Preporučena ruta
Split
Izravno putovanje do Barcelona let
Barcelona
Saznajte cijene
Alternativni pravci
Split
Putovanje trajekt za Ancona
Ancona
Putovanje let za Barcelona
Barcelona
Saznajte cijene
Split
Putovanje dijeljenje prijevoza, autobus za Beč
Beč
Putovanje let za Barcelona
Barcelona
Saznajte cijene

Kako doći iz Split u Barcelona?

Planirate li putovati u Split iz Barcelona i tražite najbolje mogućnosti prijevoza za svoje putovanje? Znamo da je često teško odabrati najbolje prijevozno sredstvo za putovanje od Split do Barcelona, bilo zbog cijene, vremena ili praktičnosti. Vivanoda će vam pomoći pronaći sva prijevozna rješenja za putovanje između Split i Barcelona, bilo avionom, vlakom, autobusom ili zajedničkom vožnjom.

Uz detaljne informacije o svakom načinu prijevoza i prijevozničkim tvrtkama (FlixBus, Niki Airlines, Vueling Airlines, Austrian Airlines ili Blue Line International), možete jednostavno usporediti cijene, rasporede i vremena putovanja kako biste odabrali opciju koja vam najbolje odgovara.

Bez obzira jeste li putnik s ograničenim proračunom ili tražite brz i praktičan način putovanja između Split i Barcelona, imamo sve informacije koje su vam potrebne za planiranje nezaboravnog putovanja od Split do Barcelona.

Za vaše putovanje od Split do Barcelona imate nekoliko opcija prijevoza

Split - Barcelona trajektom

Trajekt između Split i Barcelona atraktivna je opcija prijevoza za putnike koji traže putovanje bez stresa i jedinstveno iskustvo.

Autobus od Split do Barcelona

Autobusi su često najekonomičniji izbor za putovanje od Split do Barcelona, jer nude izravne opcije putovanja ili s usputnim stajanjima.

Letovi Split Barcelona

Mnogi letovi povezuju Split s Barcelona svaki dan, što je brza i praktična opcija za putnike. Ako ste u žurbi, avion je najbrže rješenje da stignete u Barcelona u rekordnom roku.

Bez obzira na vaš izbor, naša usporedba cijena omogućit će vam da pronađete opciju prijevoza između Split i Barcelona koja najbolje odgovara vašim potrebama i proračunu.

Informacije o putovanju u Split Barcelona

Grad polaska
Split
Hrvatska
Split-Dalmacija
Grad odredišta
Barcelona
Španija
Katalonija
Udaljenost
1194 km
Izravna veza
Nijedno prijevozno sredstvo ne nudi izravnu vezu
Pretražite karte za Split Barcelona
Pronađite smještaj u Barcelona
Lako organizirajte svoje putovanje između Split i Barcelona uz Vivanodu

Lako organizirajte svoje putovanje između Split i Barcelona uz Vivanodu

S Vivanodom možete jednostavno usporediti sve dostupne načine prijevoza, kao što su letovi, vlakovi, autobusi i zajednički prijevoz, na temelju vaših preferencija i proračuna. Također možete filtrirati rezultate na temelju cijene, trajanja putovanja, vremena i mogućnosti udobnosti. Zahvaljujući jednostavnosti korištenja i jasnoći, Vivanoda vam omogućuje da u samo nekoliko klikova pronađete karte između Split i Barcelona koje najbolje odgovaraju vašim potrebama. Vivanoda također prikazuje sve posebne ponude i promocije različitih kompanija kao što su FlixBus, Niki Airlines, Vueling Airlines, Austrian Airlines ili Blue Line International kako bi vam pomogla uštedjeti na vašim kartama. Zato nemojte više oklijevati i koristite Vivanodu sada da potpuno bezbrižno pripremite svoje putovanje između Split i Barcelona!

Usporedba načina prijevoza između Split i Barcelona

Prednosti i mane putovanja autobusom od Split do Barcelona?
Fleksibilnost Autobusne tvrtke nude mnoge mogućnosti voznog reda za putovanje između Split i Barcelona, što može biti zgodno ako imate određena vremenska ograničenja.
Cijena Cijene autobusnih karata između Split i Barcelona često su mnogo jeftinije od karata za vlak ili avion do Barcelona (a ponekad jeftine poput zajedničkog putovanja), što ih čini pristupačnom opcijom za putnike koji paze na troškove.
Udobnost Split Barcelona autobusi mogu biti manje udobni od vlakova zbog smanjenog prostora za noge i kvalitete ovjesa.
Vrijeme putovanja Autobusi od Split do Barcelona većinu su vremena puno sporiji od vlakova do Barcelona kako bi prevalili udaljenost od 1194 km.
Prednosti i nedostaci putovanja trajektom između Split i Barcelona?
Udobnost Trajekt Split Barcelona nudi puno više prostora za kretanje i opuštanje tijekom putovanja do Barcelona nego bilo koji drugi način prijevoza.
Praktično Moguće je putovati i vozilom, što može biti vrlo praktično za obiteljski odmor i prijevoz teške ili glomazne prtljage.
Trajanje Putovanje trajektom između Split i Barcelona može biti dulje od korištenja drugih načina prijevoza poput leta, što može predstavljati neugodnost za putnike koji žure u Barcelona.
Cijena Cijene karata za prijelaze između Split i Barcelona mogu biti više od ostalih načina prijevoza.
Prednosti i nedostaci letenja između Split i Barcelona?
Ubrzati Zrakoplovi između Split i Barcelona najbrži su način prijevoza za putovanje od 1194 km između Split i Barcelona.
Izbor zrakoplovnih prijevoznika Mnogo je zračnih prijevoznika koji obavljaju letove od Split do Barcelona, bilo izravne ili s međuslijetanjem, dajući putnicima mnogo izbora.
Sigurnosne provjere Putnici koji lete za Barcelona često moraju ranije stići u Split zračnu luku zbog strogih sigurnosnih provjera.
Cijena Avionske karte od Split do Barcelona mogu biti skuplje od karata za vlak ili autobus, posebno tijekom razdoblja velike gužve (praznici, vikendi itd.).

Odakle ići u Split? Gdje ćemo doći do Barcelona?

Polazne luke u Split

Split
Kartica

Polazne autobusne stanice u Split

Split
Kartica
Split
Kartica

Polazne zračne luke u Split

Split
Kartica

Dolazne zračne luke u Barcelona

Barcelona-El Prat
Kartica
Pretražite karte za Split Barcelona
Pronađite smještaj u Barcelona

Trajekt Split Barcelona

Uvijek se preporuča unaprijed rezervirati prijevoz trajektom između Split i Barcelona, osobito u razdobljima najveće gužve. To vam omogućuje da dobijete najbolje cijene i jamčite svoje mjesto na brodu.

Cijena trajektne karte između Split i Barcelona može varirati ovisno o trajektnoj kompaniji i sezoni. Stoga se preporučuje da na Vivanodi pokrenete pretragu prijevoza za rutu Split-Barcelona. Moći ćete usporediti različite tvrtke kako biste saznali trenutne cijene.

Pogodnosti na trajektu od Split do Barcelona razlikuju se ovisno o trajektnoj tvrtki i vrsti broda. Međutim, moderni trajekti obično nude sadržaje kao što su restorani, barovi, trgovine, dječja igrališta, saloni i kabine.

Neke trajektne tvrtke koje plove između Split i Barcelona nude snižene cijene za djecu i starije osobe. Preporučljivo je izvršiti pretragu cijena na Vivanodi navodeći dob putnika kako biste provjerili jesu li ti popusti dostupni.

Trajektne tvrtke Split Barcelona

Blue Line International
Blue Line International
Jadrolinija
Jadrolinija
SNAV
SNAV
Blueline
Blueline
Traži karte za trajekt Split Barcelona

Autobus Split Barcelona

Učestalost polazaka za Split iz Barcelona ovisi o prijevozniku, razdoblju i danu u tjednu. Kako biste imali sveobuhvatan pregled polazaka autobusa za Barcelona, odredite datum polaska i pretražite Vivanoda.

Većina autobusa koji putuju između Split i Barcelona noviji su i najčešće imaju ugrađene električne utičnice za punjenje uređaja, ali to može varirati ovisno o prijevozniku.

Autobusi između Split i Barcelona obično imaju WC za putnike, no uvijek se preporučuje provjeriti kod prijevoznika prije putovanja. U svim slučajevima, pauze na benzinskim postajama na autocesti su zajamčene.

Većina prijevoznika omogućuje online rezervaciju mjesta za autobus Split-Barcelona. Ova usluga se često naplaćuje.

Autobusne tvrtke Split Barcelona

FlixBus
FlixBus
Pretražite autobusne karte za Split Barcelona

Letovi Split Barcelona

Airlines Split Barcelona

Niki Airlines
Niki Airlines
Vueling Airlines
Vueling Airlines
Austrian Airlines
Austrian Airlines
Eurowings
Eurowings
Traži letove Split Barcelona
Filtri pretraživanja
Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska