Putujte od Gdanjsk u Szczecin

Organizirajte svoje putovanje Gdanjsk u Szczecin u vlak, autobus, carpooling, avion

Datum odlaska
(Datum povratka)
1
Traženje  
Oglašavanje

2 opcije za povratak Gdanjsk u Szczecin u avion, vlak, automobil, autobus

  • Odaberite rutu po svom izboru
  • Unesite datume putovanja kako biste pronašli najbolje ponude.
1
Gdanjsk
Szczecin
  • Nabavite cijene
2
Gdanjsk
Berlin
Szczecin
/
/
/
/
  • Nabavite cijene

Putovati Gdanjsk Szczecin

Načini prijevozaavion, carpooling, autobus, vlak
udaljenost288 km
Izravna linijaDa

Kako je moguće ići Gdanjsk do Szczecin ?

Kao i mnogi putnici, tražite najjeftinije ponude prijevoza Gdanjsk do Szczecin? Obično to nije lak zadatak i morat ćete pregledati više web lokacija da biste usporedili sve ponude.

Na Vivanodi, jedinstvenom planeru putovanja koji uspoređuje i kombinira letovi, vlakovi, carpooling i autobusi ići Szczecin iz Gdanjsk, uštedjet ćete vrijeme i novac! Unesite datum svog putovanja u Szczecin a Vivanoda će prikazati sve ponude prijevoza. Pročistite, filtrirajte, sortirajte prema Vašim željama putovanja, a zatim odaberite Gdanjsk - Szczecin ponuda koja vam najviše odgovara.

Putovati od Gdanjsk, letovi, vlakovi, carpooling ili autobusi od IC Bus, Blablacar, FlixBus, Deutsche Bahn i OLT Expressa dovest će vas do Szczecin,

Svi načini prijevoza Gdanjsk Szczecin

Za putovanje Gdanjsk (Poljska) do Szczecin (Poljska) s udaljenosti od 288 km možete posuditi 4 načina prijevoza, moguće kombinacije avion, carpooling, autobus i/ili vlak, a prema tome trajanje putovanja bit će značajno različito,
Na Blablacaru ćete vjerojatno pronaći vozače koji dijele svoje vozilo za tu rutu Gdanjsk-Szczecin,
Nijedna autobusna tvrtka neće vam omogućiti da obavljate posao Gdanjsk-Szczecin bez mijenjanja autobusa morat ćete uzeti autobusne linije Gdanjsk-Berlin i Berlin-Szczecin,
Vi ćete se ukrcati na FlixBus bus na Gdanjsk, Autobus će vas odvesti na autobusnu stanicuBerlin - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB) (9.3 km od Berlin, Njemačka). Idite na autobusnu stanicuGdansk (na 1.3 km od Gdanjsk) najkasnije 15 minuta prije polaska za Berlin,Jednom je stigao Berlin, odvedite drugi IC Bus autobus koji će vas odvesti do autobusne stanice Szczecin ( Poljska).
Nije moguće izravno otići Gdanjsk u Szczecinbez promjene. Možete uzeti vlakBerlin-Szczecin i koristiti carpooling da biste došli do svog konačnog odredišta.
Vlakovi RB66 od Deutsche Bahn do Szczecin odlazak s željezničke stanice Berlin-Gesundbrunnen u Berlin, Dolazak uSzczecin će biti na postaji Szczecin, Glowny (1.2 km od centra).
Nema izravnih letova koji vam omogućuju odlazak Szczecin od Gdanjsk, Možete uzeti letGdanjsk-Berlin zatim obavite ostatak putovanja u autobus,
Izlaz Gdanjsk i stići dovoljno rano (najmanje 2 sata prije vašeg odlaska) u zračnu luku Rebiechowo GDN 14 km, za prijavu vaše prtljage za let do Berlin (zračna luka od Tegel, IATA kod: TXL) kojim upravlja OLT Express.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)