Putujte od Dubrovnik u Prag

Organizirajte svoje putovanje Dubrovnik u Prag u vlak, autobus, carpooling, avion

Datum odlaska
(Datum povratka)
1
Traženje  
Oglašavanje

3 opcije za povratak Dubrovnik u Prag u avion, vlak, automobil, autobus

  • Odaberite rutu po svom izboru
  • Unesite datume putovanja kako biste pronašli najbolje ponude.
1
Dubrovnik
Prag
  • Nabavite cijene
2
Dubrovnik
Berlin
Prag
/
/
  • Nabavite cijene
3
Dubrovnik
München
Prag
/
  • Nabavite cijene

Putovati Dubrovnik Prag

Načini prijevozaavion, carpooling, autobus, vlak
udaljenost875 km
Izravna linijaDa

Kako je moguće ići Dubrovnik do Prag ?

Planirate putovanje iz Dubrovnik do Prag i poput mnogih putnika tražite najbolji i najjeftiniji način prijevoza između njih Dubrovnik Prag? Obično to nije lak zadatak i morat ćete pregledati više web lokacija da biste usporedili sve ponude.

Srećom, Vivanoda je multimodalni planer putovanja koji sakuplja cijene autobusi, carpooling, letovi i vlakovi u jednoj potrazi. Jednostavno unesite datum putovanja u Prag a Vivanoda čini ostalo. Opcije sortiranja i filtri na raspolaganju su za pročišćavanje pretraživanja.

Da stignete na svoje odredište Dubrovnik, putovat ćete Air Berlin, Transavia.com, Croatia Airlines, LEO Express, Czech Airlines, FlixBus, Blablacar ili Hellöom autobusi, carpooling, vlakovi ili letovi,

Svi načini prijevoza Dubrovnik Prag

Za putovanje Dubrovnik (Dubrovnik-Neretva, Hrvatska) do Prag (Češka Republika) s udaljenosti od 875 km možete posuditi 4 načina prijevoza, moguće kombinacije avion, carpooling, autobus i/ili vlak, a prema tome trajanje putovanja bit će značajno različito,
Izravni let Dubrovnik > Prag će biti najbrži put do odredišta.
Izlaz Dubrovnik i stići dovoljno rano (najmanje 2 sata prije vašeg odlaska) u zračnu luku Dubrovnik DBV 16 km, za prijavu vaše prtljage za let do Prag (zračna luka od Prague Ruzyne, IATA kod: PRG) kojim upravlja Smart Wings.
Iako nije moguće napraviti put Dubrovnik Prag samo autobusom postoje i druga prijevozna sredstva (avion) koji će dovršiti putovanje München-Prag,
Vi ćete se ukrcati na LEO Express, DeinBus ili IC Bus bus na München, Autobus će vas odvesti na autobusnu stanicuUAN Florenc Praha (Prague) (1.5 km od Prag, Češka Republika). Idite na autobusnu stanicuMünchen - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB) (na 0.4 km od München) najkasnije 15 minuta prije polaska za Prag,
Nije moguće izravno otići Dubrovnik u Pragbez promjene. Možete uzeti vlakBerlin-Prag i koristiti avion da biste došli do svog konačnog odredišta.
Vlakovi IC/EC 27 od Deutsche Bahn do Prag odlazak s željezničke stanice Berlin Hauptbahnhof u Berlin, Dolazak uPrag će biti na postaji Prague hlavní nádraží (1.8 km od centra).
Blablacar je glavna platforma za prijevoz automobila u Europi gdje vozači imaju Berlin-Prag može vas odvesti kao putnika i kombinirati s putovanjem u avion pokriti cijelo putovanje.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)