Preporučena ruta
Padova
Izravno putovanje do Zagreb autobus, dijeljenje prijevoza
Zagreb
Saznajte cijene
Alternativni pravci
Padova
Putovanje vlak, dijeljenje prijevoza, autobus za Trieste
Trieste
Putovanje autobus, dijeljenje prijevoza za Zagreb
Zagreb
Saznajte cijene
Padova
Putovanje vlak, dijeljenje prijevoza, autobus za Venecija
Venecija
Putovanje autobus, dijeljenje prijevoza za Zagreb
Zagreb
Saznajte cijene

Kako doći iz Padova u Zagreb?

Planirate li putovati u Padova iz Zagreb i tražite najbolje mogućnosti prijevoza za svoje putovanje? Znamo da je često teško odabrati najbolje prijevozno sredstvo za putovanje od Padova do Zagreb, bilo zbog cijene, vremena ili praktičnosti. Vivanoda će vam pomoći pronaći sva prijevozna rješenja za putovanje između Padova i Zagreb, bilo avionom, vlakom, autobusom ili zajedničkom vožnjom.

Uz detaljne informacije o svakom načinu prijevoza i prijevozničkim tvrtkama (FlixBus, Blablacar, Trenitalia, ÖBB ili Italo (NTV)), možete jednostavno usporediti cijene, rasporede i vremena putovanja kako biste odabrali opciju koja vam najbolje odgovara.

Bez obzira jeste li putnik s ograničenim proračunom ili tražite brz i praktičan način putovanja između Padova i Zagreb, imamo sve informacije koje su vam potrebne za planiranje nezaboravnog putovanja od Padova do Zagreb.

Za vaše putovanje od Padova do Zagreb imate nekoliko opcija prijevoza

Autobus od Padova do Zagreb

Autobusi su često najekonomičniji izbor za putovanje od Padova do Zagreb, jer nude izravne opcije putovanja ili s usputnim stajanjima.

Padova - Zagreb vlakom

Ako volite putovati na više ekološki i ekonomičan način, vlak Padova Zagreb je idealan i ispunjava vaša očekivanja.

Zajedničko putovanje Padova Zagreb

Rješenje zajedničkog putovanja između Padova i Zagreb savršeno je ako želite putovati u Zagreb u dobrom društvu i smanjiti troškove prijevoza. Ali može postojati ograničena fleksibilnost u pogledu vremena i mjesta preuzimanja bilo u Padova ili Zagreb.

Bez obzira na vaš izbor, naša usporedba cijena omogućit će vam da pronađete opciju prijevoza između Padova i Zagreb koja najbolje odgovara vašim potrebama i proračunu.

Informacije o putovanju u Padova Zagreb

Grad polaska
Padova
Italija
Veneto
Grad odredišta
Zagreb
Hrvatska
Zagreb
Udaljenost
324 km
Izravna veza
Da, izravna veza autobus i dijeljenje prijevoza
Pretražite karte za Padova Zagreb
Pronađite smještaj u Zagreb
Lako organizirajte svoje putovanje između Padova i Zagreb uz Vivanodu

Lako organizirajte svoje putovanje između Padova i Zagreb uz Vivanodu

S Vivanodom možete jednostavno usporediti sve dostupne načine prijevoza, kao što su letovi, vlakovi, autobusi i zajednički prijevoz, na temelju vaših preferencija i proračuna. Također možete filtrirati rezultate na temelju cijene, trajanja putovanja, vremena i mogućnosti udobnosti. Zahvaljujući jednostavnosti korištenja i jasnoći, Vivanoda vam omogućuje da u samo nekoliko klikova pronađete karte između Padova i Zagreb koje najbolje odgovaraju vašim potrebama. Vivanoda također prikazuje sve posebne ponude i promocije različitih kompanija kao što su FlixBus, Blablacar, Trenitalia, ÖBB ili Italo (NTV) kako bi vam pomogla uštedjeti na vašim kartama. Zato nemojte više oklijevati i koristite Vivanodu sada da potpuno bezbrižno pripremite svoje putovanje između Padova i Zagreb!

