Putujte od Split u Ancona

Organizirajte svoje putovanje Split u Ancona u autobus, trajekt, carpooling

Datum odlaska
(Datum povratka)
1
Traženje  
Oglašavanje

2 opcije za povratak Split u Ancona u trajekt, automobil, autobus

  • Odaberite rutu po svom izboru
  • Unesite datume putovanja kako biste pronašli najbolje ponude.
1
Split
Ancona
  • Nabavite cijene
2
Split
Zadar
Ancona
/
  • Nabavite cijene

Putovati Split Ancona

Načini prijevozacarpooling, trajekt, autobus
udaljenost237 km
Izravna linijaDa

Kako otići Split u Ancona?

Nudimo 2 ruta u autobus, trajekt, carpooling za pripremu putovanja Split Ancona, Prikazana putovanja klasificirana su prema indeksu uspješnosti (mjereno prema broju promjena, procijenjenom trajanju, udaljenosti od zračne luke do središta grada u kojem se odvija…). Moći ćete:
  • Poredaj rezultate prema načinu prijevoza (autobus, trajekt, carpooling).
  • Nabavite cijene, vrijeme i trajanje putovanja Split Anconaklikom na gumb 'Pogledajte cijene' i navodeći datume putovanja i broj putnika. Pažnja: nastojimo prikupiti najviše stope od raznih partnerskih turističkih stranica kako bismo vas u najboljem slučaju obavijestili, ali to nije uvijek moguće.
  • Pronađite gradove grada Split i Ancona na karti, kao i na ruti Split Ancona i različite točke korespondencije (Pomorska postaja Ancona Molo Wojtyla, Pomorska postaja Split, Autobusni kolodvor Split) klikom na gumb "Pojedinosti i karta".
  • Pronađite hotel u Ancona

Svi načini prijevoza Split Ancona

Za putovanje Split (Split-Dalmacija, Hrvatska) do Ancona (Marches, Italija) s udaljenosti od 237 km možete posuditi 3 načina prijevoza, moguće kombinacije carpooling, trajekt i/ili autobus, a prema tome trajanje putovanja bit će značajno različito,
Postoji izravna trajektna linija koja će vam omogućiti da dođete Ancona od Split,
Ukrcat ćete se u luku Split na 1.8 km od Splitna brodu Blue Line International, Jadrolinija, SNAV ili Blueline. Brod će pristati u luciAncona Molo Wojtyla na 1.1 km od Ancona, Savjetujemo vam da odete u lukuSplit za ukrcaj jedan do dva sata prije vremena naznačenog na vašoj rezervaciji.
Iako nije moguće napraviti put Split Ancona samo autobusom postoje i druga prijevozna sredstva (trajekt) koji će dovršiti putovanje Split-Zadar,
Vi ćete se ukrcati na FlixBus bus na Split, Autobus će vas odvesti na autobusnu stanicuZadar Ul. kralja Tvrtka 2 (1.3 km od Zadar, Hrvatska). Idite na autobusnu stanicuSplit (na 1.5 km od Split) najkasnije 15 minuta prije polaska za Zadar,
Blablacar je glavna platforma za prijevoz automobila u Europi gdje vozači imaju Split-Zadar može vas odvesti kao putnika i kombinirati s putovanjem u trajekt pokriti cijelo putovanje.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)