Preporučena ruta
Dubrovnik
Izravno putovanje do Pariz let, autobus
Pariz
Saznajte cijene
Alternativni pravci
Dubrovnik
Putovanje trajekt, dijeljenje prijevoza, autobus za Split
Split
Putovanje let za Pariz
Pariz
Saznajte cijene
Dubrovnik
Putovanje let za Dusseldorf
Dusseldorf
Putovanje autobus, dijeljenje prijevoza, vlak za Pariz
Pariz
Saznajte cijene

Kako doći iz Dubrovnik u Pariz?

Planirate li putovati u Dubrovnik iz Pariz i tražite najbolje mogućnosti prijevoza za svoje putovanje? Znamo da je često teško odabrati najbolje prijevozno sredstvo za putovanje od Dubrovnik do Pariz, bilo zbog cijene, vremena ili praktičnosti. Vivanoda će vam pomoći pronaći sva prijevozna rješenja za putovanje između Dubrovnik i Pariz, bilo avionom, vlakom, autobusom ili zajedničkom vožnjom.

Uz detaljne informacije o svakom načinu prijevoza i prijevozničkim tvrtkama (Thalys, Eurostar, FlixBus, Eurolines ili ALSA), možete jednostavno usporediti cijene, rasporede i vremena putovanja kako biste odabrali opciju koja vam najbolje odgovara.

Bez obzira jeste li putnik s ograničenim proračunom ili tražite brz i praktičan način putovanja između Dubrovnik i Pariz, imamo sve informacije koje su vam potrebne za planiranje nezaboravnog putovanja od Dubrovnik do Pariz.

Za vaše putovanje od Dubrovnik do Pariz imate nekoliko opcija prijevoza

Dubrovnik - Pariz trajektom

Trajekt između Dubrovnik i Pariz atraktivna je opcija prijevoza za putnike koji traže putovanje bez stresa i jedinstveno iskustvo.

Autobus od Dubrovnik do Pariz

Autobusi su često najekonomičniji izbor za putovanje od Dubrovnik do Pariz, jer nude izravne opcije putovanja ili s usputnim stajanjima.

Dubrovnik - Pariz vlakom

Ako volite putovati na više ekološki i ekonomičan način, vlak Dubrovnik Pariz je idealan i ispunjava vaša očekivanja.

Letovi Dubrovnik Pariz

Mnogi letovi povezuju Dubrovnik s Pariz svaki dan, što je brza i praktična opcija za putnike. Ako ste u žurbi, avion je najbrže rješenje da stignete u Pariz u rekordnom roku.

Bez obzira na vaš izbor, naša usporedba cijena omogućit će vam da pronađete opciju prijevoza između Dubrovnik i Pariz koja najbolje odgovara vašim potrebama i proračunu.

Informacije o putovanju u Dubrovnik Pariz

Grad polaska
Dubrovnik
Hrvatska
Dubrovnik-Neretva
Grad odredišta
Pariz
Francuska
Ile-de-France
Udaljenost
1400 km
Izravna veza
Da, izravna veza let i autobus
Pretražite karte za Dubrovnik Pariz
Pronađite smještaj u Pariz
Lako organizirajte svoje putovanje između Dubrovnik i Pariz uz Vivanodu

Lako organizirajte svoje putovanje između Dubrovnik i Pariz uz Vivanodu

S Vivanodom možete jednostavno usporediti sve dostupne načine prijevoza, kao što su letovi, vlakovi, autobusi i zajednički prijevoz, na temelju vaših preferencija i proračuna. Također možete filtrirati rezultate na temelju cijene, trajanja putovanja, vremena i mogućnosti udobnosti. Zahvaljujući jednostavnosti korištenja i jasnoći, Vivanoda vam omogućuje da u samo nekoliko klikova pronađete karte između Dubrovnik i Pariz koje najbolje odgovaraju vašim potrebama. Vivanoda također prikazuje sve posebne ponude i promocije različitih kompanija kao što su Thalys, Eurostar, FlixBus, Eurolines ili ALSA kako bi vam pomogla uštedjeti na vašim kartama. Zato nemojte više oklijevati i koristite Vivanodu sada da potpuno bezbrižno pripremite svoje putovanje između Dubrovnik i Pariz!

