Kako doći do Leeds?

Planirate li putovanje u Leeds? Ali ne znate kako doći do toga? Vivanoda vam pomaže organizirati putovanje u Leeds dopuštajući vam pretraživanje i usporedbu najboljih ponuda za vlak, autobus i letovi.

Vlakovi za Leeds

Vlak je ekonomičan i ekološki način da dođete do Leeds. Na taj način možete jednostavno stići u središte Leeds i uživati ​​u znamenitostima.

Autobus za Leeds

Međugradski autobus izuzetno je ekonomično prijevozno sredstvo za boravak u Leeds. S druge strane, putovanje autobusom do Leeds puno je sporije nego vlakom ili avionom.

Letovi za Leeds

Let je najbrži način da stignete do Leeds. Međutim, morate dodati vrijeme potrebno da stignete do zračne luke, koja je izvan središta Leeds. Cijene letova za Leeds također su često atraktivne.

Prijevoz do Leeds u brojkama

Zemlja
Ujedinjeno Kraljevstvo
Broj tvrtki koje opslužuju Leeds
17
Broj stanica ili zračnih luka u Leeds
1 zračnih luka
6 stanica
1 autobusnih stanica
Pretražite i pronađite karte za Leeds
Tražite smještaj u Leeds
Zašto tražiti karte za putovanje u Leeds s Vivanodom?

Zašto tražiti karte za putovanje u Leeds s Vivanodom?

Kada planirate putovanje u Leeds, važno je odabrati način prijevoza na temelju svojih potreba, proračuna, vremena i udobnosti. Bilo da putujete vlak, autobus ili letovi, izbor prijevoza može značajno utjecati na cijenu i kvalitetu vašeg putovanja u Leeds. Zato je za kupnju karte za Leeds važno koristiti komparator prijevoza i cijena.

Vivanoda je praktičan alat koji vam omogućuje da brzo pronađete najbolje mogućnosti putovanja u Leeds u pogledu cijene, vremena i kvalitete. S Vivanodom možete usporediti različite karte za vlak, autobus i letovi dostupne za vaše putovanje u Leeds. Na taj način ćete pronaći najjeftinije i najprikladnije opcije za svoje potrebe.

Najpopularnije rute za Leeds

Predstavljamo najpopularnije rute do Leeds iz svih većih europskih gradova, bilo vlak, autobus ili letovi. Bilo da želite pronaći najjeftiniji let za Leeds, najbrži vlak ili najudobniji autobus, prikupili smo sve informacije koje su vam potrebne da s povjerenjem isplanirate svoje putovanje u Leeds.

Bez obzira putujete li iz Split, Pula, Manchester, Sheffield, Wakefield ili Southampton ili nekog drugog većeg europskog grada, uspoređujemo različite načine prijevoza kako bismo vam pomogli odabrati najbolju opciju za dolazak u Leeds. Pronaći ćete informacije o najpopularnijim rutama, prijevozničkim tvrtkama, vremenima putovanja, cijenama karata i savjete za sigurno i udobno putovanje. Također smo uključili savjete kako uštedjeti novac i pronaći najbolje cijene karata za Leeds. Bez obzira jeste li putnik s ograničenim proračunom ili tražite vrhunsku udobnost, ovdje ćete pronaći sve mogućnosti za planiranje putovanja u Leeds s povjerenjem.

Pretražite i pronađite karte za Leeds
Tražite smještaj u Leeds

Putovanje vlakom do Leeds

Gdje su željezničke stanice u Leeds?

Da biste došli do Leeds vlakom, možete birati između 6 stanica, uključujući Leeds, Bramley (West Yorks), Burley Park, Cottingley, Cross Gates i Headingley.

Leeds
Stanica udaljena 1.4 km od centra Leeds
Kartica
Bramley (West Yorks)
Stanica udaljena 6.6 km od centra Leeds
Kartica
Burley Park
Stanica udaljena 2.8 km od centra Leeds
Kartica
Cottingley
Stanica udaljena 5.4 km od centra Leeds
Kartica
Cross Gates
Stanica udaljena 5.6 km od centra Leeds
Kartica
Headingley
Stanica udaljena 4.0 km od centra Leeds
Kartica
Traži karte za vlak do Leeds

Putovanje autobusom do Leeds

Savjeti kako pronaći jeftiniju autobusnu kartu za Leeds

Iako je putovanje autobusom već ekonomičan način dolaska do Leeds, uvijek postoje načini da uštedite još više.

Fleksibilnost datuma: prednost za vaše putovanje autobusom u Leeds
Ako nemate određeni datum za putovanje u Leeds autobusom, najbolje je isprobati više datuma i izbjeći vikend jer su karte iz Lostwithiel, Liskeard, Par, Wetherby, Peterlee ili Teignmouth često skuplje!
Nemojte čekati zadnji trenutak da rezervirate kartu za Leeds
Nakon što pronađete najnižu cijenu karte na Vivanodi za svoje putovanje u Leeds iz, na primjer, Manchester, Sheffield, Wakefield, Southampton, Glasgow ili Bristol, odaberite je i bit ćete preusmjereni na web stranicu prijevoznika (MegaBus i National Express). Preporučamo da brzo rezervirate svoju kartu jer cijene mogu brzo porasti!
Potražite promocije MegaBus i National Express
MegaBus i National Express redovito nude posebne ponude i popuste, što može biti dobra prilika da smanjite svoj Leeds budžet.

Gdje su autobusne stanice u Leeds?

Postoji samo jedna autobusna stanica (ili autobusna stanica) s koje možete stići u Leeds.

Leeds
Autobusni kolodvor 5984.6 km od Leeds
Kartica
Traži autobusne karte za Leeds

Odletite u Leeds

Nekoliko savjeta za jeftine letove do Leeds

Kako biste maksimalno povećali svoje šanse za let za Leeds po najboljoj vrijednosti za novac, slijedite nekoliko pravila. Podsjećamo vas ovdje.

Najbolje je letjeti u Leeds u utorak ili srijedu.
Određenim danima u tjednu, poput utorka i srijede, letovi za Leeds manje su popunjeni nego petkom ili nedjeljom. Dakle, jeftinije su.
Ako rezervirate let za Leeds nekoliko mjeseci unaprijed, često ćete dobiti najbolje cijene
Većina zračnih prijevoznika omogućuje rezervaciju leta za Leeds 12 mjeseci unaprijed. Cijene su obično puno niže nego nekoliko dana prije polaska.
Dajte prednost niskotarifnim zrakoplovnim prijevoznicima
Odabirom niskotarifnih zrakoplovnih kompanija imate veće šanse za jeftin let do Leeds. Budite oprezni, jer ove zrakoplovne kompanije često lete do sekundarnih zračnih luka koje su puno manje dostupne iz središta Leeds.

Gdje su zračne luke u Leeds?

Da biste došli do Leeds avionom, dođite u zračnu luku Leeds-Bradford.

Leeds-Bradford
Zračna luka udaljena je 10.7 km od Leeds
Kartica
Tražite letove za Leeds
None
None
None
None