Putujte od Marseille u Zagreb

Organizirajte svoje putovanje Marseille u Zagreb u vlak, autobus, carpooling, avion

Datum odlaska
(Datum povratka)
1
Traženje  
Oglašavanje

3 opcije za povratak Marseille u Zagreb u avion, vlak, automobil, autobus

  • Odaberite rutu po svom izboru
  • Unesite datume putovanja kako biste pronašli najbolje ponude.
1
Marseille
Zagreb
/
  • Nabavite cijene
2
Marseille
Milan
Zagreb
/
/
/
/
/
  • Nabavite cijene
3
Marseille
Venecija
Zagreb
/
  • Nabavite cijene

Putovati Marseille Zagreb

Načini prijevozaavion, carpooling, autobus, vlak
udaljenost885 km
Izravna linijaNe

Kako otići Marseille u Zagreb?

Nudimo 3 ruta u vlak, autobus, carpooling, avion za pripremu putovanja Marseille Zagreb, Prikazana putovanja klasificirana su prema indeksu uspješnosti (mjereno prema broju promjena, procijenjenom trajanju, udaljenosti od zračne luke do središta grada u kojem se odvija…). Moći ćete:
  • Poredaj rezultate prema načinu prijevoza (vlak, autobus, carpooling, avion).
  • Nabavite cijene, vrijeme i trajanje putovanja Marseille Zagrebklikom na gumb 'Pogledajte cijene' i navodeći datume putovanja i broj putnika. Pažnja: nastojimo prikupiti najviše stope od raznih partnerskih turističkih stranica kako bismo vas u najboljem slučaju obavijestili, ali to nije uvijek moguće.
  • Pronađite gradove grada Marseille i Zagreb na karti, kao i na ruti Marseille Zagreb i različite točke korespondencije (Autobusni kolodvor Zagreb, Zračna luka Pleso, Stanica Marseille-St-Charles, Autobusni kolodvor Marseille, Autobusni kolodvor Marseille - Gare Saint Charles, ...) klikom na gumb "Pojedinosti i karta".
  • Pronađite hotel u Zagreb

Transportne tvrtke idu od Marseille u Zagreb?

Autobusna poduzeća
Autobusni operater Eurolines pruža uslugu autobusnog prijevoza od autobusnog kolodvora Marseille u Marseille i to od Milan autostazione (Lombardija Italija)
FlixBus je operater koji vam omogućuje da putujete po linijama između grada Marseille (usluga do autobusne postaje Marseille na 0.6 km od centra grada) i grada Milan gdje će vas autobus odvesti na autobusnu stanicu Milan autostazione nalazi se oko 5.4 km. od centra. i od autobusnog kolodvora Milan autostazione u Milan i to od Zagreb (Zagreb Hrvatska)
Rotira se tvrtka OUIBUS Bus između grada Marseille (usluga do autobusne postaje Marseille - Gare Saint Charles na 0.8 km od centra grada) i grada Milan gdje će vas autobus odvesti na autobusnu stanicu Milan autostazione nalazi se oko 5.4 km. od centra.
ALSA mreža uključuje autobusnu liniju od autobusnog kolodvora Marseille - Gare Saint Charles u Marseille i to od Milan autostazione (Lombardija Italija)
Airlines
Air Corsica leti od zračne luke Marseille Provence MRS nalazi se u 21 km. središtu grada Marseille u Venecija (dolazak u zračnu luku Marco Polo VCE)
Meridiana osigurava rotaciju od zračne luke Marseille Provence MRS (nalazi se na 21 km od središta grada) Marseille, Francuska) na Milan (posluživanje zračne luke Linate LIN)
Twin Jet upravlja letom od zračne luke Marseille Provence MRS nalazi se u 21 km. središtu grada Marseille u Milan (dolazak u zračnu luku Malpensa MXP)
Croatia Airlines osigurava zračnu vezu od zračne luke Malpensa MXP (nalazi se na 41 km od središta grada) Milan, Italija) na Zagreb (posluživanje zračne luke Pleso ZAG)
Air France leti od zračne luke Marseille Provence MRS nalazi se u 21 km. središtu grada Marseille u Milan (dolazak u zračnu luku Malpensa MXP)
Željezničke tvrtke
Thello nudi liniju Marseille-Milan Vlak Thello od željezničke stanice Marseille-St-Charles (0.7 km od centra grada) i služi željezničku stanicu Milano Centrale na dolasku (2.8 km od centra)
Carpooling
Ovisno o traženom datumu, Blablacar može ponuditi ponude za izvršenje carpooling Milan-Zagreb (532 km)
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)