Usporedba načina prijevoza između Dubrovnik i Pariz

Prednosti i mane putovanja vlakom od Dubrovnik do Pariz?
Ubrzati Dubrovnik Pariz vlakovi su često mnogo brži od autobusa ili automobila.
Udobnost Vlakovi između Dubrovnik i Pariz općenito nude više prostora za noge i dodatnu udobnost za putnike.
Pristupačnost Željezničke stanice u Dubrovnik ili Pariz nalaze se u središtu grada, što olakšava pristup drugim prijevoznim sredstvima za dolazak u središte grada.
trošak Karte za vlak za Dubrovnik Pariz mogu biti skuplje od karata za autobus ili dijeljenu vožnju, posebno za brze vlakove.
Fleksibilnost Vrijeme vlakova od Dubrovnik do Pariz može biti ograničeno i može biti teže promijeniti vlak ako je potrebno.
Prednosti i nedostaci putovanja trajektom između Dubrovnik i Pariz?
Ugodno iskustvo Trajektni prijelazi između Dubrovnik i Pariz vrlo su ugodno iskustvo putovanja, često nudeći panoramski pogled na more ili obalu.
Udobnost Trajekt Dubrovnik Pariz nudi puno više prostora za kretanje i opuštanje tijekom putovanja do Pariz nego bilo koji drugi način prijevoza.
Praktično Moguće je putovati i vozilom, što može biti vrlo praktično za obiteljski odmor i prijevoz teške ili glomazne prtljage.
Fleksibilnost Vremena polaska trajekta između Dubrovnik i Pariz mogu biti ograničenija od ostalih načina prijevoza, što može otežati planiranje putovanja u Pariz.
Trajanje Putovanje trajektom između Dubrovnik i Pariz može biti dulje od korištenja drugih načina prijevoza poput leta, što može predstavljati neugodnost za putnike koji žure u Pariz.
Cijena Cijene karata za prijelaze između Dubrovnik i Pariz mogu biti više od ostalih načina prijevoza.
Prednosti i mane putovanja autobusom od Dubrovnik do Pariz?
Fleksibilnost Autobusne tvrtke nude mnoge mogućnosti voznog reda za putovanje između Dubrovnik i Pariz, što može biti zgodno ako imate određena vremenska ograničenja.
Cijena Cijene autobusnih karata između Dubrovnik i Pariz često su mnogo jeftinije od karata za vlak ili avion do Pariz (a ponekad jeftine poput zajedničkog putovanja), što ih čini pristupačnom opcijom za putnike koji paze na troškove.
Usluge na brodu Moderni autobusi koji voze između Dubrovnik i Pariz obično su opremljeni udobnim sjedalima, klima uređajima, besplatnim Wi-Fijem, električnim utičnicama i toaletima.
Udobnost Dubrovnik Pariz autobusi mogu biti manje udobni od vlakova zbog smanjenog prostora za noge i kvalitete ovjesa.
Vrijeme putovanja Autobusi od Dubrovnik do Pariz većinu su vremena puno sporiji od vlakova do Pariz kako bi prevalili udaljenost od 1400 km.
Prednosti i nedostaci letenja između Dubrovnik i Pariz?
Ubrzati Zrakoplovi između Dubrovnik i Pariz najbrži su način prijevoza za putovanje od 1400 km između Dubrovnik i Pariz.
Izbor zrakoplovnih prijevoznika Mnogo je zračnih prijevoznika koji obavljaju letove od Dubrovnik do Pariz, bilo izravne ili s međuslijetanjem, dajući putnicima mnogo izbora.
Sigurnosne provjere Putnici koji lete za Pariz često moraju ranije stići u Dubrovnik zračnu luku zbog strogih sigurnosnih provjera.
Cijena Avionske karte od Dubrovnik do Pariz mogu biti skuplje od karata za vlak ili autobus, posebno tijekom razdoblja velike gužve (praznici, vikendi itd.).
Ekološki nedostaci Letovi iz Dubrovnik za Pariz imaju negativan utjecaj na okoliš zbog emisije stakleničkih plinova, a let je jedan od načina prijevoza koji najviše zagađuje okoliš.

Odakle ići u Dubrovnik? Gdje ćemo doći do Pariz?

Polazne luke u Dubrovnik

Dubrovnik
Kartica

Polazne autobusne stanice u Dubrovnik

Dubrovnik
Kartica

Polazne zračne luke u Dubrovnik

Dubrovnik
Kartica

Dolazne autobusne stanice u Pariz

Paris Galliéni
Kartica
Paris-Bercy
Kartica
Paris Quai de Bercy
Kartica
Aéroport Paris Charles de Gaulle - RoissyPole
Kartica
Bibliothèque François Mitterrand
Kartica
Paris Marne La Vallée
Kartica

Dolazne stanice u Pariz

Paris-Nord
Kartica
Marne-la-Vallée-Chessy
Kartica

Dolazne zračne luke u Pariz

Paris Charles De Gaulle
Kartica
Paris Orly
Kartica

Paris Charles de Gaulle Airport (CDG), jedna od glavnih međunarodnih zračnih luka u Europi. Prije ili nakon leta, vjerojatno želite znati različite mogućnosti prijevoza kako biste s lakoćom stigli do središta Pariza. Ovdje je detaljan vodič o dostupnim mogućnostima prijevoza, uključujući vrijeme putovanja i približne cijene u eurima (€).

 1. RER (Regionalna ekspresna mreža):
  Najpraktičnije i najekonomičnije prijevozno sredstvo do centra grada je RER. Postoje dvije glavne linije: RER B (za Pariz i određena predgrađa) i RER D (također služi za predgrađa).

 2. Vrijeme putovanja: RER B povezuje zračnu luku s Parizom za otprilike 30 do 35 minuta, dok RER D može potrajati do 45 minuta.

 3. Okvirna cijena: Pojedinačna karta za RER košta oko 10 €.

 4. Autobusi:
  Nekoliko autobusnih linija također povezuje zračnu luku CDG sa središtem Pariza. Evo nekih od najpopularnijih opcija:

 5. RoissyBus autobus:
  Ovaj izravni autobus povezuje zračnu luku s Opérom Garnier, prolazeći nekoliko ključnih stanica u Parizu.

 6. Vrijeme putovanja: Približno 45 minuta.
 7. Okvirna cijena: Pojedinačna karta košta oko 12 €.

 8. Autobusi RATP (linije 350 i 351):
  Ovi autobusi prometuju u različitim područjima Pariza, uključujući Gare de l'Est i Nation.

 9. Vrijeme putovanja: Približno 60 do 90 minuta, ovisno o stanju u prometu.
 10. Približna cijena: Pojedinačna karta košta oko 6 €.

 11. Taksiji:
  Za one koji žele udobniji i izravan prijevoz, taksiji su dostupni u zračnoj luci CDG. Cijene se mogu razlikovati ovisno o prometu i točnoj lokaciji odredišta.

 12. Vrijeme putovanja: Otprilike 30 do 60 minuta, ovisno o prometu.

 13. Približna cijena: Taksiji nude fiksne cijene za putovanje između zračne luke i Pariza (oko 50 €), dok Uber može koštati između 40 i 60 €.

Pariška zračna luka Charles de Gaulle stoga nudi širok raspon prijevoznih rješenja za dolazak do središta grada. Prije odlaska u zračnu luku informirajte se o voznom redu i cijenama karata te prometu i prometnim uvjetima.

Imate nekoliko mogućnosti da dođete do središta Pariza iz zračne luke Paris-Orly (ORY) javnim prijevozom ili taksijem. Evo nekih rješenja koja su vam dostupna:

 1. RER (Vlak): Brza i ekonomična opcija je uzeti RER, mrežu prigradskih vlakova. Dvije linije, RER B i RER C, omogućuju vam da stignete do centra Pariza. Putovanje do Gare du Nord (RER B) ili Gare d'Austerlitz (RER C) traje otprilike 45 minuta. Cijena ulaznice je oko 12 eura.

 2. Autobus: Nekoliko autobusnih linija prometuje do zračne luke Orly. Glavna autobusna linija je OrlyBus koja povezuje zračnu luku s Place Denfert Rochereau. Vožnja autobusom traje oko 30-40 minuta, a cijena je oko 10 eura. Autobus broj 183 vodi vas izravno do postaje RER C "Pont de Rungis", koja vam zatim omogućuje da stignete do središta Pariza. Ovo putovanje traje oko 12 minuta do RER-a i košta oko 2,50 eura.

 3. Orlyval Shuttle: Orlyval je automatski shuttle koji povezuje zračnu luku Orly sa stanicom Antony RER. U Antonyju možete uzeti RER B do Pariza. Putovanje Orlyvalom traje oko 8 minuta, a cijena karte je oko 9 eura.

 4. Taxi: Ako više volite udobniji i praktičniji prijevoz, možete se odlučiti za taxi. Cijene variraju ovisno o udaljenosti i prometu, ali računajte oko 30 do 50 eura da stignete do središta Pariza iz zračne luke Orly. Obavezno uzmite službeni taksi ili rezervirajte Uber kako biste izbjegli probleme.

Ne zaboravite uzeti u obzir radno vrijeme javnog prijevoza koje može varirati ovisno o danu u tjednu. Kako biste osigurali da stignete na svoje odredište na vrijeme, također se informirajte o prometnim gužvama koje mogu biti zagušene tijekom špice.

Pretražite karte za Dubrovnik Pariz
Pronađite smještaj u Pariz

3 savjeta za jeftinije putovanje između Dubrovnik i Pariz

Odlučili ste putovati iz Dubrovnik u Pariz i tražite načine da uštedite na prijevoznoj karti? Predstavljamo vam 3 praktična savjeta za uštedu novca na vašem putovanju. Bilo da se odlučite na trajekt, autobus, vlak ili let, ovi savjeti pomoći će vam pronaći najbolje cijene za putovanje Dubrovnik-Pariz.

 • 1. Usporedi cijene
  Korištenje Vivanode odličan je način da pronađete najbolje cijene za svoje putovanje od Dubrovnik do Pariz. To vam omogućuje da u jednoj pretrazi usporedite cijene različitih prijevoznika i pronađete najbolju cijenu za svoj boravak u Pariz.
 • 2. Izbjegavajte špice
  Karte Dubrovnik-Pariz vrlo su često jeftinije ako putujete izvan špica. Izbjegavanjem ovih prometnih razdoblja dana, mogli biste uštedjeti novac na svojoj prijevoznoj karti. Osim toga, putovanje u Pariz izvan špica može vam omogućiti da uživate u udobnijem putovanju.
 • 3. Izbjegavajte dodatke
  Neke dodatne usluge, poput hrane i pića konzumiranih tijekom putovanja između Dubrovnik i Pariz, mogu biti skupe i nisu uvijek potrebne za kratko putovanje. Kako biste uštedjeli novac, pokušajte planirati grickalice ili pića prije odlaska u Pariz i koristite besplatne alternative za zabavu, poput čitanja knjige.

Trajekt Dubrovnik Pariz

Neke trajektne tvrtke koje plove između Dubrovnik i Pariz nude snižene cijene za djecu i starije osobe. Preporučljivo je izvršiti pretragu cijena na Vivanodi navodeći dob putnika kako biste provjerili jesu li ti popusti dostupni.

Podsjećamo, ne postoji izravna trajektna veza između Dubrovnik i Pariz. Trajanje vožnje trajektom uglavnom ovisi o trajektnoj tvrtki kojom se vozite.

Uvelike ovisi o godišnjem dobu u koje želite putovati između Dubrovnik i Pariz. Podsjećamo vas da ne postoji izravna trajektna linija između Dubrovnik i Pariz te da ćete prijelaz do Pariz morati kombinirati s drugim načinom prijevoza.

Većina trajektnih kompanija nudi Wi-Fi na brodu između Dubrovnik i Pariz, ali to može izazvati dodatne troškove. Stoga se preporuča provjeriti kod odgovarajuće tvrtke je li Wi-Fi dostupan i naplaćuju li se.

Cijena trajektne karte između Dubrovnik i Pariz može varirati ovisno o trajektnoj kompaniji i sezoni. Stoga se preporučuje da na Vivanodi pokrenete pretragu prijevoza za rutu Dubrovnik-Pariz. Moći ćete usporediti različite tvrtke kako biste saznali trenutne cijene.

Pogodnosti na trajektu od Dubrovnik do Pariz razlikuju se ovisno o trajektnoj tvrtki i vrsti broda. Međutim, moderni trajekti obično nude sadržaje kao što su restorani, barovi, trgovine, dječja igrališta, saloni i kabine.

