Preporučena ruta
Marseille
Putovanje let, autobus, dijeljenje prijevoza za Venecija
Venecija
Putovanje autobus, dijeljenje prijevoza za Zadar
Zadar
Saznajte cijene
Alternativni pravci
Marseille
Putovanje autobus, dijeljenje prijevoza za Bologna
Bologna
Putovanje autobus, dijeljenje prijevoza za Zadar
Zadar
Saznajte cijene
Marseille
Izravno putovanje do Zadar autobus
Zadar
Saznajte cijene

Kako doći iz Marseille u Zadar?

Planirate li putovati u Marseille iz Zadar i tražite najbolje mogućnosti prijevoza za svoje putovanje? Znamo da je često teško odabrati najbolje prijevozno sredstvo za putovanje od Marseille do Zadar, bilo zbog cijene, vremena ili praktičnosti. Vivanoda će vam pomoći pronaći sva prijevozna rješenja za putovanje između Marseille i Zadar, bilo avionom, vlakom, autobusom ili zajedničkom vožnjom.

Uz detaljne informacije o svakom načinu prijevoza i prijevozničkim tvrtkama (FlixBus, Blablabus, Eurolines, Blablacar ili Air Corsica), možete jednostavno usporediti cijene, rasporede i vremena putovanja kako biste odabrali opciju koja vam najbolje odgovara.

Bez obzira jeste li putnik s ograničenim proračunom ili tražite brz i praktičan način putovanja između Marseille i Zadar, imamo sve informacije koje su vam potrebne za planiranje nezaboravnog putovanja od Marseille do Zadar.

Za vaše putovanje od Marseille do Zadar imate nekoliko opcija prijevoza

Autobus od Marseille do Zadar

Autobusi su često najekonomičniji izbor za putovanje od Marseille do Zadar, jer nude izravne opcije putovanja ili s usputnim stajanjima.

Letovi Marseille Zadar

Mnogi letovi povezuju Marseille s Zadar svaki dan, što je brza i praktična opcija za putnike. Ako ste u žurbi, avion je najbrže rješenje da stignete u Zadar u rekordnom roku.

Zajedničko putovanje Marseille Zadar

Rješenje zajedničkog putovanja između Marseille i Zadar savršeno je ako želite putovati u Zadar u dobrom društvu i smanjiti troškove prijevoza. Ali može postojati ograničena fleksibilnost u pogledu vremena i mjesta preuzimanja bilo u Marseille ili Zadar.

Bez obzira na vaš izbor, naša usporedba cijena omogućit će vam da pronađete opciju prijevoza između Marseille i Zadar koja najbolje odgovara vašim potrebama i proračunu.

Informacije o putovanju u Marseille Zadar

Grad polaska
Marseille
Francuska
Provansa-Alpe-Azurna obala
Grad odredišta
Zadar
Hrvatska
Zadar
Udaljenost
798 km
Izravna veza
Nijedno prijevozno sredstvo ne nudi izravnu vezu
Pretražite karte za Marseille Zadar
Pronađite smještaj u Zadar
Lako organizirajte svoje putovanje između Marseille i Zadar uz Vivanodu

Lako organizirajte svoje putovanje između Marseille i Zadar uz Vivanodu

S Vivanodom možete jednostavno usporediti sve dostupne načine prijevoza, kao što su letovi, vlakovi, autobusi i zajednički prijevoz, na temelju vaših preferencija i proračuna. Također možete filtrirati rezultate na temelju cijene, trajanja putovanja, vremena i mogućnosti udobnosti. Zahvaljujući jednostavnosti korištenja i jasnoći, Vivanoda vam omogućuje da u samo nekoliko klikova pronađete karte između Marseille i Zadar koje najbolje odgovaraju vašim potrebama. Vivanoda također prikazuje sve posebne ponude i promocije različitih kompanija kao što su FlixBus, Blablabus, Eurolines, Blablacar ili Air Corsica kako bi vam pomogla uštedjeti na vašim kartama. Zato nemojte više oklijevati i koristite Vivanodu sada da potpuno bezbrižno pripremite svoje putovanje između Marseille i Zadar!

Usporedba načina prijevoza između Marseille i Zadar

Prednosti i nedostaci zajedničkog putovanja od Marseille do Zadar?
Fleksibilnost Vozni redovi za odlazak iz Marseille u Zadar zajedničkim prijevozom često su fleksibilniji nego za druge načine prijevoza.
Ekološki Dijeljenjem vozila jedne osobe smanjujete utjecaj na okoliš putovanja od Marseille do Zadar.
Osjećaj nesigurnosti Može se dogoditi da se ne osjećate sigurno u automobilu s vozačem, zbog njegovog stava ili načina vožnje.
Udobnost Prostor u automobilu morate dijeliti s drugim putnicima tijekom cijelog putovanja između Marseille i Zadar.
Prednosti i nedostaci letenja između Marseille i Zadar?
Izbor zrakoplovnih prijevoznika Mnogo je zračnih prijevoznika koji obavljaju letove od Marseille do Zadar, bilo izravne ili s međuslijetanjem, dajući putnicima mnogo izbora.
Ubrzati Zrakoplovi između Marseille i Zadar najbrži su način prijevoza za putovanje od 798 km između Marseille i Zadar.
Ekološki nedostaci Letovi iz Marseille za Zadar imaju negativan utjecaj na okoliš zbog emisije stakleničkih plinova, a let je jedan od načina prijevoza koji najviše zagađuje okoliš.
Sigurnosne provjere Putnici koji lete za Zadar često moraju ranije stići u Marseille zračnu luku zbog strogih sigurnosnih provjera.
Prednosti i mane putovanja autobusom od Marseille do Zadar?
Usluge na brodu Moderni autobusi koji voze između Marseille i Zadar obično su opremljeni udobnim sjedalima, klima uređajima, besplatnim Wi-Fijem, električnim utičnicama i toaletima.
Fleksibilnost Autobusne tvrtke nude mnoge mogućnosti voznog reda za putovanje između Marseille i Zadar, što može biti zgodno ako imate određena vremenska ograničenja.
Vrijeme putovanja Autobusi od Marseille do Zadar većinu su vremena puno sporiji od vlakova do Zadar kako bi prevalili udaljenost od 798 km.
Udobnost Marseille Zadar autobusi mogu biti manje udobni od vlakova zbog smanjenog prostora za noge i kvalitete ovjesa.

Odakle ići u Marseille? Gdje ćemo doći do Zadar?

Polazne autobusne stanice u Marseille

Marseille
Kartica
Aéroport Marseille Provence Hall 3 4
Kartica

Polazne zračne luke u Marseille

Marseille Provence
Kartica

Dolazne autobusne stanice u Zadar

Zadar Ul. kralja Tvrtka 2
Kartica
Pretražite karte za Marseille Zadar
Pronađite smještaj u Zadar

Autobus Marseille Zadar

Autobusi između Marseille i Zadar obično imaju WC za putnike, no uvijek se preporučuje provjeriti kod prijevoznika prije putovanja. U svim slučajevima, pauze na benzinskim postajama na autocesti su zajamčene.

Prosječna cijena autobusne karte za liniju Marseille - Zadar ovisi o prijevozniku i vremenu rezerviranja. Na određene popularne datume cijene se mogu udvostručiti! Usporedite sve cijene autobusa Marseille-Zadar na Vivanoda.

Većina prijevoznika omogućuje online rezervaciju mjesta za autobus Marseille-Zadar. Ova usluga se često naplaćuje.

Vrijeme putovanja autobusom između Marseille i Zadar obično varira ovisno o prometnim uvjetima i zaustavljanjima na putu. Vivanoda će vam omogućiti da u stvarnom vremenu vidite sve autobuse koji putuju za Zadar za vaš datum putovanja.

Autobusne tvrtke Marseille Zadar

FlixBus
FlixBus
Blablabus
Blablabus
Eurolines
Eurolines
Pretražite autobusne karte za Marseille Zadar

Letovi Marseille Zadar

Airlines Marseille Zadar

Air Corsica
Air Corsica
Traži letove Marseille Zadar

Zajedničko putovanje Marseille Zadar

Zajednički prijevoz smatra se zelenijom opcijom od drugih načina prijevoza jer pomaže u smanjenju emisije CO2 smanjenjem broja automobila na cesti. Međutim, to ovisi o broju ljudi koji dijele isto vozilo i potrošnji goriva vozila.

Prosječna cijena zajedničkog putovanja između Marseille i Zadar ovisi o nekoliko čimbenika, uključujući doba godine, potražnju i ponudu te korištenu platformu za dijeljenje vožnje. Kako biste dobili vrlo preciznu procjenu cijene i dostupnosti zajedničkog putovanja Marseille-Zadar, pokrenite pretraživanje na Vivanoda unosom datuma putovanja.

Trajanje zajedničkog putovanja između Marseille i Zadar također ovisi o prometnim uvjetima i ruti kojom ide vozač. Pokretanjem pretraživanja cijena na Vivanoda sada, pristupit ćete procijenjenom trajanju za svaku dostupnu ponudu zajedničkog putovanja.

Moguće je rezervirati mjesto za zajednički prijevoz u zadnji čas, ali to ovisi o raspoloživosti vozača i potražnji za putovanjem. Preporučljivo je rezervirati svoje mjesto unaprijed kako biste osigurali svoje putovanje.

Platforma za zajedničko korištenje automobila Marseille Zadar

Blablacar
Blablacar
Potražite zajednički prijevoz Marseille Zadar

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska