Preporučena ruta
Split
Izravno putovanje do Helsinki let, autobus
Helsinki
Saznajte cijene
Alternativni pravci
Split
Putovanje dijeljenje prijevoza, autobus za Varšava
Varšava
Putovanje autobus, let za Helsinki
Helsinki
Saznajte cijene

Kako doći iz Split u Helsinki?

Planirate li putovati u Split iz Helsinki i tražite najbolje mogućnosti prijevoza za svoje putovanje? Znamo da je često teško odabrati najbolje prijevozno sredstvo za putovanje od Split do Helsinki, bilo zbog cijene, vremena ili praktičnosti. Vivanoda će vam pomoći pronaći sva prijevozna rješenja za putovanje između Split i Helsinki, bilo avionom, vlakom, autobusom ili zajedničkom vožnjom.

Uz detaljne informacije o svakom načinu prijevoza i prijevozničkim tvrtkama (Finnair, LOT Polish Airlines, Wizzair, FlixBus ili Blablacar), možete jednostavno usporediti cijene, rasporede i vremena putovanja kako biste odabrali opciju koja vam najbolje odgovara.

Bez obzira jeste li putnik s ograničenim proračunom ili tražite brz i praktičan način putovanja između Split i Helsinki, imamo sve informacije koje su vam potrebne za planiranje nezaboravnog putovanja od Split do Helsinki.

Za vaše putovanje od Split do Helsinki imate nekoliko opcija prijevoza

Autobus od Split do Helsinki

Autobusi su često najekonomičniji izbor za putovanje od Split do Helsinki, jer nude izravne opcije putovanja ili s usputnim stajanjima.

Letovi Split Helsinki

Mnogi letovi povezuju Split s Helsinki svaki dan, što je brza i praktična opcija za putnike. Ako ste u žurbi, avion je najbrže rješenje da stignete u Helsinki u rekordnom roku.

Bez obzira na vaš izbor, naša usporedba cijena omogućit će vam da pronađete opciju prijevoza između Split i Helsinki koja najbolje odgovara vašim potrebama i proračunu.

Informacije o putovanju u Split Helsinki

Grad polaska
Split
Hrvatska
Split-Dalmacija
Grad odredišta
Helsinki
Finska
Udaljenost
1938 km
Izravna veza
Da, izravna veza let i autobus
Pretražite karte za Split Helsinki
Pronađite smještaj u Helsinki
Lako organizirajte svoje putovanje između Split i Helsinki uz Vivanodu

Lako organizirajte svoje putovanje između Split i Helsinki uz Vivanodu

S Vivanodom možete jednostavno usporediti sve dostupne načine prijevoza, kao što su letovi, vlakovi, autobusi i zajednički prijevoz, na temelju vaših preferencija i proračuna. Također možete filtrirati rezultate na temelju cijene, trajanja putovanja, vremena i mogućnosti udobnosti. Zahvaljujući jednostavnosti korištenja i jasnoći, Vivanoda vam omogućuje da u samo nekoliko klikova pronađete karte između Split i Helsinki koje najbolje odgovaraju vašim potrebama. Vivanoda također prikazuje sve posebne ponude i promocije različitih kompanija kao što su Finnair, LOT Polish Airlines, Wizzair, FlixBus ili Blablacar kako bi vam pomogla uštedjeti na vašim kartama. Zato nemojte više oklijevati i koristite Vivanodu sada da potpuno bezbrižno pripremite svoje putovanje između Split i Helsinki!

Usporedba načina prijevoza između Split i Helsinki

Prednosti i nedostaci letenja između Split i Helsinki?
Izbor zrakoplovnih prijevoznika Mnogo je zračnih prijevoznika koji obavljaju letove od Split do Helsinki, bilo izravne ili s međuslijetanjem, dajući putnicima mnogo izbora.
Ubrzati Zrakoplovi između Split i Helsinki najbrži su način prijevoza za putovanje od 1938 km između Split i Helsinki.
Ekološki nedostaci Letovi iz Split za Helsinki imaju negativan utjecaj na okoliš zbog emisije stakleničkih plinova, a let je jedan od načina prijevoza koji najviše zagađuje okoliš.
Sigurnosne provjere Putnici koji lete za Helsinki često moraju ranije stići u Split zračnu luku zbog strogih sigurnosnih provjera.
Cijena Avionske karte od Split do Helsinki mogu biti skuplje od karata za vlak ili autobus, posebno tijekom razdoblja velike gužve (praznici, vikendi itd.).
Prednosti i mane putovanja autobusom od Split do Helsinki?
Usluge na brodu Moderni autobusi koji voze između Split i Helsinki obično su opremljeni udobnim sjedalima, klima uređajima, besplatnim Wi-Fijem, električnim utičnicama i toaletima.
Fleksibilnost Autobusne tvrtke nude mnoge mogućnosti voznog reda za putovanje između Split i Helsinki, što može biti zgodno ako imate određena vremenska ograničenja.
Cijena Cijene autobusnih karata između Split i Helsinki često su mnogo jeftinije od karata za vlak ili avion do Helsinki (a ponekad jeftine poput zajedničkog putovanja), što ih čini pristupačnom opcijom za putnike koji paze na troškove.
Vrijeme putovanja Autobusi od Split do Helsinki većinu su vremena puno sporiji od vlakova do Helsinki kako bi prevalili udaljenost od 1938 km.
Udobnost Split Helsinki autobusi mogu biti manje udobni od vlakova zbog smanjenog prostora za noge i kvalitete ovjesa.

Odakle ići u Split? Gdje ćemo doći do Helsinki?

Polazne autobusne stanice u Split

Split
Kartica

Polazne zračne luke u Split

Split
Kartica

Dolazne autobusne stanice u Helsinki

Helsinki Bus Station (Kamppi)
Kartica
Helsinki Terminal 2
Kartica

Dolazne zračne luke u Helsinki

Helsinki-Vantaa
Kartica

Kako bismo vam olakšali putovanje do centra grada, nudimo razne mogućnosti javnog prijevoza, kao i taxi usluge. Slijedite ove detaljne upute kako biste odabrali rješenje koje najbolje odgovara vašim potrebama.

Gradskim prijevozom:

Vlak: Krenite do željezničke stanice koja se nalazi unutar zračne luke (pored terminala 2). Idite vlakom I ili P prema centru grada (Helsinki). Vlakovi voze često. Vrijeme putovanja: približno 30 minuta. Cijena: Oko 5-10 eura (ovisno o odabranoj klasi).

Bus: Autobusne stanice su ispred terminala 1 i 2. Vozite se autobusom 615 ili 620 prema centru grada. Vrijeme putovanja: približno 40 minuta. Cijena: oko 5 eura.

Taksijem :

Taksiji su dostupni izvan terminala. Vrijeme putovanja: približno 30 minuta, ovisno o prometu. Cijena: oko 40-50 eura.

Koristite aplikacije kao što su Uber ili Bolt. Odaberite odredište i pričekajte vozača da vas dočeka. Vrijeme putovanja: približno 30 minuta. Cijena: Oko 30-40 eura, ovisno o usluzi i dobu dana.

Korisni savjeti:
- Automati u zračnoj luci nude karte za javni prijevoz.
- Cijene taksija mogu varirati ovisno o prometu i dobu dana.
- Kako biste uštedjeli na cijenama taksija, razmislite o dijeljenju vožnje s drugim putnicima.
- Provjerite raspored javnog prijevoza prije dolaska kako biste isplanirali svoje putovanje.

Pretražite karte za Split Helsinki
Pronađite smještaj u Helsinki

3 savjeta za jeftinije putovanje između Split i Helsinki

Odlučili ste putovati iz Split u Helsinki i tražite načine da uštedite na prijevoznoj karti? Predstavljamo vam 3 praktična savjeta za uštedu novca na vašem putovanju. Bilo da se odlučite na autobus ili let, ovi savjeti pomoći će vam pronaći najbolje cijene za putovanje Split-Helsinki.

  • 1. Usporedite načine prijevoza
    Možda bi bilo dobro usporediti različite dostupne načine prijevoza kako biste uštedjeli novac na svom putovanju od Split do Helsinki. Iako se može činiti da su letenje avionom ili vlakom najbrži način da stignete do Helsinki, zajedničko putovanje ili autobus često mogu biti jeftinije alternative. Uzmite u obzir i vrijeme putovanja i rutu kako biste pronašli najekonomičnije rješenje koje najbolje odgovara vašim potrebama.
  • 2. Budite fleksibilni po pitanju datuma
    Karte Split-Helsinki često su jeftinije tijekom tjedna nego vikendom. Ako si možete priuštiti putovanje u Helsinki tijekom tjedna umjesto vikendom, mogli biste uštedjeti novac na prijevoznoj karti Split-Helsinki. Osim toga, fleksibilnost datuma također vam može pomoći da pronađete najbolje cijene za Helsinki.
  • 3. Usporedi cijene
    Korištenje Vivanode odličan je način da pronađete najbolje cijene za svoje putovanje od Split do Helsinki. To vam omogućuje da u jednoj pretrazi usporedite cijene različitih prijevoznika i pronađete najbolju cijenu za svoj boravak u Helsinki.

Autobus Split Helsinki

Većina prijevoznika omogućuje online rezervaciju mjesta za autobus Split-Helsinki. Ova usluga se često naplaćuje.

Učestalost polazaka za Split iz Helsinki ovisi o prijevozniku, razdoblju i danu u tjednu. Kako biste imali sveobuhvatan pregled polazaka autobusa za Helsinki, odredite datum polaska i pretražite Vivanoda.

Putnici obično mogu ponijeti prtljagu u autobusima Split-Helsinki, ali je važno provjeriti ograničenja težine i veličine kod prijevoznika. Njihov je broj također vrlo često ograničen.

Prosječna cijena autobusne karte za liniju Split - Helsinki ovisi o prijevozniku i vremenu rezerviranja. Na određene popularne datume cijene se mogu udvostručiti! Usporedite sve cijene autobusa Split-Helsinki na Vivanoda.

Autobusi između Split i Helsinki obično imaju WC za putnike, no uvijek se preporučuje provjeriti kod prijevoznika prije putovanja. U svim slučajevima, pauze na benzinskim postajama na autocesti su zajamčene.

Autobusi Split-Helsinki uglavnom su opremljeni klimatizacijskim sustavom kako bi se osigurala udobnost putnika, posebno ljeti kada su temperature visoke.

Autobusne tvrtke Split Helsinki

FlixBus
FlixBus
Pretražite autobusne karte za Split Helsinki

Letovi Split Helsinki

Airlines Split Helsinki

Finnair
Finnair
LOT Polish Airlines
LOT Polish Airlines
Wizzair
Wizzair
Traži letove Split Helsinki

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska