Preporučena ruta
Dubrovnik
Izravno putovanje do Prag let, autobus
Prag
Saznajte cijene
Alternativni pravci
Dubrovnik
Putovanje let za Berlin
Berlin
Putovanje autobus, dijeljenje prijevoza, vlak za Prag
Prag
Saznajte cijene
Dubrovnik
Putovanje dijeljenje prijevoza, autobus za Zagreb
Zagreb
Putovanje let, autobus, dijeljenje prijevoza za Prag
Prag
Saznajte cijene

Kako doći iz Dubrovnik u Prag?

Planirate li putovati u Dubrovnik iz Prag i tražite najbolje mogućnosti prijevoza za svoje putovanje? Znamo da je često teško odabrati najbolje prijevozno sredstvo za putovanje od Dubrovnik do Prag, bilo zbog cijene, vremena ili praktičnosti. Vivanoda će vam pomoći pronaći sva prijevozna rješenja za putovanje između Dubrovnik i Prag, bilo avionom, vlakom, autobusom ili zajedničkom vožnjom.

Uz detaljne informacije o svakom načinu prijevoza i prijevozničkim tvrtkama (Deutsche Bahn, FlixBus, Hellö, Croatia Airlines ili Smart Wings), možete jednostavno usporediti cijene, rasporede i vremena putovanja kako biste odabrali opciju koja vam najbolje odgovara.

Bez obzira jeste li putnik s ograničenim proračunom ili tražite brz i praktičan način putovanja između Dubrovnik i Prag, imamo sve informacije koje su vam potrebne za planiranje nezaboravnog putovanja od Dubrovnik do Prag.

Za vaše putovanje od Dubrovnik do Prag imate nekoliko opcija prijevoza

Autobus od Dubrovnik do Prag

Autobusi su često najekonomičniji izbor za putovanje od Dubrovnik do Prag, jer nude izravne opcije putovanja ili s usputnim stajanjima.

Dubrovnik - Prag vlakom

Ako volite putovati na više ekološki i ekonomičan način, vlak Dubrovnik Prag je idealan i ispunjava vaša očekivanja.

Letovi Dubrovnik Prag

Mnogi letovi povezuju Dubrovnik s Prag svaki dan, što je brza i praktična opcija za putnike. Ako ste u žurbi, avion je najbrže rješenje da stignete u Prag u rekordnom roku.

Zajedničko putovanje Dubrovnik Prag

Rješenje zajedničkog putovanja između Dubrovnik i Prag savršeno je ako želite putovati u Prag u dobrom društvu i smanjiti troškove prijevoza. Ali može postojati ograničena fleksibilnost u pogledu vremena i mjesta preuzimanja bilo u Dubrovnik ili Prag.

Bez obzira na vaš izbor, naša usporedba cijena omogućit će vam da pronađete opciju prijevoza između Dubrovnik i Prag koja najbolje odgovara vašim potrebama i proračunu.

Informacije o putovanju u Dubrovnik Prag

Grad polaska
Dubrovnik
Hrvatska
Dubrovnik-Neretva
Grad odredišta
Prag
Češka Republika
Udaljenost
875 km
Izravna veza
Da, izravna veza let i autobus
Pretražite karte za Dubrovnik Prag
Pronađite smještaj u Prag
Lako organizirajte svoje putovanje između Dubrovnik i Prag uz Vivanodu

Lako organizirajte svoje putovanje između Dubrovnik i Prag uz Vivanodu

S Vivanodom možete jednostavno usporediti sve dostupne načine prijevoza, kao što su letovi, vlakovi, autobusi i zajednički prijevoz, na temelju vaših preferencija i proračuna. Također možete filtrirati rezultate na temelju cijene, trajanja putovanja, vremena i mogućnosti udobnosti. Zahvaljujući jednostavnosti korištenja i jasnoći, Vivanoda vam omogućuje da u samo nekoliko klikova pronađete karte između Dubrovnik i Prag koje najbolje odgovaraju vašim potrebama. Vivanoda također prikazuje sve posebne ponude i promocije različitih kompanija kao što su Deutsche Bahn, FlixBus, Hellö, Croatia Airlines ili Smart Wings kako bi vam pomogla uštedjeti na vašim kartama. Zato nemojte više oklijevati i koristite Vivanodu sada da potpuno bezbrižno pripremite svoje putovanje između Dubrovnik i Prag!

Usporedba načina prijevoza između Dubrovnik i Prag

Prednosti i mane putovanja vlakom od Dubrovnik do Prag?
Pristupačnost Željezničke stanice u Dubrovnik ili Prag nalaze se u središtu grada, što olakšava pristup drugim prijevoznim sredstvima za dolazak u središte grada.
Udobnost Vlakovi između Dubrovnik i Prag općenito nude više prostora za noge i dodatnu udobnost za putnike.
Ekološki Vlak Dubrovnik Prag smatra se ekološki prihvatljivijim prijevoznim sredstvom od aviona ili osobnih automobila.
trošak Karte za vlak za Dubrovnik Prag mogu biti skuplje od karata za autobus ili dijeljenu vožnju, posebno za brze vlakove.
Fleksibilnost Vrijeme vlakova od Dubrovnik do Prag može biti ograničeno i može biti teže promijeniti vlak ako je potrebno.
Prednosti i nedostaci letenja između Dubrovnik i Prag?
Ubrzati Zrakoplovi između Dubrovnik i Prag najbrži su način prijevoza za putovanje od 875 km između Dubrovnik i Prag.
Izbor zrakoplovnih prijevoznika Mnogo je zračnih prijevoznika koji obavljaju letove od Dubrovnik do Prag, bilo izravne ili s međuslijetanjem, dajući putnicima mnogo izbora.
Ekološki nedostaci Letovi iz Dubrovnik za Prag imaju negativan utjecaj na okoliš zbog emisije stakleničkih plinova, a let je jedan od načina prijevoza koji najviše zagađuje okoliš.
Cijena Avionske karte od Dubrovnik do Prag mogu biti skuplje od karata za vlak ili autobus, posebno tijekom razdoblja velike gužve (praznici, vikendi itd.).
Sigurnosne provjere Putnici koji lete za Prag često moraju ranije stići u Dubrovnik zračnu luku zbog strogih sigurnosnih provjera.
Prednosti i mane putovanja autobusom od Dubrovnik do Prag?
Usluge na brodu Moderni autobusi koji voze između Dubrovnik i Prag obično su opremljeni udobnim sjedalima, klima uređajima, besplatnim Wi-Fijem, električnim utičnicama i toaletima.
Cijena Cijene autobusnih karata između Dubrovnik i Prag često su mnogo jeftinije od karata za vlak ili avion do Prag (a ponekad jeftine poput zajedničkog putovanja), što ih čini pristupačnom opcijom za putnike koji paze na troškove.
Fleksibilnost Autobusne tvrtke nude mnoge mogućnosti voznog reda za putovanje između Dubrovnik i Prag, što može biti zgodno ako imate određena vremenska ograničenja.
Udobnost Dubrovnik Prag autobusi mogu biti manje udobni od vlakova zbog smanjenog prostora za noge i kvalitete ovjesa.
Vrijeme putovanja Autobusi od Dubrovnik do Prag većinu su vremena puno sporiji od vlakova do Prag kako bi prevalili udaljenost od 875 km.
Prednosti i nedostaci zajedničkog putovanja od Dubrovnik do Prag?
Fleksibilnost Vozni redovi za odlazak iz Dubrovnik u Prag zajedničkim prijevozom često su fleksibilniji nego za druge načine prijevoza.
Prilagođenost korisniku Zajednički prijevoz između Dubrovnik i Prag često je ugodniji i prijateljskiji od drugih načina prijevoza, osobito ako put dijelite s dragim ljudima.
Ekonomski Dubrovnik Prag zajednički prijevoz često je najekonomičniji način prijevoza.
Osjećaj nesigurnosti Može se dogoditi da se ne osjećate sigurno u automobilu s vozačem, zbog njegovog stava ili načina vožnje.
Pouzdanost Za svoje putovanje u Dubrovnik Prag morate se osloniti na točnost i pouzdanost vozača. Nije uvijek točan u naznačeno vrijeme.
Dostupnost Pronalaženje slobodnih mjesta za zajednički prijevoz između Dubrovnik i Prag može biti teško, pogotovo ako planirate unaprijed. Većina zajedničkih putovanja nudi se samo nekoliko dana ili tjedana prije polaska.

Odakle ići u Dubrovnik? Gdje ćemo doći do Prag?

Polazne autobusne stanice u Dubrovnik

Dubrovnik
Kartica

Polazne zračne luke u Dubrovnik

Dubrovnik
Kartica

Dolazne autobusne stanice u Prag

UAN Florenc Praha (Prague)
Kartica
Prague Main Railway Station
Kartica
Prague (Bus Terminal Roztyly)
Kartica

Dolazne stanice u Prag

Prague hlavní nádraží
Kartica

Dolazne zračne luke u Prag

Prague Ruzyne
Kartica
Pretražite karte za Dubrovnik Prag
Pronađite smještaj u Prag

3 savjeta za jeftinije putovanje između Dubrovnik i Prag

Odlučili ste putovati iz Dubrovnik u Prag i tražite načine da uštedite na prijevoznoj karti? Predstavljamo vam 3 praktična savjeta za uštedu novca na vašem putovanju. Bilo da se odlučite na autobus, vlak, let ili dijeljenje prijevoza, ovi savjeti pomoći će vam pronaći najbolje cijene za putovanje Dubrovnik-Prag.

  • 1. Usporedite načine prijevoza
    Možda bi bilo dobro usporediti različite dostupne načine prijevoza kako biste uštedjeli novac na svom putovanju od Dubrovnik do Prag. Iako se može činiti da su letenje avionom ili vlakom najbrži način da stignete do Prag, zajedničko putovanje ili autobus često mogu biti jeftinije alternative. Uzmite u obzir i vrijeme putovanja i rutu kako biste pronašli najekonomičnije rješenje koje najbolje odgovara vašim potrebama.
  • 2. Budite fleksibilni po pitanju datuma
    Karte Dubrovnik-Prag često su jeftinije tijekom tjedna nego vikendom. Ako si možete priuštiti putovanje u Prag tijekom tjedna umjesto vikendom, mogli biste uštedjeti novac na prijevoznoj karti Dubrovnik-Prag. Osim toga, fleksibilnost datuma također vam može pomoći da pronađete najbolje cijene za Prag.
  • 3. Usporedi cijene
    Korištenje Vivanode odličan je način da pronađete najbolje cijene za svoje putovanje od Dubrovnik do Prag. To vam omogućuje da u jednoj pretrazi usporedite cijene različitih prijevoznika i pronađete najbolju cijenu za svoj boravak u Prag.

Autobus Dubrovnik Prag

Vrijeme putovanja autobusom između Dubrovnik i Prag obično varira ovisno o prometnim uvjetima i zaustavljanjima na putu. Vivanoda će vam omogućiti da u stvarnom vremenu vidite sve autobuse koji putuju za Prag za vaš datum putovanja.

Prosječna cijena autobusne karte za liniju Dubrovnik - Prag ovisi o prijevozniku i vremenu rezerviranja. Na određene popularne datume cijene se mogu udvostručiti! Usporedite sve cijene autobusa Dubrovnik-Prag na Vivanoda.

Učestalost polazaka za Dubrovnik iz Prag ovisi o prijevozniku, razdoblju i danu u tjednu. Kako biste imali sveobuhvatan pregled polazaka autobusa za Prag, odredite datum polaska i pretražite Vivanoda.

Putnici obično mogu ponijeti prtljagu u autobusima Dubrovnik-Prag, ali je važno provjeriti ograničenja težine i veličine kod prijevoznika. Njihov je broj također vrlo često ograničen.

Većina autobusa koji putuju između Dubrovnik i Prag noviji su i najčešće imaju ugrađene električne utičnice za punjenje uređaja, ali to može varirati ovisno o prijevozniku.

Pravila povrata novca za autobusne karte Dubrovnik-Prag razlikuju se ovisno o autobusnom prijevozniku i klasi rezervacije. Općenito, karte s vrlo niskim cijenama i posebne ponude ne ispunjavaju uvjete za povrat novca u slučaju otkazivanja, ali neke tvrtke nude djelomični povrat novca ili opcije odgode putovanja. Važno je pažljivo pročitati uvjete prodaje prije kupnje karte za Prag.

Autobusne tvrtke Dubrovnik Prag

FlixBus
FlixBus
Hellö
Hellö
Pretražite autobusne karte za Dubrovnik Prag

Vlakovi iz Dubrovnik u Prag

Preporuča se rezervirati kartu za vlak između Dubrovnik i Prag barem nekoliko tjedana unaprijed kako biste dobili najbolje cijene.

Prosječno vrijeme putovanja vlakom između Dubrovnik i Prag ovisi o vrsti vlaka kojim idete. Regionalni ili međugradski vlakovi za Prag sporiji su od TGV-a. Usporedite trajanje svih putovanja tražeći cijene na Vivanodi.

Putnici naravno mogu ponijeti prtljagu sa sobom u vlak između Dubrovnik i Prag. Ne postoji ograničenje težine, ali neke željezničke tvrtke ograničavaju njihov broj i zahtijevaju dodatnu naknadu. S druge strane, veličina prtljage mora biti razumna s obzirom na često ograničen prostor unutar vlakova.

Kako biste dobili najbolje cijene za karte za vlak između Dubrovnik i Prag, preporučamo rezervirati unaprijed, biti fleksibilni s rasporedom i usporediti cijene karata s Vivanodom.

Vlakovi između Dubrovnik i Prag opremljeni su električnim utičnicama i besplatnim bežičnim internetom za putnike. Električne utičnice dostupne su u većini automobila, dok Wi-Fi može biti nestabilan u nekim područjima.

Karte za vlak između Dubrovnik i Prag mogu se povratiti ili zamijeniti, ali općenito su skuplje. Najjeftinije karte su nepovratne i nezamjenjive.

Željezničke tvrtke između Dubrovnik i Prag

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
Traži karte za vlak Dubrovnik Prag

Letovi Dubrovnik Prag

Airlines Dubrovnik Prag

Croatia Airlines
Croatia Airlines
Smart Wings
Smart Wings
Air Berlin
Air Berlin
Germanwings
Germanwings
Czech Airlines
Czech Airlines
TAP Portugal
TAP Portugal
Traži letove Dubrovnik Prag

Zajedničko putovanje Dubrovnik Prag

Vozači u zajedničkoj vožnji često imaju ograničenja u pogledu velike prtljage zbog ograničenog prostora u vozilu. Stoga se preporuča kontaktirati vozača prije putovanja iz Dubrovnik u Prag kako biste razgovarali o ovim pitanjima.

Prosječna cijena zajedničkog putovanja između Dubrovnik i Prag ovisi o nekoliko čimbenika, uključujući doba godine, potražnju i ponudu te korištenu platformu za dijeljenje vožnje. Kako biste dobili vrlo preciznu procjenu cijene i dostupnosti zajedničkog putovanja Dubrovnik-Prag, pokrenite pretraživanje na Vivanoda unosom datuma putovanja.

Trajanje zajedničkog putovanja između Dubrovnik i Prag također ovisi o prometnim uvjetima i ruti kojom ide vozač. Pokretanjem pretraživanja cijena na Vivanoda sada, pristupit ćete procijenjenom trajanju za svaku dostupnu ponudu zajedničkog putovanja.

Na Vivanodi, našoj platformi za usporedbu načina prijevoza između Dubrovnik i Prag, imat ćete pristup svim dostupnim ponudama zajedničkog prijevoza s cijenom, približnim trajanjem i lokacijama preuzimanja.

Moguće je rezervirati mjesto za zajednički prijevoz u zadnji čas, ali to ovisi o raspoloživosti vozača i potražnji za putovanjem. Preporučljivo je rezervirati svoje mjesto unaprijed kako biste osigurali svoje putovanje.

Plaćanje za zajedničko putovanje između Dubrovnik i Prag obično se vrši putem internetske stranice za dijeljenje vožnje koja se koristi za rezerviranje vožnje. Dostupne su različite opcije plaćanja ovisno o korištenom mjestu.

Platforma za zajedničko korištenje automobila Dubrovnik Prag

Blablacar
Blablacar
Potražite zajednički prijevoz Dubrovnik Prag

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska