Preporučena ruta
Split
Izravno putovanje do Rim let
Rim
Saznajte cijene
Alternativni pravci
Split
Putovanje trajekt za Ancona
Ancona
Putovanje vlak, autobus, dijeljenje prijevoza za Rim
Rim
Saznajte cijene

Kako doći iz Split u Rim?

Planirate li putovati u Split iz Rim i tražite najbolje mogućnosti prijevoza za svoje putovanje? Znamo da je često teško odabrati najbolje prijevozno sredstvo za putovanje od Split do Rim, bilo zbog cijene, vremena ili praktičnosti. Vivanoda će vam pomoći pronaći sva prijevozna rješenja za putovanje između Split i Rim, bilo avionom, vlakom, autobusom ili zajedničkom vožnjom.

Uz detaljne informacije o svakom načinu prijevoza i prijevozničkim tvrtkama (Trenitalia, FlixBus, Croatia Airlines, Blue Line International ili Jadrolinija), možete jednostavno usporediti cijene, rasporede i vremena putovanja kako biste odabrali opciju koja vam najbolje odgovara.

Bez obzira jeste li putnik s ograničenim proračunom ili tražite brz i praktičan način putovanja između Split i Rim, imamo sve informacije koje su vam potrebne za planiranje nezaboravnog putovanja od Split do Rim.

Za vaše putovanje od Split do Rim imate nekoliko opcija prijevoza

Split - Rim trajektom

Trajekt između Split i Rim atraktivna je opcija prijevoza za putnike koji traže putovanje bez stresa i jedinstveno iskustvo.

Autobus od Split do Rim

Autobusi su često najekonomičniji izbor za putovanje od Split do Rim, jer nude izravne opcije putovanja ili s usputnim stajanjima.

Split - Rim vlakom

Ako volite putovati na više ekološki i ekonomičan način, vlak Split Rim je idealan i ispunjava vaša očekivanja.

Letovi Split Rim

Mnogi letovi povezuju Split s Rim svaki dan, što je brza i praktična opcija za putnike. Ako ste u žurbi, avion je najbrže rješenje da stignete u Rim u rekordnom roku.

Zajedničko putovanje Split Rim

Rješenje zajedničkog putovanja između Split i Rim savršeno je ako želite putovati u Rim u dobrom društvu i smanjiti troškove prijevoza. Ali može postojati ograničena fleksibilnost u pogledu vremena i mjesta preuzimanja bilo u Split ili Rim.

Bez obzira na vaš izbor, naša usporedba cijena omogućit će vam da pronađete opciju prijevoza između Split i Rim koja najbolje odgovara vašim potrebama i proračunu.

Informacije o putovanju u Split Rim

Grad polaska
Split
Hrvatska
Split-Dalmacija
Grad odredišta
Rim
Italija
Latium
Udaljenost
371 km
Izravna veza
Da, izravna veza let
Pretražite karte za Split Rim
Pronađite smještaj u Rim
Lako organizirajte svoje putovanje između Split i Rim uz Vivanodu

Lako organizirajte svoje putovanje između Split i Rim uz Vivanodu

S Vivanodom možete jednostavno usporediti sve dostupne načine prijevoza, kao što su letovi, vlakovi, autobusi i zajednički prijevoz, na temelju vaših preferencija i proračuna. Također možete filtrirati rezultate na temelju cijene, trajanja putovanja, vremena i mogućnosti udobnosti. Zahvaljujući jednostavnosti korištenja i jasnoći, Vivanoda vam omogućuje da u samo nekoliko klikova pronađete karte između Split i Rim koje najbolje odgovaraju vašim potrebama. Vivanoda također prikazuje sve posebne ponude i promocije različitih kompanija kao što su Trenitalia, FlixBus, Croatia Airlines, Blue Line International ili Jadrolinija kako bi vam pomogla uštedjeti na vašim kartama. Zato nemojte više oklijevati i koristite Vivanodu sada da potpuno bezbrižno pripremite svoje putovanje između Split i Rim!

