Putujte od Pula u London

Organizirajte svoje putovanje Pula u London u autobus, trajekt, carpooling, avion

Datum odlaska
(Datum povratka)
1
Traženje  
Oglašavanje

2 opcije za povratak Pula u London u avion, trajekt, automobil, autobus

  • Odaberite rutu po svom izboru
  • Unesite datume putovanja kako biste pronašli najbolje ponude.
1
Pula
London
  • Nabavite cijene
2
Pula
Venecija
London
/
/
  • Nabavite cijene

Putovati Pula London

Načini prijevozaavion, carpooling, trajekt, autobus
udaljenost1268 km
Izravna linijaDa

Kako otići Pula u London?

Nudimo 2 ruta u autobus, trajekt, carpooling, avion za pripremu putovanja Pula London, Prikazana putovanja klasificirana su prema indeksu uspješnosti (mjereno prema broju promjena, procijenjenom trajanju, udaljenosti od zračne luke do središta grada u kojem se odvija…). Moći ćete:
  • Poredaj rezultate prema načinu prijevoza (autobus, trajekt, carpooling, avion).
  • Nabavite cijene, vrijeme i trajanje putovanja Pula Londonklikom na gumb 'Pogledajte cijene' i navodeći datume putovanja i broj putnika. Pažnja: nastojimo prikupiti najviše stope od raznih partnerskih turističkih stranica kako bismo vas u najboljem slučaju obavijestili, ali to nije uvijek moguće.
  • Pronađite gradove grada Pula i London na karti, kao i na ruti Pula London i različite točke korespondencije (Zračna luka Gatwick, Zračna luka Heathrow, Zračna luka Luton, Zračna luka Stansted, Pomorska postaja Pula, ...) klikom na gumb "Pojedinosti i karta".
  • Pronađite hotel u London

Svi načini prijevoza Pula London

Za putovanje Pula (Istra, Hrvatska) do London (Engleska, Ujedinjeno Kraljevstvo) s udaljenosti od 1268 km možete posuditi 4 načina prijevoza, moguće kombinacije avion, carpooling, trajekt i/ili autobus, a prema tome trajanje putovanja bit će značajno različito,
Izravni let Pula > London će biti najbrži put do odredišta.
Izlaz Pula i stići dovoljno rano (najmanje 2 sata prije vašeg odlaska) u zračnu luku Pula PUY 7.1 km, za prijavu vaše prtljage za let do London (zračna luka od Gatwick, IATA kod: LGW) kojim upravlja Norwegian Air Shuttle ili Easyjet.
Nema izravnog prijelaza Pula Londonmorat ćete upotrijebiti drugi način (avion) kombinirati s trajektom za dovršetak prijelaza na more Pula-Venecija,
Ukrcat ćete se u luku Pula na 0.7 km od Pulana brodu Commodore Cruises , Venezia Lines ili Atlas Kompas. Brod će pristati u luciVenezia Tronchetto na 2.7 km od Venecija, Savjetujemo vam da odete u lukuPula za ukrcaj jedan do dva sata prije vremena naznačenog na vašoj rezervaciji.
Iako nije moguće napraviti put Pula London samo autobusom postoje i druga prijevozna sredstva (avion) koji će dovršiti putovanje Pula-Venecija,
Vi ćete se ukrcati na FlixBus bus na Pula, Autobus će vas odvesti na autobusnu stanicuVenice (Tronchetto) (2.6 km od Venecija, Italija). Idite na autobusnu stanicuPula (na 1.3 km od Pula) najkasnije 15 minuta prije polaska za Venecija,
Blablacar je glavna platforma za prijevoz automobila u Europi gdje vozači imaju Pula-Venecija može vas odvesti kao putnika i kombinirati s putovanjem u avion pokriti cijelo putovanje.

Transportne tvrtke idu od Pula u London?

Brodarske tvrtke
Brodovi Commodore Cruises a osiguravaju pomorsku vezu između luke Pula i to od Venecija (Venezia Tronchetto u gradu 2.7 km)
Venezia Lines trajekti čine prijelaz između Pula i Venecija gdje će služiti lukama Pula i Venezia Tronchetto odnosno 0.7 km i 2.7 km od središta njihovih gradova.
Brodovi Atlas Kompas upravljaju morskom vezom između luke Pula i to od Venecija (Venezia Tronchetto u gradu 2.7 km)
Airlines
Ryanair leti od zračne luke Treviso TSF nalazi se u 27 km. središtu grada Venecija u London (dolazak u zračnu luku Stansted STN)
British Airways osigurava rotaciju od zračne luke Marco Polo VCE (nalazi se na 7.9 km od središta grada) Venecija, Italija) na London (posluživanje zračne luke Gatwick LGW)
Norwegian Air Shuttle upravlja letom od zračne luke Pula PUY nalazi se u 7.1 km. središtu grada Pula u London (dolazak u zračnu luku Gatwick LGW)
Easyjet osigurava zračnu vezu od zračne luke Pula PUY (nalazi se na 7.1 km od središta grada) Pula, Hrvatska) na London (posluživanje zračne luke Gatwick LGW)
Carpooling
Ovisno o traženom datumu, Blablacar može ponuditi ponude za izvršenje carpooling Pula-Venecija (134 km)
Autobusna poduzeća
Autobusni operater FlixBus pruža uslugu autobusnog prijevoza od autobusnog kolodvora Pula u Pula i to od Venice (Tronchetto) (Veneto Italija)
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)