Preporučena ruta
Dubrovnik
Izravno putovanje do Rim let
Rim
Saznajte cijene
Alternativni pravci
Dubrovnik
Putovanje trajekt, dijeljenje prijevoza, autobus za Split
Split
Putovanje let za Rim
Rim
Saznajte cijene
Dubrovnik
Putovanje trajekt za Bari
Bari
Putovanje vlak, let, autobus, dijeljenje prijevoza za Rim
Rim
Saznajte cijene

Kako doći iz Dubrovnik u Rim?

Planirate li putovati u Dubrovnik iz Rim i tražite najbolje mogućnosti prijevoza za svoje putovanje? Znamo da je često teško odabrati najbolje prijevozno sredstvo za putovanje od Dubrovnik do Rim, bilo zbog cijene, vremena ili praktičnosti. Vivanoda će vam pomoći pronaći sva prijevozna rješenja za putovanje između Dubrovnik i Rim, bilo avionom, vlakom, autobusom ili zajedničkom vožnjom.

Uz detaljne informacije o svakom načinu prijevoza i prijevozničkim tvrtkama (Trenitalia, FlixBus, Croatia Airlines, Alitalia ili Ryanair), možete jednostavno usporediti cijene, rasporede i vremena putovanja kako biste odabrali opciju koja vam najbolje odgovara.

Bez obzira jeste li putnik s ograničenim proračunom ili tražite brz i praktičan način putovanja između Dubrovnik i Rim, imamo sve informacije koje su vam potrebne za planiranje nezaboravnog putovanja od Dubrovnik do Rim.

Za vaše putovanje od Dubrovnik do Rim imate nekoliko opcija prijevoza

Dubrovnik - Rim trajektom

Trajekt između Dubrovnik i Rim atraktivna je opcija prijevoza za putnike koji traže putovanje bez stresa i jedinstveno iskustvo.

Autobus od Dubrovnik do Rim

Autobusi su često najekonomičniji izbor za putovanje od Dubrovnik do Rim, jer nude izravne opcije putovanja ili s usputnim stajanjima.

Dubrovnik - Rim vlakom

Ako volite putovati na više ekološki i ekonomičan način, vlak Dubrovnik Rim je idealan i ispunjava vaša očekivanja.

Letovi Dubrovnik Rim

Mnogi letovi povezuju Dubrovnik s Rim svaki dan, što je brza i praktična opcija za putnike. Ako ste u žurbi, avion je najbrže rješenje da stignete u Rim u rekordnom roku.

Zajedničko putovanje Dubrovnik Rim

Rješenje zajedničkog putovanja između Dubrovnik i Rim savršeno je ako želite putovati u Rim u dobrom društvu i smanjiti troškove prijevoza. Ali može postojati ograničena fleksibilnost u pogledu vremena i mjesta preuzimanja bilo u Dubrovnik ili Rim.

Bez obzira na vaš izbor, naša usporedba cijena omogućit će vam da pronađete opciju prijevoza između Dubrovnik i Rim koja najbolje odgovara vašim potrebama i proračunu.

Informacije o putovanju u Dubrovnik Rim

Grad polaska
Dubrovnik
Hrvatska
Dubrovnik-Neretva
Grad odredišta
Rim
Italija
Latium
Udaljenost
470 km
Izravna veza
Da, izravna veza let
Pretražite karte za Dubrovnik Rim
Pronađite smještaj u Rim
Lako organizirajte svoje putovanje između Dubrovnik i Rim uz Vivanodu

Lako organizirajte svoje putovanje između Dubrovnik i Rim uz Vivanodu

S Vivanodom možete jednostavno usporediti sve dostupne načine prijevoza, kao što su letovi, vlakovi, autobusi i zajednički prijevoz, na temelju vaših preferencija i proračuna. Također možete filtrirati rezultate na temelju cijene, trajanja putovanja, vremena i mogućnosti udobnosti. Zahvaljujući jednostavnosti korištenja i jasnoći, Vivanoda vam omogućuje da u samo nekoliko klikova pronađete karte između Dubrovnik i Rim koje najbolje odgovaraju vašim potrebama. Vivanoda također prikazuje sve posebne ponude i promocije različitih kompanija kao što su Trenitalia, FlixBus, Croatia Airlines, Alitalia ili Ryanair kako bi vam pomogla uštedjeti na vašim kartama. Zato nemojte više oklijevati i koristite Vivanodu sada da potpuno bezbrižno pripremite svoje putovanje između Dubrovnik i Rim!

Usporedba načina prijevoza između Dubrovnik i Rim

Prednosti i nedostaci letenja između Dubrovnik i Rim?
Izbor zrakoplovnih prijevoznika Mnogo je zračnih prijevoznika koji obavljaju letove od Dubrovnik do Rim, bilo izravne ili s međuslijetanjem, dajući putnicima mnogo izbora.
Ubrzati Zrakoplovi između Dubrovnik i Rim najbrži su način prijevoza za putovanje od 470 km između Dubrovnik i Rim.
Sigurnosne provjere Putnici koji lete za Rim često moraju ranije stići u Dubrovnik zračnu luku zbog strogih sigurnosnih provjera.
Cijena Avionske karte od Dubrovnik do Rim mogu biti skuplje od karata za vlak ili autobus, posebno tijekom razdoblja velike gužve (praznici, vikendi itd.).
Ekološki nedostaci Letovi iz Dubrovnik za Rim imaju negativan utjecaj na okoliš zbog emisije stakleničkih plinova, a let je jedan od načina prijevoza koji najviše zagađuje okoliš.
Prednosti i nedostaci zajedničkog putovanja od Dubrovnik do Rim?
Prilagođenost korisniku Zajednički prijevoz između Dubrovnik i Rim često je ugodniji i prijateljskiji od drugih načina prijevoza, osobito ako put dijelite s dragim ljudima.
Ekološki Dijeljenjem vozila jedne osobe smanjujete utjecaj na okoliš putovanja od Dubrovnik do Rim.
Fleksibilnost Vozni redovi za odlazak iz Dubrovnik u Rim zajedničkim prijevozom često su fleksibilniji nego za druge načine prijevoza.
Pouzdanost Za svoje putovanje u Dubrovnik Rim morate se osloniti na točnost i pouzdanost vozača. Nije uvijek točan u naznačeno vrijeme.
Udobnost Prostor u automobilu morate dijeliti s drugim putnicima tijekom cijelog putovanja između Dubrovnik i Rim.
Osjećaj nesigurnosti Može se dogoditi da se ne osjećate sigurno u automobilu s vozačem, zbog njegovog stava ili načina vožnje.
Prednosti i mane putovanja autobusom od Dubrovnik do Rim?
Fleksibilnost Autobusne tvrtke nude mnoge mogućnosti voznog reda za putovanje između Dubrovnik i Rim, što može biti zgodno ako imate određena vremenska ograničenja.
Cijena Cijene autobusnih karata između Dubrovnik i Rim često su mnogo jeftinije od karata za vlak ili avion do Rim (a ponekad jeftine poput zajedničkog putovanja), što ih čini pristupačnom opcijom za putnike koji paze na troškove.
Usluge na brodu Moderni autobusi koji voze između Dubrovnik i Rim obično su opremljeni udobnim sjedalima, klima uređajima, besplatnim Wi-Fijem, električnim utičnicama i toaletima.
Vrijeme putovanja Autobusi od Dubrovnik do Rim većinu su vremena puno sporiji od vlakova do Rim kako bi prevalili udaljenost od 470 km.
Udobnost Dubrovnik Rim autobusi mogu biti manje udobni od vlakova zbog smanjenog prostora za noge i kvalitete ovjesa.
Prednosti i nedostaci putovanja trajektom između Dubrovnik i Rim?
Ugodno iskustvo Trajektni prijelazi između Dubrovnik i Rim vrlo su ugodno iskustvo putovanja, često nudeći panoramski pogled na more ili obalu.
Usluge na brodu Neke trajektne kompanije kojima ćete putovati između Dubrovnik i Rim nude udobne kabine za spavanje i odmor putnika, restorane, barove i razne vrste zabave.
Praktično Moguće je putovati i vozilom, što može biti vrlo praktično za obiteljski odmor i prijevoz teške ili glomazne prtljage.
Fleksibilnost Vremena polaska trajekta između Dubrovnik i Rim mogu biti ograničenija od ostalih načina prijevoza, što može otežati planiranje putovanja u Rim.
Vremenska prognoza Vremenski uvjeti ponekad mogu učiniti prijelaz između Dubrovnik i Rim teškim i neugodnim za one koji su skloni morskoj bolesti.
Cijena Cijene karata za prijelaze između Dubrovnik i Rim mogu biti više od ostalih načina prijevoza.
Prednosti i mane putovanja vlakom od Dubrovnik do Rim?
Ekološki Vlak Dubrovnik Rim smatra se ekološki prihvatljivijim prijevoznim sredstvom od aviona ili osobnih automobila.
Krajolici Vlakovi između Dubrovnik i Rim često nude prekrasan krajolik tijekom putovanja.
Ubrzati Dubrovnik Rim vlakovi su često mnogo brži od autobusa ili automobila.
Fleksibilnost Vrijeme vlakova od Dubrovnik do Rim može biti ograničeno i može biti teže promijeniti vlak ako je potrebno.
trošak Karte za vlak za Dubrovnik Rim mogu biti skuplje od karata za autobus ili dijeljenu vožnju, posebno za brze vlakove.

Odakle ići u Dubrovnik? Gdje ćemo doći do Rim?

Polazne luke u Dubrovnik

Dubrovnik
Kartica

Polazne autobusne stanice u Dubrovnik

Dubrovnik
Kartica

Polazne zračne luke u Dubrovnik

Dubrovnik
Kartica

Dolazne autobusne stanice u Rim

Roma Tiburtina
Kartica
Aeroporto Fiumicino
Kartica
Aeroporto Ciampino
Kartica

Dolazne stanice u Rim

Roma Termini
Kartica

Dolazne zračne luke u Rim

Fiumicino
Kartica
Ciampino
Kartica

Zračna luka Fiumicino (FCO) glavna je zračna luka koja opslužuje grad Rim u Italiji. Tražite li mogućnosti prijevoza do centra grada iz ove zračne luke, na raspolaganju vam je nekoliko opcija.

Javni prijevoz:
1. Vlak Leonardo Express: ovo je najbrži način da stignete do centra grada. Vlak Leonardo Express polazi svakih 15-30 minuta iz zračne luke i vozi vas do postaje Termini, glavnog prometnog čvorišta Rima, za samo 32 minute. Cijena ulaznice je 14 eura po osobi.

 1. Regionalni vlak FL1: Ako želite uštedjeti malo novca, možete uzeti regionalni vlak FL1. Ovaj vlak također vozi od zračne luke do postaje Termini, ali usput se zaustavlja na nekoliko drugih postaja u Rimu. Putovanje traje oko 50 minuta, a cijena karte je 8 eura po osobi.

 2. Autobus: Možete se odlučiti i za prijevoz autobusom. Autobusi tvrtke Terravision povezuju zračnu luku Fiumicino i kolodvor Termini. Putovanje traje oko 50-60 minuta, ovisno o prometu, a cijena karte je 6 eura po osobi u jednom smjeru.

Privatni prijevoz:
1. Taksi: Taksiji su dostupni na izlazu iz zračne luke. Cijene određuje općina Rima i razlikuju se ovisno o lokaciji odredišta u središtu grada. Općenito, možete očekivati ​​da ćete platiti između 45 i 60 eura za putovanje od zračne luke do Rima. Uzmite službeni taksi i uvijek pitajte vozača za cijenu prije polaska.

 1. Usluge poput Ubera, Lyfta i drugih također su dostupne u zračnoj luci Fiumicino. Cijena varira ovisno o udaljenosti i potražnji, ali možete očekivati ​​da ćete platiti oko 50-70 eura za vožnju do centra grada.

=> Ako tražite najbrži i najpovoljniji način da dođete do centra Rima iz zračne luke Fiumicino, preporučamo vlak Leonardo Express. Ako želite uštedjeti malo novca, regionalni vlakovi i autobusi FL1 dobra su alternativa. Taksi je fleksibilniji, ali može biti skuplji.

Pretražite karte za Dubrovnik Rim
Pronađite smještaj u Rim

3 savjeta za jeftinije putovanje između Dubrovnik i Rim

Odlučili ste putovati iz Dubrovnik u Rim i tražite načine da uštedite na prijevoznoj karti? Predstavljamo vam 3 praktična savjeta za uštedu novca na vašem putovanju. Bilo da se odlučite na trajekt, autobus, vlak, let ili dijeljenje prijevoza, ovi savjeti pomoći će vam pronaći najbolje cijene za putovanje Dubrovnik-Rim.

 • 1. Usporedi cijene
  Korištenje Vivanode odličan je način da pronađete najbolje cijene za svoje putovanje od Dubrovnik do Rim. To vam omogućuje da u jednoj pretrazi usporedite cijene različitih prijevoznika i pronađete najbolju cijenu za svoj boravak u Rim.
 • 2. Izbjegavajte špice
  Karte Dubrovnik-Rim vrlo su često jeftinije ako putujete izvan špica. Izbjegavanjem ovih prometnih razdoblja dana, mogli biste uštedjeti novac na svojoj prijevoznoj karti. Osim toga, putovanje u Rim izvan špica može vam omogućiti da uživate u udobnijem putovanju.
 • 3. Putujte lagano
  Ako putujete između Dubrovnik i Rim zračnim prijevoznikom koji naplaćuje dodatne naknade za predanu prtljagu, kao što je često slučaj, možda bi bilo dobro ograničiti svoju prtljagu na minimum kako biste uštedjeli novac. Pokušajte spakirati samo najnužnije stvari i svakako provjerite pravila zračnog prijevoznika o prtljazi prije odlaska u Rim.

Trajekt Dubrovnik Rim

Uvijek se preporuča unaprijed rezervirati prijevoz trajektom između Dubrovnik i Rim, osobito u razdobljima najveće gužve. To vam omogućuje da dobijete najbolje cijene i jamčite svoje mjesto na brodu.

Podsjećamo, ne postoji izravna trajektna veza između Dubrovnik i Rim. Trajanje vožnje trajektom uglavnom ovisi o trajektnoj tvrtki kojom se vozite.

Neke trajektne tvrtke koje plove između Dubrovnik i Rim nude snižene cijene za djecu i starije osobe. Preporučljivo je izvršiti pretragu cijena na Vivanodi navodeći dob putnika kako biste provjerili jesu li ti popusti dostupni.

Cijena trajektne karte između Dubrovnik i Rim može varirati ovisno o trajektnoj kompaniji i sezoni. Stoga se preporučuje da na Vivanodi pokrenete pretragu prijevoza za rutu Dubrovnik-Rim. Moći ćete usporediti različite tvrtke kako biste saznali trenutne cijene.

Obično je moguće uzeti svoj automobil na trajekt između Dubrovnik i Rim, ali to će izazvati dodatne troškove. Preporučujemo da pokrenete pretraživanje cijena karata na Vivanodi kako biste usporedili različite ponude trajekata između Dubrovnik i Rim i procijenili uvjete prijevoza.

Uvelike ovisi o godišnjem dobu u koje želite putovati između Dubrovnik i Rim. Podsjećamo vas da ne postoji izravna trajektna linija između Dubrovnik i Rim te da ćete prijelaz do Rim morati kombinirati s drugim načinom prijevoza.

Trajektne tvrtke Dubrovnik Rim

Jadrolinija
Jadrolinija
Krilo Kapetan Luka
Krilo Kapetan Luka
TP Line
TP Line
Traži karte za trajekt Dubrovnik Rim

Autobus Dubrovnik Rim

Pravila otkazivanja i ponovnog rezerviranja mogu se razlikovati ovisno o autobusnoj tvrtki, stoga je važno provjeriti uvjete prilikom rezervacije. U većini slučajeva otkazivanje ili promjena autobusne karte Dubrovnik-Rim izazvat će dodatne troškove.

Vrijeme putovanja autobusom između Dubrovnik i Rim obično varira ovisno o prometnim uvjetima i zaustavljanjima na putu. Vivanoda će vam omogućiti da u stvarnom vremenu vidite sve autobuse koji putuju za Rim za vaš datum putovanja.

Učestalost polazaka za Dubrovnik iz Rim ovisi o prijevozniku, razdoblju i danu u tjednu. Kako biste imali sveobuhvatan pregled polazaka autobusa za Rim, odredite datum polaska i pretražite Vivanoda.

Većina autobusa koji putuju između Dubrovnik i Rim noviji su i najčešće imaju ugrađene električne utičnice za punjenje uređaja, ali to može varirati ovisno o prijevozniku.

Većina prijevoznika omogućuje online rezervaciju mjesta za autobus Dubrovnik-Rim. Ova usluga se često naplaćuje.

Prosječna cijena autobusne karte za liniju Dubrovnik - Rim ovisi o prijevozniku i vremenu rezerviranja. Na određene popularne datume cijene se mogu udvostručiti! Usporedite sve cijene autobusa Dubrovnik-Rim na Vivanoda.

Autobusne tvrtke Dubrovnik Rim

FlixBus
FlixBus
Pretražite autobusne karte za Dubrovnik Rim

Vlakovi iz Dubrovnik u Rim

Za djecu, studente i starije osobe koji putuju vlakom između Dubrovnik i Rim postoje popusti koji ovise o vrsti karte i dobi osobe. Kada u pretrazi na Vivanodi navedete svoju dob, prikazane cijene uzimaju u obzir sve popuste vezane uz vašu dob.

Prosječno vrijeme putovanja vlakom između Dubrovnik i Rim ovisi o vrsti vlaka kojim idete. Regionalni ili međugradski vlakovi za Rim sporiji su od TGV-a. Usporedite trajanje svih putovanja tražeći cijene na Vivanodi.

Preporuča se rezervirati kartu za vlak između Dubrovnik i Rim barem nekoliko tjedana unaprijed kako biste dobili najbolje cijene.

Putnici naravno mogu ponijeti prtljagu sa sobom u vlak između Dubrovnik i Rim. Ne postoji ograničenje težine, ali neke željezničke tvrtke ograničavaju njihov broj i zahtijevaju dodatnu naknadu. S druge strane, veličina prtljage mora biti razumna s obzirom na često ograničen prostor unutar vlakova.

Može postojati razlika u cijeni ovisno o dobu dana kada putujete vlakom između Dubrovnik i Rim. Ulaznice kupljene izvan špice jeftinije su od onih kupljenih tijekom špice. Kako bi imali detaljan pregled svih cijena, Vivanoda uspoređuje sve načine prijevoza između Dubrovnik i Rim.

Moguće je rezervirati određeno mjesto u vlaku između Dubrovnik i Rim. Ovisno o tvrtki, ova se usluga može naplatiti. Mjesta se mogu rezervirati online ili na blagajnama kolodvora.

Željezničke tvrtke između Dubrovnik i Rim

Trenitalia
Trenitalia
Traži karte za vlak Dubrovnik Rim

Letovi Dubrovnik Rim

Airlines Dubrovnik Rim

Croatia Airlines
Croatia Airlines
Alitalia
Alitalia
Ryanair
Ryanair
Traži letove Dubrovnik Rim

Zajedničko putovanje Dubrovnik Rim

Na Vivanodi, našoj platformi za usporedbu načina prijevoza između Dubrovnik i Rim, imat ćete pristup svim dostupnim ponudama zajedničkog prijevoza s cijenom, približnim trajanjem i lokacijama preuzimanja.

Prosječna cijena zajedničkog putovanja između Dubrovnik i Rim ovisi o nekoliko čimbenika, uključujući doba godine, potražnju i ponudu te korištenu platformu za dijeljenje vožnje. Kako biste dobili vrlo preciznu procjenu cijene i dostupnosti zajedničkog putovanja Dubrovnik-Rim, pokrenite pretraživanje na Vivanoda unosom datuma putovanja.

Moguće je rezervirati mjesto za zajednički prijevoz u zadnji čas, ali to ovisi o raspoloživosti vozača i potražnji za putovanjem. Preporučljivo je rezervirati svoje mjesto unaprijed kako biste osigurali svoje putovanje.

Zajedničko putovanje općenito se smatra sigurnom opcijom za putovanje između Dubrovnik i Rim. Međutim, važno je provjeriti recenzije i ocjene vozača prije rezerviranja putovanja. Također se preporučuje da svoje osobne podatke za kontakt dijelite samo s osobama kojima vjerujete.

Trajanje zajedničkog putovanja između Dubrovnik i Rim također ovisi o prometnim uvjetima i ruti kojom ide vozač. Pokretanjem pretraživanja cijena na Vivanoda sada, pristupit ćete procijenjenom trajanju za svaku dostupnu ponudu zajedničkog putovanja.

Vrijeme polaska i dolaska za ponudu zajedničkog putovanja između Dubrovnik i Rim razlikuje se ovisno o vozaču i odabranoj ruti. Vivanoda vam daje opcije pretraživanja kako biste suzili vrijeme koje najbolje funkcionira.

Platforma za zajedničko korištenje automobila Dubrovnik Rim

Blablacar
Blablacar
Potražite zajednički prijevoz Dubrovnik Rim

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska