Putujte od Split u Varšava

Organizirajte svoje putovanje Split u Varšava u vlak, autobus, carpooling, avion

Datum odlaska
(Datum povratka)
1
Traženje  
Oglašavanje

3 opcije za povratak Split u Varšava u avion, vlak, automobil, autobus

 • Odaberite rutu po svom izboru
 • Unesite datume putovanja kako biste pronašli najbolje ponude.
1
Split
Varšava
 • Nabavite cijene
2
Split
Krakow
Varšava
/
 • Nabavite cijene
3
Split
Beč
Varšava
/
/
/
/
 • Nabavite cijene

Putovati Split Varšava

Načini prijevozaavion, carpooling, autobus, vlak
udaljenost1026 km
Izravna linijaDa

Kako otići Split u Varšava?

Nudimo 3 ruta u vlak, autobus, carpooling, avion za pripremu putovanja Split Varšava, Prikazana putovanja klasificirana su prema indeksu uspješnosti (mjereno prema broju promjena, procijenjenom trajanju, udaljenosti od zračne luke do središta grada u kojem se odvija…). Moći ćete:
 • Poredaj rezultate prema načinu prijevoza (vlak, autobus, carpooling, avion).
 • Nabavite cijene, vrijeme i trajanje putovanja Split Varšavaklikom na gumb 'Pogledajte cijene' i navodeći datume putovanja i broj putnika. Pažnja: nastojimo prikupiti najviše stope od raznih partnerskih turističkih stranica kako bismo vas u najboljem slučaju obavijestili, ali to nije uvijek moguće.
 • Pronađite gradove grada Split i Varšava na karti, kao i na ruti Split Varšava i različite točke korespondencije (Zračna luka Frederic Chopin, Autobusni kolodvor Warszawa West, Autobusni kolodvor Warszawa Centrum, Autobusni kolodvor Warszawa Lotnisko Chopina, Stanica Warszawa Centralna, ...) klikom na gumb "Pojedinosti i karta".
 • Pronađite hotel u Varšava

Transportne tvrtke idu od Split u Varšava?

Autobusna poduzeća
Autobusni operater FlixBus pruža uslugu autobusnog prijevoza od autobusnog kolodvora Split u Split i to od (VIB) Vienna International Busterminal (Beč Austrija)
LEO Express je operater koji vam omogućuje da putujete preko linije između grada Beč (usluga do autobusne postaje Vienna (central station) na 2.7 km od centra grada) i grada Varšava gdje će vas autobus odvesti na autobusnu stanicu Warszawa West nalazi se oko 3.7 km. od centra.
Carpooling
Ovisno o traženom datumu, Blablacar može ponuditi ponude za izvršenje carpooling Krakow-Varšava (253 km)
Airlines
LOT Polish Airlines leti od zračne luke Split SPU nalazi se u 13 km. središtu grada Split u Varšava (dolazak u zračnu luku Frederic Chopin WAW)
Niki Airlines osigurava rotaciju od zračne luke Split SPU (nalazi se na 13 km od središta grada) Split, Hrvatska) na Beč (posluživanje zračne luke Vienna-Schwechat International VIE)
Austrian Airlines upravlja letom od zračne luke Vienna-Schwechat International VIE nalazi se u 18 km. središtu grada Beč u Varšava (dolazak u zračnu luku Frederic Chopin WAW)
EuroLot osigurava zračnu vezu od zračne luke Split SPU (nalazi se na 13 km od središta grada) Split, Hrvatska) na Krakow (posluživanje zračne luke J. Paul II Balice International KRK)
Wizzair leti od zračne luke Split SPU nalazi se u 13 km. središtu grada Split u Varšava (dolazak u zračnu luku Frederic Chopin WAW)
Željezničke tvrtke
ÖBB nudi liniju Beč-Varšava Vlak Chopin Night Train od željezničke stanice Wien Westbahnhof (2.8 km od centra grada) i služi željezničku stanicu Warszawa Centralna na dolasku (0.6 km od centra)
Russian Railways upravlja linijom od Beč u Varšava iz kojeg polazi vlak Wien Hbf doći do željezničke stanice Warszawa Centralna ( Poljska)

Svi načini prijevoza Split Varšava

Ako ste već odabrali način prijevoza kojim želite putovati, idite izravno na posebni odjeljak:

Jeftini letovi iz Split do Varšava

Da bismo vam pomogli pronaći jeftinije letove za let Varšava, htjeli bismo vam dati nekoliko savjeta:

 • Rezervirajte svoje Split Varšava letite dobro unaprijed kako biste postigli najbolje cijene. Većinom je ovo pravilo upravljanja prinosom broj jedan: najjeftinije cijene dostupne su mnogo prije polaska (ovo cilja klijente u slobodno vrijeme koji su navikli ranije rezervirati).
 • Budite fleksibilni u datumima putovanja u Varšava, Cijene variraju ovisno o mnogim čimbenicima, uključujući datum i vrijeme putovanja. Tako da možete bolje imati 2- ili 3-dnevnu fleksibilnost za rezerviranje putovanja.

Koje zrakoplovne kompanije lete Split do Varšava ?

Brojimo 2 zrakoplovne tvrtke koje će zakazati izravan prijevoz između zračne luke od Split i onaj od Varšava: LOT Polish Airlines i Wizzair.
LOT Polish Airlines Split VaršavaWizzair Split Varšava

Polazak zračne luke u Split

 • SPU Split

Dolazak zračna luka u Varšava

 • WAW Frederic Chopin

Split do Varšava autobus

Autobus se zaustavlja Split

Morat ćete stići na svoje Split zaustavite se između 15 i 30 minuta, ovisno o autobusnoj tvrtki, prije vremena odlaska naznačenog na vašoj kartici. Konačno, vašu kartu provjeri vozač LEO Express ili FlixBus-a i ukrcajte se nakon prtljage.

 • Split
 • Split

Dolazak autobusnih stanica u Varšava

U Varšava, pazite da ništa ne ostavite na svom sjedalu ili u prtljažniku vagona.

 • Warszawa West
 • Warszawa Centrum

vlak Split do Varšava

Da li je moguće ići izravno vlakom iz Split do Varšava?

Ne, nažalost nijedna linija vlaka ne dopušta krenuti Split do Varšava bez ikakvih promjena.

Split Varšava željezničke tvrtke

Između 2 željezničkih prijevoznika ima prijevoz između željeznica Split i Varšava: ÖBB i Russian Railways.
ÖBB Split VaršavaRussian Railways Split Varšava

Željezničke stanice u Varšava

 • Warszawa Centralna

 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)