Usporedba načina prijevoza između Padova i Zagreb

Prednosti i nedostaci zajedničkog putovanja od Padova do Zagreb?
Prilagođenost korisniku Zajednički prijevoz između Padova i Zagreb često je ugodniji i prijateljskiji od drugih načina prijevoza, osobito ako put dijelite s dragim ljudima.
Ekološki Dijeljenjem vozila jedne osobe smanjujete utjecaj na okoliš putovanja od Padova do Zagreb.
Ekonomski Padova Zagreb zajednički prijevoz često je najekonomičniji način prijevoza.
Pouzdanost Za svoje putovanje u Padova Zagreb morate se osloniti na točnost i pouzdanost vozača. Nije uvijek točan u naznačeno vrijeme.
Udobnost Prostor u automobilu morate dijeliti s drugim putnicima tijekom cijelog putovanja između Padova i Zagreb.
Dostupnost Pronalaženje slobodnih mjesta za zajednički prijevoz između Padova i Zagreb može biti teško, pogotovo ako planirate unaprijed. Većina zajedničkih putovanja nudi se samo nekoliko dana ili tjedana prije polaska.
Prednosti i mane putovanja autobusom od Padova do Zagreb?
Usluge na brodu Moderni autobusi koji voze između Padova i Zagreb obično su opremljeni udobnim sjedalima, klima uređajima, besplatnim Wi-Fijem, električnim utičnicama i toaletima.
Cijena Cijene autobusnih karata između Padova i Zagreb često su mnogo jeftinije od karata za vlak ili avion do Zagreb (a ponekad jeftine poput zajedničkog putovanja), što ih čini pristupačnom opcijom za putnike koji paze na troškove.
Fleksibilnost Autobusne tvrtke nude mnoge mogućnosti voznog reda za putovanje između Padova i Zagreb, što može biti zgodno ako imate određena vremenska ograničenja.
Udobnost Padova Zagreb autobusi mogu biti manje udobni od vlakova zbog smanjenog prostora za noge i kvalitete ovjesa.
Vrijeme putovanja Autobusi od Padova do Zagreb većinu su vremena puno sporiji od vlakova do Zagreb kako bi prevalili udaljenost od 324 km.
Prednosti i mane putovanja vlakom od Padova do Zagreb?
Pristupačnost Željezničke stanice u Padova ili Zagreb nalaze se u središtu grada, što olakšava pristup drugim prijevoznim sredstvima za dolazak u središte grada.
Ekološki Vlak Padova Zagreb smatra se ekološki prihvatljivijim prijevoznim sredstvom od aviona ili osobnih automobila.
Udobnost Vlakovi između Padova i Zagreb općenito nude više prostora za noge i dodatnu udobnost za putnike.
trošak Karte za vlak za Padova Zagreb mogu biti skuplje od karata za autobus ili dijeljenu vožnju, posebno za brze vlakove.
Fleksibilnost Vrijeme vlakova od Padova do Zagreb može biti ograničeno i može biti teže promijeniti vlak ako je potrebno.

Odakle ići u Padova? Gdje ćemo doći do Zagreb?

Polazne autobusne stanice u Padova

Padova Autostazione Viale della Pace
Kartica
Padua
Kartica

Polazne stanice u Padova

Padova
Kartica

Dolazne autobusne stanice u Zagreb

Zagreb
Kartica
Pretražite karte za Padova Zagreb
Pronađite smještaj u Zagreb

3 savjeta za jeftinije putovanje između Padova i Zagreb

Odlučili ste putovati iz Padova u Zagreb i tražite načine da uštedite na prijevoznoj karti? Predstavljamo vam 3 praktična savjeta za uštedu novca na vašem putovanju. Bilo da se odlučite na autobus, vlak ili dijeljenje prijevoza, ovi savjeti pomoći će vam pronaći najbolje cijene za putovanje Padova-Zagreb.

  • 1. Usporedi cijene
    Korištenje Vivanode odličan je način da pronađete najbolje cijene za svoje putovanje od Padova do Zagreb. To vam omogućuje da u jednoj pretrazi usporedite cijene različitih prijevoznika i pronađete najbolju cijenu za svoj boravak u Zagreb.
  • 2. Izbjegavajte špice
    Karte Padova-Zagreb vrlo su često jeftinije ako putujete izvan špica. Izbjegavanjem ovih prometnih razdoblja dana, mogli biste uštedjeti novac na svojoj prijevoznoj karti. Osim toga, putovanje u Zagreb izvan špica može vam omogućiti da uživate u udobnijem putovanju.
  • 3. Rezerviraj unaprijed
    Ovaj savjet često je najpoznatiji za uštedu na prijevoznoj karti između Padova i Zagreb. Doista, karte za vlak, avion, autobus ili trajekt često su jeftinije ako ih kupite dovoljno unaprijed. To vam ponekad može uštedjeti desetke ili čak stotine eura na vašem putovanju Padova-Zagreb.

Autobus Padova Zagreb

Pravila otkazivanja i ponovnog rezerviranja mogu se razlikovati ovisno o autobusnoj tvrtki, stoga je važno provjeriti uvjete prilikom rezervacije. U većini slučajeva otkazivanje ili promjena autobusne karte Padova-Zagreb izazvat će dodatne troškove.

Vrijeme putovanja autobusom između Padova i Zagreb obično varira ovisno o prometnim uvjetima i zaustavljanjima na putu. Vivanoda će vam omogućiti da u stvarnom vremenu vidite sve autobuse koji putuju za Zagreb za vaš datum putovanja.

Većina autobusa koji putuju između Padova i Zagreb noviji su i najčešće imaju ugrađene električne utičnice za punjenje uređaja, ali to može varirati ovisno o prijevozniku.

Putnici obično mogu ponijeti prtljagu u autobusima Padova-Zagreb, ali je važno provjeriti ograničenja težine i veličine kod prijevoznika. Njihov je broj također vrlo često ograničen.

Učestalost polazaka za Padova iz Zagreb ovisi o prijevozniku, razdoblju i danu u tjednu. Kako biste imali sveobuhvatan pregled polazaka autobusa za Zagreb, odredite datum polaska i pretražite Vivanoda.

Većina prijevoznika omogućuje online rezervaciju mjesta za autobus Padova-Zagreb. Ova usluga se često naplaćuje.

Autobusne tvrtke Padova Zagreb

FlixBus
FlixBus
Pretražite autobusne karte za Padova Zagreb

Vlakovi iz Padova u Zagreb

Za djecu, studente i starije osobe koji putuju vlakom između Padova i Zagreb postoje popusti koji ovise o vrsti karte i dobi osobe. Kada u pretrazi na Vivanodi navedete svoju dob, prikazane cijene uzimaju u obzir sve popuste vezane uz vašu dob.

Prosječno vrijeme putovanja vlakom između Padova i Zagreb ovisi o vrsti vlaka kojim idete. Regionalni ili međugradski vlakovi za Zagreb sporiji su od TGV-a. Usporedite trajanje svih putovanja tražeći cijene na Vivanodi.

Preporuča se rezervirati kartu za vlak između Padova i Zagreb barem nekoliko tjedana unaprijed kako biste dobili najbolje cijene.

Karte za vlak između Padova i Zagreb mogu se povratiti ili zamijeniti, ali općenito su skuplje. Najjeftinije karte su nepovratne i nezamjenjive.

Kako biste dobili najbolje cijene za karte za vlak između Padova i Zagreb, preporučamo rezervirati unaprijed, biti fleksibilni s rasporedom i usporediti cijene karata s Vivanodom.

Putnici naravno mogu ponijeti prtljagu sa sobom u vlak između Padova i Zagreb. Ne postoji ograničenje težine, ali neke željezničke tvrtke ograničavaju njihov broj i zahtijevaju dodatnu naknadu. S druge strane, veličina prtljage mora biti razumna s obzirom na često ograničen prostor unutar vlakova.

Željezničke tvrtke između Padova i Zagreb

Trenitalia
Trenitalia
ÖBB
ÖBB
Italo (NTV)
Italo (NTV)
Traži karte za vlak Padova Zagreb

Zajedničko putovanje Padova Zagreb

Moguće je rezervirati mjesto za zajednički prijevoz u zadnji čas, ali to ovisi o raspoloživosti vozača i potražnji za putovanjem. Preporučljivo je rezervirati svoje mjesto unaprijed kako biste osigurali svoje putovanje.

Prosječna cijena zajedničkog putovanja između Padova i Zagreb ovisi o nekoliko čimbenika, uključujući doba godine, potražnju i ponudu te korištenu platformu za dijeljenje vožnje. Kako biste dobili vrlo preciznu procjenu cijene i dostupnosti zajedničkog putovanja Padova-Zagreb, pokrenite pretraživanje na Vivanoda unosom datuma putovanja.

Zajedničko putovanje općenito se smatra sigurnom opcijom za putovanje između Padova i Zagreb. Međutim, važno je provjeriti recenzije i ocjene vozača prije rezerviranja putovanja. Također se preporučuje da svoje osobne podatke za kontakt dijelite samo s osobama kojima vjerujete.

Na Vivanodi, našoj platformi za usporedbu načina prijevoza između Padova i Zagreb, imat ćete pristup svim dostupnim ponudama zajedničkog prijevoza s cijenom, približnim trajanjem i lokacijama preuzimanja.

Trajanje zajedničkog putovanja između Padova i Zagreb također ovisi o prometnim uvjetima i ruti kojom ide vozač. Pokretanjem pretraživanja cijena na Vivanoda sada, pristupit ćete procijenjenom trajanju za svaku dostupnu ponudu zajedničkog putovanja.

Mogućnosti objedovanja na putu ovise o vozaču i odabranoj ruti. Neki vozači mogu ponuditi zaustavljanja između Padova i Zagreb radi punjenja goriva ili hrane u avionu, dok drugi ne moraju. Važno je provjeriti s vozačem prije rezervacije.

Platforma za zajedničko korištenje automobila Padova Zagreb

Blablacar
Blablacar
Potražite zajednički prijevoz Padova Zagreb
Filtri pretraživanja
Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska