Putujte od Dubrovnik u Lyon

Organizirajte svoje putovanje Dubrovnik u Lyon u vlak, autobus, carpooling, avion

Datum odlaska
(Datum povratka)
1
Traženje  
Oglašavanje

4 opcije za povratak Dubrovnik u Lyon u avion, vlak, automobil, autobus

  • Odaberite rutu po svom izboru
  • Unesite datume putovanja kako biste pronašli najbolje ponude.
1
Dubrovnik
Lyon
  • Nabavite cijene
2
Dubrovnik
Toulouse
Lyon
/
/
  • Nabavite cijene
3
Dubrovnik
Pariz
Lyon
/
/
  • Nabavite cijene
4
Dubrovnik
Grad Luksemburg
Lyon
/
  • Nabavite cijene

Putovati Dubrovnik Lyon

Načini prijevozaavion, carpooling, autobus, vlak
udaljenost1112 km
Izravna linijaDa

Kako otići Dubrovnik u Lyon?

Nudimo 4 ruta u vlak, autobus, carpooling, avion za pripremu putovanja Dubrovnik Lyon, Prikazana putovanja klasificirana su prema indeksu uspješnosti (mjereno prema broju promjena, procijenjenom trajanju, udaljenosti od zračne luke do središta grada u kojem se odvija…). Moći ćete:
  • Poredaj rezultate prema načinu prijevoza (vlak, autobus, carpooling, avion).
  • Nabavite cijene, vrijeme i trajanje putovanja Dubrovnik Lyonklikom na gumb 'Pogledajte cijene' i navodeći datume putovanja i broj putnika. Pažnja: nastojimo prikupiti najviše stope od raznih partnerskih turističkih stranica kako bismo vas u najboljem slučaju obavijestili, ali to nije uvijek moguće.
  • Pronađite gradove grada Dubrovnik i Lyon na karti, kao i na ruti Dubrovnik Lyon i različite točke korespondencije (Zračna luka Lyon Saint-Exupery International, Autobusni kolodvor Lyon, Autobusni kolodvor Lyon Part-Dieu - Gare routière Villette, Stanica Lyon-Part-Dieu, Autobusni kolodvor Aéroport Lyon-St-Exupéry, ...) klikom na gumb "Pojedinosti i karta".
  • Pronađite hotel u Lyon

Svi načini prijevoza Dubrovnik Lyon

Za putovanje Dubrovnik (Dubrovnik-Neretva, Hrvatska) do Lyon (Rhône-Alpes, Francuska) s udaljenosti od 1112 km možete posuditi 4 načina prijevoza, moguće kombinacije avion, carpooling, autobus i/ili vlak, a prema tome trajanje putovanja bit će značajno različito,
Izravni let Dubrovnik > Lyon će biti najbrži put do odredišta.
Izlaz Dubrovnik i stići dovoljno rano (najmanje 2 sata prije vašeg odlaska) u zračnu luku Dubrovnik DBV 16 km, za prijavu vaše prtljage za let do Lyon (zračna luka od Lyon Saint-Exupery International, IATA kod: LYS) kojim upravlja Easyjet.
Iako nije moguće napraviti put Dubrovnik Lyon samo autobusom postoje i druga prijevozna sredstva (avion) koji će dovršiti putovanje Pariz-Lyon,
Vi ćete se ukrcati na FlixBus, OUIBUS ili Eurolines bus na Pariz, Autobus će vas odvesti na autobusnu stanicuLyon (2.1 km od Lyon, Francuska). Idite na autobusnu stanicuAéroport Paris Charles de Gaulle - RoissyPole (na 23 km od Pariz) najkasnije 15 minuta prije polaska za Lyon,
Nije moguće izravno otići Dubrovnik u Lyonbez promjene. Možete uzeti vlakPariz-Lyon i koristiti avion da biste došli do svog konačnog odredišta.
Vlakovi TGV od OUIGO ili SNCF do Lyon odlazak s željezničke stanice Marne-la-Vallée-Chessy u Pariz, Dolazak uLyon će biti na postaji Lyon-St-Exupéry-TGV (20 km od centra).
Blablacar je glavna platforma za prijevoz automobila u Europi gdje vozači imaju Grad Luksemburg-Lyon može vas odvesti kao putnika i kombinirati s putovanjem u avion pokriti cijelo putovanje.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)