Trajektne tvrtke Dubrovnik Pariz

Jadrolinija
Jadrolinija
Krilo Kapetan Luka
Krilo Kapetan Luka
TP Line
TP Line
Traži karte za trajekt Dubrovnik Pariz

Autobus Dubrovnik Pariz

Pravila otkazivanja i ponovnog rezerviranja mogu se razlikovati ovisno o autobusnoj tvrtki, stoga je važno provjeriti uvjete prilikom rezervacije. U većini slučajeva otkazivanje ili promjena autobusne karte Dubrovnik-Pariz izazvat će dodatne troškove.

Vrijeme putovanja autobusom između Dubrovnik i Pariz obično varira ovisno o prometnim uvjetima i zaustavljanjima na putu. Vivanoda će vam omogućiti da u stvarnom vremenu vidite sve autobuse koji putuju za Pariz za vaš datum putovanja.

Većina prijevoznika omogućuje online rezervaciju mjesta za autobus Dubrovnik-Pariz. Ova usluga se često naplaćuje.

Većina autobusa koji putuju između Dubrovnik i Pariz noviji su i najčešće imaju ugrađene električne utičnice za punjenje uređaja, ali to može varirati ovisno o prijevozniku.

Učestalost polazaka za Dubrovnik iz Pariz ovisi o prijevozniku, razdoblju i danu u tjednu. Kako biste imali sveobuhvatan pregled polazaka autobusa za Pariz, odredite datum polaska i pretražite Vivanoda.

Prosječna cijena autobusne karte za liniju Dubrovnik - Pariz ovisi o prijevozniku i vremenu rezerviranja. Na određene popularne datume cijene se mogu udvostručiti! Usporedite sve cijene autobusa Dubrovnik-Pariz na Vivanoda.

Autobusne tvrtke Dubrovnik Pariz

FlixBus
FlixBus
Eurolines
Eurolines
ALSA
ALSA
Blablabus
Blablabus
Pretražite autobusne karte za Dubrovnik Pariz

Vlakovi iz Dubrovnik u Pariz

Za djecu, studente i starije osobe koji putuju vlakom između Dubrovnik i Pariz postoje popusti koji ovise o vrsti karte i dobi osobe. Kada u pretrazi na Vivanodi navedete svoju dob, prikazane cijene uzimaju u obzir sve popuste vezane uz vašu dob.

Prosječno vrijeme putovanja vlakom između Dubrovnik i Pariz ovisi o vrsti vlaka kojim idete. Regionalni ili međugradski vlakovi za Pariz sporiji su od TGV-a. Usporedite trajanje svih putovanja tražeći cijene na Vivanodi.

Vlakovi između Dubrovnik i Pariz opremljeni su električnim utičnicama i besplatnim bežičnim internetom za putnike. Električne utičnice dostupne su u većini automobila, dok Wi-Fi može biti nestabilan u nekim područjima.

Preporuča se rezervirati kartu za vlak između Dubrovnik i Pariz barem nekoliko tjedana unaprijed kako biste dobili najbolje cijene.

Karte za vlak između Dubrovnik i Pariz mogu se povratiti ili zamijeniti, ali općenito su skuplje. Najjeftinije karte su nepovratne i nezamjenjive.

Može postojati razlika u cijeni ovisno o dobu dana kada putujete vlakom između Dubrovnik i Pariz. Ulaznice kupljene izvan špice jeftinije su od onih kupljenih tijekom špice. Kako bi imali detaljan pregled svih cijena, Vivanoda uspoređuje sve načine prijevoza između Dubrovnik i Pariz.

Željezničke tvrtke između Dubrovnik i Pariz

Thalys
Thalys
Eurostar
Eurostar
Traži karte za vlak Dubrovnik Pariz

Letovi Dubrovnik Pariz

Airlines Dubrovnik Pariz

Air Berlin
Air Berlin
Germanwings
Germanwings
Croatia Airlines
Croatia Airlines
British Airways
British Airways
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Easyjet
Easyjet
Transavia.com France
Transavia.com France
Air France
Air France
Lufthansa
Lufthansa
Vueling Airlines
Vueling Airlines
Traži letove Dubrovnik Pariz

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska