Putujte od Gdanjsk u Katowice

Organizirajte svoje putovanje Gdanjsk u Katowice u vlak, autobus, carpooling, avion

Datum odlaska
(Datum povratka)
1
Traženje  
Oglašavanje

1 moguća opcija Gdanjsk u Katowice u avion, vlak, automobil, autobus

  • Unesite datume putovanja kako biste pronašli najbolje ponude.
Gdanjsk
Katowice
/
/
  • Nabavite cijene

Putovati Gdanjsk Katowice

Načini prijevozaavion, carpooling, autobus, vlak
udaljenost455 km
Izravna linijaDa

Kako putovati Gdanjsk do Katowice ?

Odabrali ste Katowice kao odredište sljedećih praznika ili vikenda, ali ne znate kako doći Gdanjsk i kako pronaći najbolje Gdanjsk do Katowice ponude prijevoza? Općenito pregledavate nekoliko web stranica i trošite sate a da niste sigurni da su sva transportna rješenja razmatrana.

Zahvaljujući vašoj multimodalnoj tražilici Vivanoda, na istoj stranici pronaći ćete sve cijene za sve autobusi, carpooling, vlakovi i letovi doći do Katowice, Samo unesite svoje datume putovanja za Katowice tada će Vivanoda učiniti ostalo. Na kraju, za pročišćavanje rezultata koristite filtre i opcije sortiranja.

Uglavnom ćete koristiti vlakovi, letovi, carpooling i autobusi od LEO Express, Blablacar, ÖBB, OLT Express, FlixBus, LOT Polish Airlines, Ryanair ili EuroLota do dosega Katowice,

Svi načini prijevoza Gdanjsk Katowice

Za putovanje Gdanjsk (Poljska) do Katowice (Poljska) s udaljenosti od 455 km možete posuditi 4 načina prijevoza, moguće kombinacije avion, carpooling, autobus i/ili vlak, a prema tome trajanje putovanja bit će značajno različito,
Izravni let Gdanjsk > Katowice će biti najbrži put do odredišta.
Izlaz Gdanjsk i stići dovoljno rano (najmanje 2 sata prije vašeg odlaska) u zračnu luku Rebiechowo GDN 14 km, za prijavu vaše prtljage za let do Katowice (zračna luka od Pyrzowice, IATA kod: KTW) kojim upravlja OLT Express.
Imate sreće, postoji izravna autobusna linija Gdanjsk-Katowice što je često najisplativije rješenje.
Vi ćete se ukrcati na LEO Express bus na Gdanjsk, Autobus će vas odvesti na autobusnu stanicuKatowice (0.5 km od Katowice, Poljska). Idite na autobusnu stanicuGdańsk (na 1.7 km od Gdanjsk) najkasnije 15 minuta prije polaska za Katowice,
Na Blablacaru ćete vjerojatno pronaći vozače koji dijele svoje vozilo za tu rutu Gdanjsk-Katowice,
Nije moguće izravno otići Gdanjsk u Katowicebez promjene. Možete uzeti vlakVaršava-Katowice i koristiti avion da biste došli do svog konačnog odredišta.
Vlakovi Chopin Night Train od ÖBB do Katowice odlazak s željezničke stanice Warszawa Zachodnia u Varšava, Dolazak uKatowice će biti na postaji Katowice Glowny (1 km od centra).

Transportne tvrtke idu od Gdanjsk u Katowice?

Airlines
OLT Express leti od zračne luke Rebiechowo GDN nalazi se u 14 km. središtu grada Gdanjsk u Katowice (dolazak u zračnu luku Pyrzowice KTW)
EuroLot osigurava rotaciju od zračne luke Rebiechowo GDN (nalazi se na 14 km od središta grada) Gdanjsk, Poljska) na Krakow (posluživanje zračne luke J. Paul II Balice International KRK)
Ryanair upravlja letom od zračne luke Rebiechowo GDN nalazi se u 14 km. središtu grada Gdanjsk u Varšava (dolazak u zračnu luku Warsaw Modlin WMI)
LOT Polish Airlines osigurava zračne veze od zračne luke Rebiechowo GDN (nalazi se na 14 km od središta grada) Gdanjsk, Poljska) na Varšava (posluživanje zračne luke Frederic Chopin WAW) i od zračne luke Frederic Chopin WAW nalazi se u 7.8 km. središtu grada Varšava u Katowice (dolazak u zračnu luku Pyrzowice KTW)
Autobusna poduzeća
Autobusni operater LEO Express pruža uslugu autobusnog prijevoza od autobusnog kolodvora Gdańsk u Gdanjsk i to od Katowice ( Poljska)
FlixBus je operater koji vam omogućuje da putujete preko linije između grada Krakow (usluga do autobusne postaje Krakow na 0.5 km od centra grada) i grada Katowice gdje će vas autobus odvesti na autobusnu stanicu Katowice nalazi se oko 0.5 km. od centra.
Željezničke tvrtke
ÖBB nudi liniju Varšava-Katowice Vlak Chopin Night Train od željezničke stanice Warszawa Zachodnia (3.4 km od centra grada) i služi željezničku stanicu Katowice Glowny na dolasku (1 km od centra)
Carpooling
Ovisno o traženom datumu, Blablacar može ponuditi ponude za izvršenje carpooling Gdanjsk-Katowice (456 km)
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)