Putujte od Gdanjsk u Krakow

Organizirajte svoje putovanje Gdanjsk u Krakow u autobus, carpooling, avion

Datum odlaska
(Datum povratka)
1
Traženje  
Oglašavanje

1 moguća opcija Gdanjsk u Krakow u avion, automobil, autobus

 • Unesite datume putovanja kako biste pronašli najbolje ponude.
Gdanjsk
Krakow
/
/
 • Nabavite cijene

Putovati Gdanjsk Krakow

Načini prijevozaavion, carpooling, autobus
udaljenost484 km
Izravna linijaDa

Kako otići Gdanjsk u Krakow?

Nudimo 1 ruta u autobus, carpooling, avion za pripremu putovanja Gdanjsk Krakow, Prikazana putovanja klasificirana su prema indeksu uspješnosti (mjereno prema broju promjena, procijenjenom trajanju, udaljenosti od zračne luke do središta grada u kojem se odvija…). Moći ćete:
 • Poredaj rezultate prema načinu prijevoza (autobus, carpooling, avion).
 • Nabavite cijene, vrijeme i trajanje putovanja Gdanjsk Krakowklikom na gumb 'Pogledajte cijene' i navodeći datume putovanja i broj putnika. Pažnja: nastojimo prikupiti najviše stope od raznih partnerskih turističkih stranica kako bismo vas u najboljem slučaju obavijestili, ali to nije uvijek moguće.
 • Pronađite gradove grada Gdanjsk i Krakow na karti, kao i na ruti Gdanjsk Krakow i različite točke korespondencije (Autobusni kolodvor Krakow, Autobusni kolodvor Kraków Airport, Zračna luka J. Paul II Balice International, Autobusni kolodvor Gdańsk, Zračna luka Rebiechowo) klikom na gumb "Pojedinosti i karta".
 • Pronađite hotel u Krakow

Svi načini prijevoza Gdanjsk Krakow

Ako ste već odabrali način prijevoza kojim želite putovati, idite izravno na posebni odjeljak:

Carpool iz Gdanjsk do Krakow

Dijeljenje prijevoza je nedavni način putovanja dijeljenjem vašeg putovanja Gdanjsk-Krakow s drugim putnicima koji traže istu rutu. To ima vrlo pozitivan utjecaj na okoliš jer optimizira kapacitet automobila i omogućuje uštedu novca.

Ridesharing nema predviđeni vozni red suprotno željezničkoj, autobusnoj ili zračnoj industriji. Dakle, imate više vjerojatnosti za pronalaženje Gdanjsk-Krakow vozi pet dana prije vašeg datuma putovanja više od tri mjeseca. Ovo je zanimljivo za lastminuta putovanja Krakow,

Gdanjsk do Krakow autobus

Ako tražite autobusnu uslugu iz Gdanjsk do Krakow, imate sreće jer zapravo postoji izravna usluga.

Možda se pitate vrijedi li putovati autobusom između Gdanjsk i Krakow i koje su prednosti ovog načina prijevoza. Evo nekoliko razloga zbog kojih biste mogli potaknuti autobus Krakow,

 • Uzeću noćni autobus Gdanjsk Krakow često je dobra mogućnost uštede novca Krakowsmještaj. Noćni promet je gužvi, vrijeme putovanja je skraćeno i stići ćeteKrakow pri izlasku sunca!
 • Tokom putovanja Gdanjsk Krakow, ne trebate brinuti o autonomiji vašeg pametnog telefona ili računala: električne utičnice u vašem sjedalu (i USB priključci) spriječit će vas da ispadnete iz baterije.
 • Novi autobusi koje LEO Express koristi su zeleniji od upotrebe autoputa i čak više od vašeg osobnog automobila. PutGdanjsk Krakowje već postojeća infrastruktura dijeljena s drugim vozilima. Bilans stanja krajolika stoga je neutralan.

Koje tvrtke prijevoznika između Gdanjsk i Krakow?

LEO Express je jedina autobusna tvrtka koja opslužuje izravnu autobusnu liniju Gdanjsk Krakow,

LEO Express Gdanjsk Krakow

Autobus se zaustavlja Gdanjsk

Morat ćete stići na svoje Gdanjsk zaustavite se između 15 i 30 minuta, ovisno o autobusnoj tvrtki, prije vremena odlaska naznačenog na vašoj kartici. Da ne biste uhvatili pogrešan autobus, ispred provjerite gdje je odredište 'Krakow'bi trebao biti prikazan. Konačno, vašu kartu provjeri vozač LEO Express-e i ukrcaj se nakon prtljage.

 • Gdańsk

Dolazak autobusnih stanica u Krakow

U Krakow, pazite da ništa ne ostavite na svom sjedalu ili u prtljažniku vagona.

 • Krakow

Jeftini letovi iz Gdanjsk do Krakow

Evo nekoliko savjeta koji bi vam mogli biti od koristi kako biste dobili najbolje ponude za let Gdanjsk do Krakow:

 • Rezervirajte svoje Gdanjsk Krakow letite dobro unaprijed kako biste postigli najbolje cijene. Ovo je jedno od najvažnijih pravila u zrakoplovnoj industriji: putnici u slobodno vrijeme, koji žele platiti manje knjiga ranije; poslovni putnici žele platiti više, ali rezervirati kasno.
 • Budite fleksibilni u datumima putovanja u Krakow, Cijene se mijenjaju stalno i razlikuju se od dana do dana. Važna prednost bit će i fleksibilnost.

Koje zrakoplovne tvrtke djeluju Gdanjsk do Krakow letovi?

EuroLot je jedina zrakoplovna tvrtka koja leti s izravnom vezom na Krakow od zračne luke u Gdanjsk,
EuroLot Gdanjsk Krakow

Polazak zračne luke u Gdanjsk

 • GDN Rebiechowo

Dolazak zračna luka u Krakow

 • KRK J. Paul II Balice International

 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)