Gdanjsk
Izravno putovanje do Szczecin vlak, autobus, dijeljenje prijevoza
Szczecin
Saznajte cijene

Kako doći iz Gdanjsk u Szczecin?

Planirate li putovati u Gdanjsk iz Szczecin i tražite najbolje mogućnosti prijevoza za svoje putovanje? Znamo da je često teško odabrati najbolje prijevozno sredstvo za putovanje od Gdanjsk do Szczecin, bilo zbog cijene, vremena ili praktičnosti. Vivanoda će vam pomoći pronaći sva prijevozna rješenja za putovanje između Gdanjsk i Szczecin, bilo avionom, vlakom, autobusom ili zajedničkom vožnjom.

Uz detaljne informacije o svakom načinu prijevoza i prijevozničkim tvrtkama (FlixBus, LEO Express, Blablacar ili PKP Intercity), možete jednostavno usporediti cijene, rasporede i vremena putovanja kako biste odabrali opciju koja vam najbolje odgovara.

Bez obzira jeste li putnik s ograničenim proračunom ili tražite brz i praktičan način putovanja između Gdanjsk i Szczecin, imamo sve informacije koje su vam potrebne za planiranje nezaboravnog putovanja od Gdanjsk do Szczecin.

Za vaše putovanje od Gdanjsk do Szczecin imate nekoliko opcija prijevoza

Autobus od Gdanjsk do Szczecin

Autobusi su često najekonomičniji izbor za putovanje od Gdanjsk do Szczecin, jer nude izravne opcije putovanja ili s usputnim stajanjima.

Gdanjsk - Szczecin vlakom

Ako volite putovati na više ekološki i ekonomičan način, vlak Gdanjsk Szczecin je idealan i ispunjava vaša očekivanja.

Zajedničko putovanje Gdanjsk Szczecin

Rješenje zajedničkog putovanja između Gdanjsk i Szczecin savršeno je ako želite putovati u Szczecin u dobrom društvu i smanjiti troškove prijevoza. Ali može postojati ograničena fleksibilnost u pogledu vremena i mjesta preuzimanja bilo u Gdanjsk ili Szczecin.

Bez obzira na vaš izbor, naša usporedba cijena omogućit će vam da pronađete opciju prijevoza između Gdanjsk i Szczecin koja najbolje odgovara vašim potrebama i proračunu.

Informacije o putovanju u Gdanjsk Szczecin

Grad polaska
Gdanjsk
Poljska
Grad odredišta
Szczecin
Poljska
Udaljenost
288 km
Izravna veza
Da, izravna veza vlak, autobus i dijeljenje prijevoza
Pretražite karte za Gdanjsk Szczecin
Pronađite smještaj u Szczecin
Lako organizirajte svoje putovanje između Gdanjsk i Szczecin uz Vivanodu

Lako organizirajte svoje putovanje između Gdanjsk i Szczecin uz Vivanodu

S Vivanodom možete jednostavno usporediti sve dostupne načine prijevoza, kao što su letovi, vlakovi, autobusi i zajednički prijevoz, na temelju vaših preferencija i proračuna. Također možete filtrirati rezultate na temelju cijene, trajanja putovanja, vremena i mogućnosti udobnosti. Zahvaljujući jednostavnosti korištenja i jasnoći, Vivanoda vam omogućuje da u samo nekoliko klikova pronađete karte između Gdanjsk i Szczecin koje najbolje odgovaraju vašim potrebama. Vivanoda također prikazuje sve posebne ponude i promocije različitih kompanija kao što su FlixBus, LEO Express, Blablacar ili PKP Intercity kako bi vam pomogla uštedjeti na vašim kartama. Zato nemojte više oklijevati i koristite Vivanodu sada da potpuno bezbrižno pripremite svoje putovanje između Gdanjsk i Szczecin!

Usporedba načina prijevoza između Gdanjsk i Szczecin

Prednosti i mane putovanja vlakom od Gdanjsk do Szczecin?
Ubrzati Gdanjsk Szczecin vlakovi su često mnogo brži od autobusa ili automobila.
Ekološki Vlak Gdanjsk Szczecin smatra se ekološki prihvatljivijim prijevoznim sredstvom od aviona ili osobnih automobila.
trošak Karte za vlak za Gdanjsk Szczecin mogu biti skuplje od karata za autobus ili dijeljenu vožnju, posebno za brze vlakove.
Fleksibilnost Vrijeme vlakova od Gdanjsk do Szczecin može biti ograničeno i može biti teže promijeniti vlak ako je potrebno.
Prednosti i mane putovanja autobusom od Gdanjsk do Szczecin?
Fleksibilnost Autobusne tvrtke nude mnoge mogućnosti voznog reda za putovanje između Gdanjsk i Szczecin, što može biti zgodno ako imate određena vremenska ograničenja.
Cijena Cijene autobusnih karata između Gdanjsk i Szczecin često su mnogo jeftinije od karata za vlak ili avion do Szczecin (a ponekad jeftine poput zajedničkog putovanja), što ih čini pristupačnom opcijom za putnike koji paze na troškove.
Udobnost Gdanjsk Szczecin autobusi mogu biti manje udobni od vlakova zbog smanjenog prostora za noge i kvalitete ovjesa.
Vrijeme putovanja Autobusi od Gdanjsk do Szczecin većinu su vremena puno sporiji od vlakova do Szczecin kako bi prevalili udaljenost od 288 km.
Prednosti i nedostaci zajedničkog putovanja od Gdanjsk do Szczecin?
Prilagođenost korisniku Zajednički prijevoz između Gdanjsk i Szczecin često je ugodniji i prijateljskiji od drugih načina prijevoza, osobito ako put dijelite s dragim ljudima.
Fleksibilnost Vozni redovi za odlazak iz Gdanjsk u Szczecin zajedničkim prijevozom često su fleksibilniji nego za druge načine prijevoza.
Pouzdanost Za svoje putovanje u Gdanjsk Szczecin morate se osloniti na točnost i pouzdanost vozača. Nije uvijek točan u naznačeno vrijeme.
Osjećaj nesigurnosti Može se dogoditi da se ne osjećate sigurno u automobilu s vozačem, zbog njegovog stava ili načina vožnje.

Odakle ići u Gdanjsk? Gdje ćemo doći do Szczecin?

Polazne autobusne stanice u Gdanjsk

Gdańsk
Kartica
Gdańsk Airport
Kartica

Polazne stanice u Gdanjsk

Gdańsk Główny
Kartica

Dolazne autobusne stanice u Szczecin

Szczecin
Kartica
Szczecin Warzymice
Kartica
Szczecin station
Kartica

Dolazne stanice u Szczecin

Szczecin, Glowny
Kartica
Szczecin Dąbie
Kartica
Pretražite karte za Gdanjsk Szczecin
Pronađite smještaj u Szczecin

Autobus Gdanjsk Szczecin

Autobusi između Gdanjsk i Szczecin obično imaju WC za putnike, no uvijek se preporučuje provjeriti kod prijevoznika prije putovanja. U svim slučajevima, pauze na benzinskim postajama na autocesti su zajamčene.

Učestalost polazaka za Gdanjsk iz Szczecin ovisi o prijevozniku, razdoblju i danu u tjednu. Kako biste imali sveobuhvatan pregled polazaka autobusa za Szczecin, odredite datum polaska i pretražite Vivanoda.

Prosječna cijena autobusne karte za liniju Gdanjsk - Szczecin ovisi o prijevozniku i vremenu rezerviranja. Na određene popularne datume cijene se mogu udvostručiti! Usporedite sve cijene autobusa Gdanjsk-Szczecin na Vivanoda.

Većina prijevoznika omogućuje online rezervaciju mjesta za autobus Gdanjsk-Szczecin. Ova usluga se često naplaćuje.

Autobusne tvrtke Gdanjsk Szczecin

FlixBus
FlixBus
LEO Express
LEO Express
Pretražite autobusne karte za Gdanjsk Szczecin

Vlakovi iz Gdanjsk u Szczecin

Preporuča se rezervirati kartu za vlak između Gdanjsk i Szczecin barem nekoliko tjedana unaprijed kako biste dobili najbolje cijene.

Putnici naravno mogu ponijeti prtljagu sa sobom u vlak između Gdanjsk i Szczecin. Ne postoji ograničenje težine, ali neke željezničke tvrtke ograničavaju njihov broj i zahtijevaju dodatnu naknadu. S druge strane, veličina prtljage mora biti razumna s obzirom na često ograničen prostor unutar vlakova.

Prosječno vrijeme putovanja vlakom između Gdanjsk i Szczecin ovisi o vrsti vlaka kojim idete. Regionalni ili međugradski vlakovi za Szczecin sporiji su od TGV-a. Usporedite trajanje svih putovanja tražeći cijene na Vivanodi.

Vlakovi između Gdanjsk i Szczecin opremljeni su električnim utičnicama i besplatnim bežičnim internetom za putnike. Električne utičnice dostupne su u većini automobila, dok Wi-Fi može biti nestabilan u nekim područjima.

Željezničke tvrtke između Gdanjsk i Szczecin

PKP Intercity
PKP Intercity
Traži karte za vlak Gdanjsk Szczecin

Zajedničko putovanje Gdanjsk Szczecin

Zajedničko putovanje općenito se smatra sigurnom opcijom za putovanje između Gdanjsk i Szczecin. Međutim, važno je provjeriti recenzije i ocjene vozača prije rezerviranja putovanja. Također se preporučuje da svoje osobne podatke za kontakt dijelite samo s osobama kojima vjerujete.

Trajanje zajedničkog putovanja između Gdanjsk i Szczecin također ovisi o prometnim uvjetima i ruti kojom ide vozač. Pokretanjem pretraživanja cijena na Vivanoda sada, pristupit ćete procijenjenom trajanju za svaku dostupnu ponudu zajedničkog putovanja.

Moguće je rezervirati mjesto za zajednički prijevoz u zadnji čas, ali to ovisi o raspoloživosti vozača i potražnji za putovanjem. Preporučljivo je rezervirati svoje mjesto unaprijed kako biste osigurali svoje putovanje.

Zajednički prijevoz smatra se zelenijom opcijom od drugih načina prijevoza jer pomaže u smanjenju emisije CO2 smanjenjem broja automobila na cesti. Međutim, to ovisi o broju ljudi koji dijele isto vozilo i potrošnji goriva vozila.

Platforma za zajedničko korištenje automobila Gdanjsk Szczecin

Blablacar
Blablacar
Potražite zajednički prijevoz Gdanjsk Szczecin

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska