Putujte od Dubrovnik u Pariz

Organizirajte svoje putovanje Dubrovnik u Pariz u vlak, autobus, carpooling, avion

Datum odlaska
(Datum povratka)
1
Traženje  
Oglašavanje

5 opcije za povratak Dubrovnik u Pariz u avion, vlak, automobil, autobus

  • Odaberite rutu po svom izboru
  • Unesite datume putovanja kako biste pronašli najbolje ponude.
1
Dubrovnik
Pariz
  • Nabavite cijene
2
Dubrovnik
Lyon
Pariz
/
/
  • Nabavite cijene
3
Dubrovnik
Dusseldorf
Pariz
/
/
  • Nabavite cijene
4
Dubrovnik
London
Pariz
/
/
  • Nabavite cijene
5
Dubrovnik
München
Pariz
/
/
  • Nabavite cijene

Putovati Dubrovnik Pariz

Načini prijevozaavion, carpooling, autobus, vlak
udaljenost1400 km
Izravna linijaDa

Kako putovati Dubrovnik do Pariz ?

Planirate putovanje iz Dubrovnik do Pariz i poput mnogih putnika tražite najbolji i najjeftiniji način prijevoza između njih Dubrovnik Pariz? Pregledavanje nekoliko web stranica kako biste dobili jednostavne informacije i rezervirali svoje putovanje uvijek je vrlo zamorno.

Zahvaljujući vašoj multimodalnoj tražilici Vivanoda, na istoj stranici pronaći ćete sve cijene za sve autobusi, carpooling, vlakovi i letovi doći do Pariz, Trebate samo odrediti datum odlaska u Pariz onda neka Vivanoda traži tebe. Pročistite, filtrirajte, sortirajte prema Vašim željama putovanja, a zatim odaberite Dubrovnik - Pariz ponuda koja vam najviše odgovara.

Putovati od Dubrovnik, letovi, vlakovi, carpooling ili autobusi od Easyjet, British Airways, Air Berlin, Volotea, Air France, Vueling Airlines, Germanwings i Transavia.coma dovest će vas do Pariz,

Transportne tvrtke idu od Dubrovnik u Pariz?

Airlines
British Airways leti od zračne luke Dubrovnik DBV nalazi se u 16 km. središtu grada Dubrovnik u London (dolazak u zračnu luku Gatwick LGW) i od zračne luke Heathrow LHR (nalazi se na 23 km od središta grada) London, Ujedinjeno Kraljevstvo) na Pariz (posluživanje zračne luke Paris Charles De Gaulle CDG)
Volotea osigurava rotaciju od zračne luke Dubrovnik DBV nalazi se u 16 km. središtu grada Dubrovnik u Venecija (dolazak u zračnu luku Marco Polo VCE)
Air France upravlja letom od zračne luke Dusseldorf DUS (nalazi se na 6.1 km od središta grada) Dusseldorf, Njemačka) na Pariz (posluživanje zračne luke Paris Charles De Gaulle CDG)
Transavia.com France osigurava zračnu vezu od zračne luke Dubrovnik DBV nalazi se u 16 km. središtu grada Dubrovnik u Pariz (dolazak u zračnu luku Paris Orly ORY)
Air Berlin leti od zračne luke Dubrovnik DBV (nalazi se na 16 km od središta grada) Dubrovnik, Hrvatska) na Dusseldorf (posluživanje zračne luke Dusseldorf DUS)
Easyjet pruža sljedeće rotacije: od zračne luke Dubrovnik DBV nalazi se u 16 km. središtu grada Dubrovnik u London (dolazak u zračnu luku Luton LTN) i od zračne luke Luton LTN (nalazi se na 46 km od središta grada) London, Ujedinjeno Kraljevstvo) na Pariz (posluživanje zračne luke Paris Charles De Gaulle CDG)
Germanwings upravlja letovima od zračne luke Dubrovnik DBV nalazi se u 16 km. središtu grada Dubrovnik u Dusseldorf (dolazak u zračnu luku Dusseldorf DUS) i od zračne luke Dusseldorf DUS (nalazi se na 6.1 km od središta grada) Dusseldorf, Njemačka) na Pariz (posluživanje zračne luke Paris Charles De Gaulle CDG)
Vueling Airlines osigurava zračnu vezu od zračne luke Marco Polo VCE nalazi se u 7.9 km. središtu grada Venecija u Pariz (dolazak u zračnu luku Paris Charles De Gaulle CDG)
Lufthansa leti od zračne luke Dusseldorf DUS (nalazi se na 6.1 km od središta grada) Dusseldorf, Njemačka) na Pariz (posluživanje zračne luke Paris Charles De Gaulle CDG)
Ryanair osigurava rotaciju od zračne luke Treviso TSF nalazi se u 27 km. središtu grada Venecija u Pariz (dolazak u zračnu luku Beauvais-Tille BVA)
Norwegian Air Shuttle upravlja letom od zračne luke Dubrovnik DBV (nalazi se na 16 km od središta grada) Dubrovnik, Hrvatska) na London (posluživanje zračne luke Gatwick LGW)
XL Airways France osigurava zračnu vezu od zračne luke Marco Polo VCE nalazi se u 7.9 km. središtu grada Venecija u Pariz (dolazak u zračnu luku Paris Charles De Gaulle CDG)
Croatia Airlines leti od zračne luke Dubrovnik DBV (nalazi se na 16 km od središta grada) Dubrovnik, Hrvatska) na Pariz (posluživanje zračne luke Paris Charles De Gaulle CDG)
Transavia.com osigurava rotaciju od zračne luke Dubrovnik DBV nalazi se u 16 km. središtu grada Dubrovnik u München (dolazak u zračnu luku Franz Josef Strauss MUC)
Luxair upravlja letovima od zračne luke Dubrovnik DBV (nalazi se na 16 km od središta grada) Dubrovnik, Hrvatska) na Grad Luksemburg (posluživanje zračne luke Luxembourg LUX) i od zračne luke Luxembourg LUX nalazi se u 5.9 km. središtu grada Grad Luksemburg u Pariz (dolazak u zračnu luku Paris Charles De Gaulle CDG)
Željezničke tvrtke
Thello nudi liniju Venecija-Pariz Vlak Thello od željezničke stanice Venezia Santa Lucia (1.6 km od centra grada) i služi željezničku stanicu Paris-Gare-de-Lyon na dolasku (2.2 km od centra)
OUIGO upravlja linijom od Lyon u Pariz iz kojeg polazi vlak Lyon-St-Exupéry-TGV doći do željezničke stanice Marne-la-Vallée-Chessy (-Le-de-France Francuska)
Thalys čini željezničku vezu Dusseldorf-Pariz Vlak od željezničke stanice Düsseldorf Flughafen (7.5 km od centra grada) i služi željezničku stanicu Paris-Nord na dolasku (2.8 km od centra)
Eurostar nudi liniju od London u Pariz iz kojeg polazi Eurostar vlak London St Pancras doći do željezničke stanice Paris-Nord (-Le-de-France Francuska)
SNCF upravlja linijom Lyon-Pariz Vlak TGV od željezničke stanice Lyon-St-Exupéry-TGV (20 km od centra grada) i služi željezničku stanicu Paris-Gare-de-Lyon na dolasku (2.2 km od centra)
Deutsche Bahn čini željezničku vezu od München u Pariz iz kojeg polazi CityNightLine Cassiopeia vlak München Hbf doći do željezničke stanice Paris-Est (-Le-de-France Francuska)
Autobusna poduzeća
Autobusni operater ALSA pruža uslugu autobusnog prijevoza od autobusnog kolodvora Düsseldorf u Dusseldorf i to od Paris-Bercy (-Le-de-France Francuska)
Eurolines je operater koji vam omogućuje da putujete preko linije između grada Dusseldorf (usluga do autobusne postaje Düsseldorf na 0.3 km od centra grada) i grada Pariz gdje će vas autobus odvesti na autobusnu stanicu Paris Galliéni nalazi se oko 4.7 km. od centra.
Rotira se tvrtka Isilines Bus od autobusnog kolodvora Lyon u Lyon i to od Paris Galliéni (-Le-de-France Francuska)
FlixBus mreža uključuje autobusnu liniju između grada Lyon (usluga do autobusne postaje Aéroport Lyon-St-Exupéry na 20 km od centra grada) i grada Pariz gdje će vas autobus odvesti na autobusnu stanicu Paris Quai de Bercy nalazi se oko 3 km. od centra.
Autobusni operater OUIBUS pruža uslugu autobusnog prijevoza od autobusnog kolodvora Lyon u Lyon i to od Paris-Bercy (-Le-de-France Francuska)
Carpooling
Ovisno o traženom datumu, Blablacar može ponuditi ponude za izvršenje carpooling Dusseldorf-Pariz (412 km)

Svi načini prijevoza Dubrovnik Pariz

Za putovanje Dubrovnik (Dubrovnik-Neretva, Hrvatska) do Pariz (-Le-de-France, Francuska) s udaljenosti od 1400 km možete posuditi 4 načina prijevoza, moguće kombinacije avion, carpooling, autobus i/ili vlak, a prema tome trajanje putovanja bit će značajno različito,
Izravni let Dubrovnik > Pariz će biti najbrži put do odredišta.
Izlaz Dubrovnik i stići dovoljno rano (najmanje 2 sata prije vašeg odlaska) u zračnu luku Dubrovnik DBV 16 km, za prijavu vaše prtljage za let do Pariz (zračna luka od Paris Charles De Gaulle, IATA kod: CDG) kojim upravlja Transavia.com France ili Croatia Airlines.
Nije moguće izravno otići Dubrovnik u Parizbez promjene. Možete uzeti vlakDusseldorf-Pariz i koristiti avion da biste došli do svog konačnog odredišta.
Vlakovi od Thalys do Pariz odlazak s željezničke stanice Düsseldorf Flughafen u Dusseldorf, Dolazak uPariz će biti na postaji Paris-Nord (2.8 km od centra).
Iako nije moguće napraviti put Dubrovnik Pariz samo autobusom postoje i druga prijevozna sredstva (avion) koji će dovršiti putovanje Dusseldorf-Pariz,
Vi ćete se ukrcati na ALSA ili Eurolines bus na Dusseldorf, Autobus će vas odvesti na autobusnu stanicuParis Galliéni (4.7 km od Pariz, Francuska). Idite na autobusnu stanicuDüsseldorf (na 0.3 km od Dusseldorf) najkasnije 15 minuta prije polaska za Pariz,
Blablacar je glavna platforma za prijevoz automobila u Europi gdje vozači imaju Dusseldorf-Pariz može vas odvesti kao putnika i kombinirati s putovanjem u avion pokriti cijelo putovanje.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)