Usporedba načina prijevoza između Split i Rim

Prednosti i nedostaci zajedničkog putovanja od Split do Rim?
Fleksibilnost Vozni redovi za odlazak iz Split u Rim zajedničkim prijevozom često su fleksibilniji nego za druge načine prijevoza.
Ekonomski Split Rim zajednički prijevoz često je najekonomičniji način prijevoza.
Prilagođenost korisniku Zajednički prijevoz između Split i Rim često je ugodniji i prijateljskiji od drugih načina prijevoza, osobito ako put dijelite s dragim ljudima.
Osjećaj nesigurnosti Može se dogoditi da se ne osjećate sigurno u automobilu s vozačem, zbog njegovog stava ili načina vožnje.
Dostupnost Pronalaženje slobodnih mjesta za zajednički prijevoz između Split i Rim može biti teško, pogotovo ako planirate unaprijed. Većina zajedničkih putovanja nudi se samo nekoliko dana ili tjedana prije polaska.
Pouzdanost Za svoje putovanje u Split Rim morate se osloniti na točnost i pouzdanost vozača. Nije uvijek točan u naznačeno vrijeme.
Prednosti i nedostaci letenja između Split i Rim?
Ubrzati Zrakoplovi između Split i Rim najbrži su način prijevoza za putovanje od 371 km između Split i Rim.
Izbor zrakoplovnih prijevoznika Mnogo je zračnih prijevoznika koji obavljaju letove od Split do Rim, bilo izravne ili s međuslijetanjem, dajući putnicima mnogo izbora.
Sigurnosne provjere Putnici koji lete za Rim često moraju ranije stići u Split zračnu luku zbog strogih sigurnosnih provjera.
Cijena Avionske karte od Split do Rim mogu biti skuplje od karata za vlak ili autobus, posebno tijekom razdoblja velike gužve (praznici, vikendi itd.).
Ekološki nedostaci Letovi iz Split za Rim imaju negativan utjecaj na okoliš zbog emisije stakleničkih plinova, a let je jedan od načina prijevoza koji najviše zagađuje okoliš.
Prednosti i mane putovanja autobusom od Split do Rim?
Fleksibilnost Autobusne tvrtke nude mnoge mogućnosti voznog reda za putovanje između Split i Rim, što može biti zgodno ako imate određena vremenska ograničenja.
Cijena Cijene autobusnih karata između Split i Rim često su mnogo jeftinije od karata za vlak ili avion do Rim (a ponekad jeftine poput zajedničkog putovanja), što ih čini pristupačnom opcijom za putnike koji paze na troškove.
Usluge na brodu Moderni autobusi koji voze između Split i Rim obično su opremljeni udobnim sjedalima, klima uređajima, besplatnim Wi-Fijem, električnim utičnicama i toaletima.
Udobnost Split Rim autobusi mogu biti manje udobni od vlakova zbog smanjenog prostora za noge i kvalitete ovjesa.
Vrijeme putovanja Autobusi od Split do Rim većinu su vremena puno sporiji od vlakova do Rim kako bi prevalili udaljenost od 371 km.
Prednosti i nedostaci putovanja trajektom između Split i Rim?
Praktično Moguće je putovati i vozilom, što može biti vrlo praktično za obiteljski odmor i prijevoz teške ili glomazne prtljage.
Udobnost Trajekt Split Rim nudi puno više prostora za kretanje i opuštanje tijekom putovanja do Rim nego bilo koji drugi način prijevoza.
Ugodno iskustvo Trajektni prijelazi između Split i Rim vrlo su ugodno iskustvo putovanja, često nudeći panoramski pogled na more ili obalu.
Cijena Cijene karata za prijelaze između Split i Rim mogu biti više od ostalih načina prijevoza.
Trajanje Putovanje trajektom između Split i Rim može biti dulje od korištenja drugih načina prijevoza poput leta, što može predstavljati neugodnost za putnike koji žure u Rim.
Fleksibilnost Vremena polaska trajekta između Split i Rim mogu biti ograničenija od ostalih načina prijevoza, što može otežati planiranje putovanja u Rim.
Prednosti i mane putovanja vlakom od Split do Rim?
Krajolici Vlakovi između Split i Rim često nude prekrasan krajolik tijekom putovanja.
Ekološki Vlak Split Rim smatra se ekološki prihvatljivijim prijevoznim sredstvom od aviona ili osobnih automobila.
Ubrzati Split Rim vlakovi su često mnogo brži od autobusa ili automobila.
trošak Karte za vlak za Split Rim mogu biti skuplje od karata za autobus ili dijeljenu vožnju, posebno za brze vlakove.
Fleksibilnost Vrijeme vlakova od Split do Rim može biti ograničeno i može biti teže promijeniti vlak ako je potrebno.

Odakle ići u Split? Gdje ćemo doći do Rim?

Polazne luke u Split

Split
Kartica

Polazne zračne luke u Split

Split
Kartica

Dolazne autobusne stanice u Rim

Roma Tiburtina
Kartica

Dolazne stanice u Rim

Roma Termini
Kartica
Roma Tiburtina
Kartica
Pollenza
Kartica

Dolazne zračne luke u Rim

Fiumicino
Kartica
Pretražite karte za Split Rim
Pronađite smještaj u Rim

3 savjeta za jeftinije putovanje između Split i Rim

Odlučili ste putovati iz Split u Rim i tražite načine da uštedite na prijevoznoj karti? Predstavljamo vam 3 praktična savjeta za uštedu novca na vašem putovanju. Bilo da se odlučite na trajekt, autobus, vlak, let ili dijeljenje prijevoza, ovi savjeti pomoći će vam pronaći najbolje cijene za putovanje Split-Rim.

  • 1. Putujte lagano
    Ako putujete između Split i Rim zračnim prijevoznikom koji naplaćuje dodatne naknade za predanu prtljagu, kao što je često slučaj, možda bi bilo dobro ograničiti svoju prtljagu na minimum kako biste uštedjeli novac. Pokušajte spakirati samo najnužnije stvari i svakako provjerite pravila zračnog prijevoznika o prtljazi prije odlaska u Rim.
  • 2. Budite fleksibilni po pitanju datuma
    Karte Split-Rim često su jeftinije tijekom tjedna nego vikendom. Ako si možete priuštiti putovanje u Rim tijekom tjedna umjesto vikendom, mogli biste uštedjeti novac na prijevoznoj karti Split-Rim. Osim toga, fleksibilnost datuma također vam može pomoći da pronađete najbolje cijene za Rim.
  • 3. Rezerviraj unaprijed
    Ovaj savjet često je najpoznatiji za uštedu na prijevoznoj karti između Split i Rim. Doista, karte za vlak, avion, autobus ili trajekt često su jeftinije ako ih kupite dovoljno unaprijed. To vam ponekad može uštedjeti desetke ili čak stotine eura na vašem putovanju Split-Rim.

Trajekt Split Rim

Cijena trajektne karte između Split i Rim može varirati ovisno o trajektnoj kompaniji i sezoni. Stoga se preporučuje da na Vivanodi pokrenete pretragu prijevoza za rutu Split-Rim. Moći ćete usporediti različite tvrtke kako biste saznali trenutne cijene.

Obično je moguće uzeti svoj automobil na trajekt između Split i Rim, ali to će izazvati dodatne troškove. Preporučujemo da pokrenete pretraživanje cijena karata na Vivanodi kako biste usporedili različite ponude trajekata između Split i Rim i procijenili uvjete prijevoza.

Pogodnosti na trajektu od Split do Rim razlikuju se ovisno o trajektnoj tvrtki i vrsti broda. Međutim, moderni trajekti obično nude sadržaje kao što su restorani, barovi, trgovine, dječja igrališta, saloni i kabine.

Uvelike ovisi o godišnjem dobu u koje želite putovati između Split i Rim. Podsjećamo vas da ne postoji izravna trajektna linija između Split i Rim te da ćete prijelaz do Rim morati kombinirati s drugim načinom prijevoza.

Polazne i dolazne luke za trajekt između Split i Rim su u Split i Rim. Luke su lako dostupne automobilom, javnim prijevozom ili taksijem.

Posebne ponude za trajektne karte između Split i Rim moguće je pronaći na našoj web stranici. Započnite pretragu za trajekt Split Rim na Vivanodi kako biste pristupili promotivnim ponudama u stvarnom vremenu.

Trajektne tvrtke Split Rim

Blue Line International
Blue Line International
Jadrolinija
Jadrolinija
SNAV
SNAV
Blueline
Blueline
Traži karte za trajekt Split Rim

Autobus Split Rim

Učestalost polazaka za Split iz Rim ovisi o prijevozniku, razdoblju i danu u tjednu. Kako biste imali sveobuhvatan pregled polazaka autobusa za Rim, odredite datum polaska i pretražite Vivanoda.

Većina prijevoznika omogućuje online rezervaciju mjesta za autobus Split-Rim. Ova usluga se često naplaćuje.

Prosječna cijena autobusne karte za liniju Split - Rim ovisi o prijevozniku i vremenu rezerviranja. Na određene popularne datume cijene se mogu udvostručiti! Usporedite sve cijene autobusa Split-Rim na Vivanoda.

Većina autobusnih prijevoznika dopušta putnicima da jedu ili piju u autobusima Split-Rim, neki čak nude i snack uslugu gdje možete kupiti piće ili sendvič. Ipak, preporuča se provjeriti posebne politike svake tvrtke prije putovanja.

Studenti, starije osobe i djeca mogu iskoristiti popuste na autobusne karte Split-Rim kod određenih autobusnih prijevoznika. Savjetujemo da provjerite traženjem svoje karte na Vivanodi, ne zaboravite navesti svoju dob. Tada ćete moći vidjeti cijene koje se odnose na vašu dobnu skupinu.

Autobusi Split-Rim uglavnom su opremljeni klimatizacijskim sustavom kako bi se osigurala udobnost putnika, posebno ljeti kada su temperature visoke.

Autobusne tvrtke Split Rim

FlixBus
FlixBus
Pretražite autobusne karte za Split Rim

Vlakovi iz Split u Rim

Može postojati razlika u cijeni ovisno o dobu dana kada putujete vlakom između Split i Rim. Ulaznice kupljene izvan špice jeftinije su od onih kupljenih tijekom špice. Kako bi imali detaljan pregled svih cijena, Vivanoda uspoređuje sve načine prijevoza između Split i Rim.

Putnici naravno mogu ponijeti prtljagu sa sobom u vlak između Split i Rim. Ne postoji ograničenje težine, ali neke željezničke tvrtke ograničavaju njihov broj i zahtijevaju dodatnu naknadu. S druge strane, veličina prtljage mora biti razumna s obzirom na često ograničen prostor unutar vlakova.

Preporuča se rezervirati kartu za vlak između Split i Rim barem nekoliko tjedana unaprijed kako biste dobili najbolje cijene.

Kako biste dobili najbolje cijene za karte za vlak između Split i Rim, preporučamo rezervirati unaprijed, biti fleksibilni s rasporedom i usporediti cijene karata s Vivanodom.

Moguće je rezervirati određeno mjesto u vlaku između Split i Rim. Ovisno o tvrtki, ova se usluga može naplatiti. Mjesta se mogu rezervirati online ili na blagajnama kolodvora.

Karte za vlak između Split i Rim možete preuzeti na kolodvoru, isprintati kod kuće ili izravno na svom mobilnom telefonu. Karte je moguće preuzeti i putem samoposlužnog terminala na određenim postajama.

Željezničke tvrtke između Split i Rim

Trenitalia
Trenitalia
Traži karte za vlak Split Rim

Letovi Split Rim

Airlines Split Rim

Croatia Airlines
Croatia Airlines
Traži letove Split Rim

Zajedničko putovanje Split Rim

Na Vivanodi, našoj platformi za usporedbu načina prijevoza između Split i Rim, imat ćete pristup svim dostupnim ponudama zajedničkog prijevoza s cijenom, približnim trajanjem i lokacijama preuzimanja.

Prosječna cijena zajedničkog putovanja između Split i Rim ovisi o nekoliko čimbenika, uključujući doba godine, potražnju i ponudu te korištenu platformu za dijeljenje vožnje. Kako biste dobili vrlo preciznu procjenu cijene i dostupnosti zajedničkog putovanja Split-Rim, pokrenite pretraživanje na Vivanoda unosom datuma putovanja.

Vozači u zajedničkoj vožnji često imaju ograničenja u pogledu velike prtljage zbog ograničenog prostora u vozilu. Stoga se preporuča kontaktirati vozača prije putovanja iz Split u Rim kako biste razgovarali o ovim pitanjima.

Zajedničko putovanje općenito se smatra sigurnom opcijom za putovanje između Split i Rim. Međutim, važno je provjeriti recenzije i ocjene vozača prije rezerviranja putovanja. Također se preporučuje da svoje osobne podatke za kontakt dijelite samo s osobama kojima vjerujete.

Trajanje zajedničkog putovanja između Split i Rim također ovisi o prometnim uvjetima i ruti kojom ide vozač. Pokretanjem pretraživanja cijena na Vivanoda sada, pristupit ćete procijenjenom trajanju za svaku dostupnu ponudu zajedničkog putovanja.

Moguće je zatražiti usputno zaustavljanje tijekom zajedničkog putovanja između Split i Rim, ali to ovisi o vozaču i drugim putnicima. Važno je provjeriti s vozačem prije rezervacije.

Platforma za zajedničko korištenje automobila Split Rim

Blablacar
Blablacar
Potražite zajednički prijevoz Split Rim
Filtri pretraživanja
Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska