

  • 1. Budite fleksibilni po pitanju datuma
    Karte Vodnjan-Pula često su jeftinije tijekom tjedna nego vikendom. Ako si možete priuštiti putovanje u Pula tijekom tjedna umjesto vikendom, mogli biste uštedjeti novac na prijevoznoj karti Vodnjan-Pula. Osim toga, fleksibilnost datuma također vam može pomoći da pronađete najbolje cijene za Pula.
  • 2. Izbjegavajte špice
    Karte Vodnjan-Pula vrlo su često jeftinije ako putujete izvan špica. Izbjegavanjem ovih prometnih razdoblja dana, mogli biste uštedjeti novac na svojoj prijevoznoj karti. Osim toga, putovanje u Pula izvan špica može vam omogućiti da uživate u udobnijem putovanju.
  • 3. Rezerviraj unaprijed
    Ovaj savjet često je najpoznatiji za uštedu na prijevoznoj karti između Vodnjan i Pula. Doista, karte za vlak, avion, autobus ili trajekt često su jeftinije ako ih kupite dovoljno unaprijed. To vam ponekad može uštedjeti desetke ili čak stotine eura na vašem putovanju Vodnjan-Pula.

Autobus Vodnjan Pula

Učestalost polazaka za Vodnjan iz Pula ovisi o prijevozniku, razdoblju i danu u tjednu. Kako biste imali sveobuhvatan pregled polazaka autobusa za Pula, odredite datum polaska i pretražite Vivanoda.

Većina autobusa koji putuju između Vodnjan i Pula noviji su i najčešće imaju ugrađene električne utičnice za punjenje uređaja, ali to može varirati ovisno o prijevozniku.

Pravila otkazivanja i ponovnog rezerviranja mogu se razlikovati ovisno o autobusnoj tvrtki, stoga je važno provjeriti uvjete prilikom rezervacije. U većini slučajeva otkazivanje ili promjena autobusne karte Vodnjan-Pula izazvat će dodatne troškove.

Većina prijevoznika omogućuje online rezervaciju mjesta za autobus Vodnjan-Pula. Ova usluga se često naplaćuje.

Prosječna cijena autobusne karte za liniju Vodnjan - Pula ovisi o prijevozniku i vremenu rezerviranja. Na određene popularne datume cijene se mogu udvostručiti! Usporedite sve cijene autobusa Vodnjan-Pula na Vivanoda.

Studenti, starije osobe i djeca mogu iskoristiti popuste na autobusne karte Vodnjan-Pula kod određenih autobusnih prijevoznika. Savjetujemo da provjerite traženjem svoje karte na Vivanodi, ne zaboravite navesti svoju dob. Tada ćete moći vidjeti cijene koje se odnose na vašu dobnu skupinu.

Autobusne tvrtke Vodnjan Pula

FlixBus
FlixBus
Pretražite autobusne karte za Vodnjan Pula
Filtri pretraživanja
Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska