Preporučena ruta
Split
Putovanje trajekt za Dubrovnik
Dubrovnik
Putovanje trajekt za Bari
Bari
Saznajte cijene
Alternativni pravci
Split
Putovanje trajekt za Ancona
Ancona
Putovanje autobus, vlak, dijeljenje prijevoza za Bari
Bari
Saznajte cijene

Kako doći iz Split u Bari?

Planirate li putovati u Split iz Bari i tražite najbolje mogućnosti prijevoza za svoje putovanje? Znamo da je često teško odabrati najbolje prijevozno sredstvo za putovanje od Split do Bari, bilo zbog cijene, vremena ili praktičnosti. Vivanoda će vam pomoći pronaći sva prijevozna rješenja za putovanje između Split i Bari, bilo avionom, vlakom, autobusom ili zajedničkom vožnjom.

Uz detaljne informacije o svakom načinu prijevoza i prijevozničkim tvrtkama (Trenitalia, FlixBus, Jadrolinija, Blue Line International ili SNAV), možete jednostavno usporediti cijene, rasporede i vremena putovanja kako biste odabrali opciju koja vam najbolje odgovara.

Bez obzira jeste li putnik s ograničenim proračunom ili tražite brz i praktičan način putovanja između Split i Bari, imamo sve informacije koje su vam potrebne za planiranje nezaboravnog putovanja od Split do Bari.

Za vaše putovanje od Split do Bari imate nekoliko opcija prijevoza

Split - Bari trajektom

Trajekt između Split i Bari atraktivna je opcija prijevoza za putnike koji traže putovanje bez stresa i jedinstveno iskustvo.

Autobus od Split do Bari

Autobusi su često najekonomičniji izbor za putovanje od Split do Bari, jer nude izravne opcije putovanja ili s usputnim stajanjima.

Split - Bari vlakom

Ako volite putovati na više ekološki i ekonomičan način, vlak Split Bari je idealan i ispunjava vaša očekivanja.

Zajedničko putovanje Split Bari

Rješenje zajedničkog putovanja između Split i Bari savršeno je ako želite putovati u Bari u dobrom društvu i smanjiti troškove prijevoza. Ali može postojati ograničena fleksibilnost u pogledu vremena i mjesta preuzimanja bilo u Split ili Bari.

Bez obzira na vaš izbor, naša usporedba cijena omogućit će vam da pronađete opciju prijevoza između Split i Bari koja najbolje odgovara vašim potrebama i proračunu.

Informacije o putovanju u Split Bari

Grad polaska
Split
Hrvatska
Split-Dalmacija
Grad odredišta
Bari
Italija
Apulija
Udaljenost
267 km
Izravna veza
Nijedno prijevozno sredstvo ne nudi izravnu vezu
Pretražite karte za Split Bari
Pronađite smještaj u Bari
Lako organizirajte svoje putovanje između Split i Bari uz Vivanodu

Lako organizirajte svoje putovanje između Split i Bari uz Vivanodu

S Vivanodom možete jednostavno usporediti sve dostupne načine prijevoza, kao što su letovi, vlakovi, autobusi i zajednički prijevoz, na temelju vaših preferencija i proračuna. Također možete filtrirati rezultate na temelju cijene, trajanja putovanja, vremena i mogućnosti udobnosti. Zahvaljujući jednostavnosti korištenja i jasnoći, Vivanoda vam omogućuje da u samo nekoliko klikova pronađete karte između Split i Bari koje najbolje odgovaraju vašim potrebama. Vivanoda također prikazuje sve posebne ponude i promocije različitih kompanija kao što su Trenitalia, FlixBus, Jadrolinija, Blue Line International ili SNAV kako bi vam pomogla uštedjeti na vašim kartama. Zato nemojte više oklijevati i koristite Vivanodu sada da potpuno bezbrižno pripremite svoje putovanje između Split i Bari!

Usporedba načina prijevoza između Split i Bari

Prednosti i nedostaci putovanja trajektom između Split i Bari?
Udobnost Trajekt Split Bari nudi puno više prostora za kretanje i opuštanje tijekom putovanja do Bari nego bilo koji drugi način prijevoza.
Ugodno iskustvo Trajektni prijelazi između Split i Bari vrlo su ugodno iskustvo putovanja, često nudeći panoramski pogled na more ili obalu.
Trajanje Putovanje trajektom između Split i Bari može biti dulje od korištenja drugih načina prijevoza poput leta, što može predstavljati neugodnost za putnike koji žure u Bari.
Fleksibilnost Vremena polaska trajekta između Split i Bari mogu biti ograničenija od ostalih načina prijevoza, što može otežati planiranje putovanja u Bari.
Prednosti i mane putovanja vlakom od Split do Bari?
Pristupačnost Željezničke stanice u Split ili Bari nalaze se u središtu grada, što olakšava pristup drugim prijevoznim sredstvima za dolazak u središte grada.
Udobnost Vlakovi između Split i Bari općenito nude više prostora za noge i dodatnu udobnost za putnike.
trošak Karte za vlak za Split Bari mogu biti skuplje od karata za autobus ili dijeljenu vožnju, posebno za brze vlakove.
Fleksibilnost Vrijeme vlakova od Split do Bari može biti ograničeno i može biti teže promijeniti vlak ako je potrebno.
Prednosti i mane putovanja autobusom od Split do Bari?
Usluge na brodu Moderni autobusi koji voze između Split i Bari obično su opremljeni udobnim sjedalima, klima uređajima, besplatnim Wi-Fijem, električnim utičnicama i toaletima.
Cijena Cijene autobusnih karata između Split i Bari često su mnogo jeftinije od karata za vlak ili avion do Bari (a ponekad jeftine poput zajedničkog putovanja), što ih čini pristupačnom opcijom za putnike koji paze na troškove.
Udobnost Split Bari autobusi mogu biti manje udobni od vlakova zbog smanjenog prostora za noge i kvalitete ovjesa.
Vrijeme putovanja Autobusi od Split do Bari većinu su vremena puno sporiji od vlakova do Bari kako bi prevalili udaljenost od 267 km.
Prednosti i nedostaci zajedničkog putovanja od Split do Bari?
Ekonomski Split Bari zajednički prijevoz često je najekonomičniji način prijevoza.
Prilagođenost korisniku Zajednički prijevoz između Split i Bari često je ugodniji i prijateljskiji od drugih načina prijevoza, osobito ako put dijelite s dragim ljudima.
Dostupnost Pronalaženje slobodnih mjesta za zajednički prijevoz između Split i Bari može biti teško, pogotovo ako planirate unaprijed. Većina zajedničkih putovanja nudi se samo nekoliko dana ili tjedana prije polaska.
Pouzdanost Za svoje putovanje u Split Bari morate se osloniti na točnost i pouzdanost vozača. Nije uvijek točan u naznačeno vrijeme.

Odakle ići u Split? Gdje ćemo doći do Bari?

Polazne luke u Split

Split
Kartica

Luke dolaska u Bari

Bari Molo San Vito 4
Kartica

Dolazne autobusne stanice u Bari

Bari Centrale
Kartica
Bari
Kartica

Dolazne stanice u Bari

Bari Centrale
Kartica
Pretražite karte za Split Bari
Pronađite smještaj u Bari

Trajekt Split Bari

Podsjećamo, ne postoji izravna trajektna veza između Split i Bari. Trajanje vožnje trajektom uglavnom ovisi o trajektnoj tvrtki kojom se vozite.

Obično je moguće uzeti svoj automobil na trajekt između Split i Bari, ali to će izazvati dodatne troškove. Preporučujemo da pokrenete pretraživanje cijena karata na Vivanodi kako biste usporedili različite ponude trajekata između Split i Bari i procijenili uvjete prijevoza.

Većina trajektnih kompanija nudi Wi-Fi na brodu između Split i Bari, ali to može izazvati dodatne troškove. Stoga se preporuča provjeriti kod odgovarajuće tvrtke je li Wi-Fi dostupan i naplaćuju li se.

Uvelike ovisi o godišnjem dobu u koje želite putovati između Split i Bari. Podsjećamo vas da ne postoji izravna trajektna linija između Split i Bari te da ćete prijelaz do Bari morati kombinirati s drugim načinom prijevoza.

Trajektne tvrtke Split Bari

Jadrolinija
Jadrolinija
Blue Line International
Blue Line International
SNAV
SNAV
Blueline
Blueline
Traži karte za trajekt Split Bari

Autobus Split Bari

Učestalost polazaka za Split iz Bari ovisi o prijevozniku, razdoblju i danu u tjednu. Kako biste imali sveobuhvatan pregled polazaka autobusa za Bari, odredite datum polaska i pretražite Vivanoda.

Putnici obično mogu ponijeti prtljagu u autobusima Split-Bari, ali je važno provjeriti ograničenja težine i veličine kod prijevoznika. Njihov je broj također vrlo često ograničen.

Pravila otkazivanja i ponovnog rezerviranja mogu se razlikovati ovisno o autobusnoj tvrtki, stoga je važno provjeriti uvjete prilikom rezervacije. U većini slučajeva otkazivanje ili promjena autobusne karte Split-Bari izazvat će dodatne troškove.

Prosječna cijena autobusne karte za liniju Split - Bari ovisi o prijevozniku i vremenu rezerviranja. Na određene popularne datume cijene se mogu udvostručiti! Usporedite sve cijene autobusa Split-Bari na Vivanoda.

Autobusne tvrtke Split Bari

FlixBus
FlixBus
Pretražite autobusne karte za Split Bari

Vlakovi iz Split u Bari

Za djecu, studente i starije osobe koji putuju vlakom između Split i Bari postoje popusti koji ovise o vrsti karte i dobi osobe. Kada u pretrazi na Vivanodi navedete svoju dob, prikazane cijene uzimaju u obzir sve popuste vezane uz vašu dob.

Putnici naravno mogu ponijeti prtljagu sa sobom u vlak između Split i Bari. Ne postoji ograničenje težine, ali neke željezničke tvrtke ograničavaju njihov broj i zahtijevaju dodatnu naknadu. S druge strane, veličina prtljage mora biti razumna s obzirom na često ograničen prostor unutar vlakova.

Prosječno vrijeme putovanja vlakom između Split i Bari ovisi o vrsti vlaka kojim idete. Regionalni ili međugradski vlakovi za Bari sporiji su od TGV-a. Usporedite trajanje svih putovanja tražeći cijene na Vivanodi.

Kako biste dobili najbolje cijene za karte za vlak između Split i Bari, preporučamo rezervirati unaprijed, biti fleksibilni s rasporedom i usporediti cijene karata s Vivanodom.

Željezničke tvrtke između Split i Bari

Trenitalia
Trenitalia
Traži karte za vlak Split Bari

Zajedničko putovanje Split Bari

Na Vivanodi, našoj platformi za usporedbu načina prijevoza između Split i Bari, imat ćete pristup svim dostupnim ponudama zajedničkog prijevoza s cijenom, približnim trajanjem i lokacijama preuzimanja.

Prosječna cijena zajedničkog putovanja između Split i Bari ovisi o nekoliko čimbenika, uključujući doba godine, potražnju i ponudu te korištenu platformu za dijeljenje vožnje. Kako biste dobili vrlo preciznu procjenu cijene i dostupnosti zajedničkog putovanja Split-Bari, pokrenite pretraživanje na Vivanoda unosom datuma putovanja.

Vozači u zajedničkoj vožnji često imaju ograničenja u pogledu velike prtljage zbog ograničenog prostora u vozilu. Stoga se preporuča kontaktirati vozača prije putovanja iz Split u Bari kako biste razgovarali o ovim pitanjima.

Zajedničko putovanje općenito se smatra sigurnom opcijom za putovanje između Split i Bari. Međutim, važno je provjeriti recenzije i ocjene vozača prije rezerviranja putovanja. Također se preporučuje da svoje osobne podatke za kontakt dijelite samo s osobama kojima vjerujete.

Platforma za zajedničko korištenje automobila Split Bari

Blablacar
Blablacar
Potražite zajednički prijevoz Split Bari
Filtri pretraživanja
Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska