Putujte od Gdanjsk u Rijeka

Organizirajte svoje putovanje Gdanjsk u Rijeka u avion

Datum odlaska
(Datum povratka)
1
Traženje  
Oglašavanje

1 moguća opcija Gdanjsk u Rijeka u avion

  • Unesite datume putovanja kako biste pronašli najbolje ponude.
Gdanjsk
Rijeka
  • Nabavite cijene

Putovati Gdanjsk Rijeka

Načini prijevozaavion
udaljenost1047 km
Izravna linijaDa

Kako je moguće ići Gdanjsk do Rijeka ?

Odabrali ste Rijeka kao odredište sljedećih praznika ili vikenda, ali ne znate kako doći Gdanjsk i kako pronaći najbolje Gdanjsk do Rijeka ponude prijevoza? Obično to nije lak zadatak i morat ćete pregledati više web lokacija da biste usporedili sve ponude.

Srećom, Vivanoda je multimodalni planer putovanja koji sakuplja cijene letovi u jednoj potrazi. Unesite datum svog putovanja u Rijeka a Vivanoda će prikazati sve ponude prijevoza. Na kraju, za pročišćavanje rezultata koristite filtre i opcije sortiranja.

Uglavnom ćete koristiti letovi od EuroLot, OLT Express, LOT Polish Airlines ili Ryanaira do dosega Rijeka,

Svi načini prijevoza Gdanjsk Rijeka

Za putovanje Gdanjsk (Poljska) do Rijeka (Primorsko-goranska, Hrvatska) s udaljenosti od 1047 km možete posuditi Samo jedan način prijevoza (avion),
Izravni let Gdanjsk > Rijeka će biti najbrži put do odredišta.
Izlaz Gdanjsk i stići dovoljno rano (najmanje 2 sata prije vašeg odlaska) u zračnu luku Rebiechowo GDN 14 km, za prijavu vaše prtljage za let do Rijeka (zračna luka od Rijeka, IATA kod: RJK) kojim upravlja EuroLot.

Transportne tvrtke idu od Gdanjsk u Rijeka?

Airlines
Ryanair leti od zračne luke Rebiechowo GDN nalazi se u 14 km. središtu grada Gdanjsk u Varšava (dolazak u zračnu luku Warsaw Modlin WMI)
EuroLot osigurava rotaciju od zračne luke Rebiechowo GDN (nalazi se na 14 km od središta grada) Gdanjsk, Poljska) na Rijeka (posluživanje zračne luke Rijeka RJK)
LOT Polish Airlines upravlja letom od zračne luke Rebiechowo GDN nalazi se u 14 km. središtu grada Gdanjsk u Varšava (dolazak u zračnu luku Frederic Chopin WAW)
OLT Express osigurava zračnu vezu od zračne luke Rebiechowo GDN (nalazi se na 14 km od središta grada) Gdanjsk, Poljska) na Varšava (posluživanje zračne luke Frederic Chopin WAW)
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)